הרגלים מגונים

מיטללל

New member
הרגלים מגונים

בואו נעשה שרשור על הדברים הקטנים האלו שבני הזוג שלנו עשו / עושים... הדברים הכביוכל קטנים שמחרפנים אותנו בקליקלותו......

מיטללל

New member
->

Cobe Anan

New member
אולי תשאלי מה הדברים הקטנים שאוהבים

על זה אני אשמח לענות: נשיקה סתם ככה, חיוך, מתנות קטנות (אפילו מכתב ממש חמוד שקיבלתי), לגלות שהיא משוויצה במתנות שאני מכין לה, לעשות משהו בספונטניות.. כלמיני

twigy

New member
מה אתה אומר על הסיכויים שלי איתה ?

בכל זאת, היא מנהלת, ואני, איש מעמד הבניים

Cobe Anan

New member
עם מיטל המנהלת...? אין לי מושג..

אבל אם אתה כבר בקטע של חשאיות, אני בטוח שעם מטאל יש לך סיכוי לא רע.. אני יכול לתת לך אחלה פלייליסט למתחילים, אם בא לך..

Cobe Anan

New member
אולי תשאלי מה הדברים הקטנים שאוהבים

על זה אני אשמח לענות: נשיקה סתם ככה, חיוך, מתנות קטנות (אפילו מכתב ממש חמוד שקיבלתי), לגלות שהיא משוויצה במתנות שאני מכין לה, לעשות משהו בספונטניות.. כלמיני

בשלולית

New member
המממ שרשור על הדברים הקטנים האלו

שבני הזוג שלנו עשו ......שמחרפנים אותנו בקלות... אני לא בדיוק הבנתי אם זה אמור להיות דברים מעצבנים כאלה... אבל אני זוכרת שאקס שלי תמיד בכל מקום שהוא היה מגיע אליו הוא היה מוריד נעליים... וגרביים!!! וכשהוא היה שם אותם כשהוא היה בא לצאת מהבית... הוא היה כזה מעביר יד כזה מתחת לכף רגל כדי לנקות את הלכלוך אם בכלל... ורק אז שם גרב ואז שוב מנקה ורק אז את הנעל
... לא משנה אם המקום היה מצוחצח... הוא היה עושה את זה!! זה תמיד הצחיק אותי... זה חירפן אותי במובן מצחיק

white raven

New member
שכאתה טורח

ומשקיע ובסוף היצורה התורנית דופקת נפקדות ובסוף אתה נשאר לצבוע את התקרה בבז'

מה שמחרפן אותי זה בידיוק מה

שכתבתי בהודעה שלי-ת תקראו אנשים. לא בטוחה שזה דבר קטן, או שכן זה קטן, רק שהוא מנפפפפפפפח את זה לממדים ענקיים.

למעלה