הרגלים בלתי נשלטים...

עץ שתול

New member
הרגלים בלתי נשלטים...../images/Emo96.gif

ערב אחד מימות השבוע נכנסתי לשירותים עם כוס קפה מהביל ביד (סתם משהו מומלץ כדי להפיג שם ת'שעמום). בעוד אני מחזיק את הכוס ביד ומתכונן ללגימה הראשונה אני פתאום תופס את עצמי כשהשפתים שלי ממלמלות חרש את ברכת שהכל. וכל זה כשהטומאה אופפת אותי מכל עברי. אם גם לכם קורה לפעמים סיפורים דומים שרשרו אותם כאן

nini132

New member
באמשך

באתי לפתוח כזה שירשור-על אינסטינקטים שהובלעו בנו כוכך עמוק... שבחורים עונים אמן אוטו`, או מברכים, נוטלים ידיים... אני הייתי מברך על לחם `המוציא` בלי נטילת ידיים, בלי כיפה, בלי ברכה אחרונה. הרגל... מדרך כלל זה בדברים קטנים: לא לצחצח שיניים בשבת, ספוג מיוחד לשבת, ברכות, בשר וחלב... דברים שמוטמעים עמוק. אבל ברוכה חד הקרן הוורודה לנצח, התנתקתי מכלזה.

senhadrin

New member
בכלליות../images/Emo2.gif

זה לא מגעיל אותך לשתות קפה כשאתה נמצא בטינופת?? לאיזה תת רמה הגעת???????????

ג נ ו ב

New member
בדיחה בנושא....

‏ היו 2 שיצאו בשאלה, אחד בא לשתות וכהרגלו החל לברך, ``ברוך אתה אדוני``, פתאום הוא תפס את עצמו, אני כבר לא מאמין, מה אני מברך בכלל, מיד אמר ``למדני חוקיך``

הברזתי

New member
לא מגדיר את זה כ'בלתי נשלטים'

אבל הרגלים שנשארו אצלי, למרות שאת הכיפה הורדתי לפני יותר משנה. בכניסתי למקלחת, תמיד אני מנסה להוריד את הכיפה מהראש, שחלילה לא תרטב לי. מה שקורה במציאות - אני מושך לעצמי בשיער... בבוקר שאני קם, גם כן, האינסטינקט הראשוני שלי - לחפש את הכיפה...

עץ שתול

New member
למרות שאני לא מתפלל ולא מניח תפילין

אבל כשאני יוצא מהבית אני ממלמל ת ברכות השחר מהרגל של פעם.

shtip69

New member
יין נסך

הזכרת לי איך שישבתי פעם עם חברה (גויה) והיא מזגה לי כוס יין (נסך) וברכתי בורא פרי הגפן (בלי כיפה)...

מתבי6

New member
תמיד בשבת

פתאום אני יודע יותר מכל אחד את הלכות שבת, אפילו לחומרה. זה בעיה וזה לא מראה על אמונה או משהו, אפילו לא על מצפון. פשוט על הרגל מושרש טוב. מי שבנה את המערכת הזאת, ידע איך לבנות אותה.

סוג ב

New member
עם בשירותים עסקינן..

כולם יודעים כאן מה ההרגל המגונה שלי הבלתי נשלט...

למעלה