הרגלים מוגנים שעושים לי טוב

הרגלים מוגנים שעושים לי טוב

התחברתי בעיקר ל 6
רק שלרוב אוגרים פנימה
וגם סעיף 4 לימים שלא מתחשק לי ללכת למכון

ellale

New member
אני התחברתי ל2,3,6

אבל פתאום גיליתי שהרבה שנים לא עשיתי אף אחד מהם, ואני ממש גאה בעצמי. כילדה הייתי כוססת ציפורניים ובוהה סדרתית באוויר. התפרצויות זעם יש לי מקסימום פעם בחודש, וגם אז עם תירוץ טוב ;)
כושר, לצערי, מאז שהקטנה התחילה לזחול לא עשיתי. אבל בקרוב היא מתחילה גן, ואז יגמרו התירוצים.

תתחילי ואז לא תוכלי לוותר

תתחילי במשהו מחייב שאת אוהבת אני עושה אירובי אצל מורה שאני מאוד אוהבת ומעריכה וכבר התרגלתי למקום ועם חלק מהבנות נרקמו יחסי ידידות ונחמד לי שם, אני גם נורא סלחנית כלפי עצמי אם אני נורא עייפה אז אני אעשה בקצב שלי ,היום הייתי נורא עייפה אז עשיתי רק 40 דקות בדרך כלל אני עושה 2 שיעורים רצוף או לפחות שיעור אחד של 60 דקות אבל לפחות עשיתי V והזזתי את עצמי .
זה שווה את זה עושה טוב לגוף ולנשמה בלי זה הייתי משתגעת

ellale

New member
שנים עשיתי אירובי

אבל אעני לא באמת אוהבת את זה. בשנים האחרונות הייתי עושה כפיפות בטן, מתיחות, ומכשיר ריצה כל בוקר חצי שעה. אין ספק, זה עולם אחר כשעושים ספורט, בל"נ, אני חוזרת לזה בקרוב.

תמשיכי לחפש עד שתמצאי מה שאת אוהבת

יש היום כל מיני סוגים תנסי אני למשל שונאת מכשירים לא אוהבת לא מתחברת, אני עושה כל יום שישי הליכה ו 3 פעמים בשבוע עושה אירובי שיוצא לי כן וזה לא תמיד יוצא בגלל העבודה

ellale

New member
דווקא אהבתי מה שעשיתי

מתיחות ומכשיר ריצה מאפשרים לי שקט לחשוב, לא אהבתי באירובי שזה מדי קולני עם כל המוזיקה. אבל בגלל שהקטנה אתי בבית, קשה לי למצוא חצי שעה שאני יודעת שהיא לא תפריע ועד שהיא ישנה צהריים אני מתיישבת עם הקפה. אבל זהו, כבר רשמתי אותה לגן והיא מתחילה בקיץ אי"ה.
הליכות אני עושה פעם-פעמים בשבוע עם בעלי אחרי שכולם ישנים, אבל זה יותר לזוגיות.

יופי

אז יהיה לך זמן לעצמך מעולה , אני הלכתי כמה פעמים למאמנת כושר רק שהבעיה שזה נורא יקר היא גובה 280 שקל לאימון אישי יש לה גם קבוצות ריצה רק שזה לא מסתדר לי עם העבודה

לא. אני הולך לבריכה לשחות

ואז רואה את כל החתיכות, ישתבח שמו לעד. מתפלל ואומר,
"מה רבו מעשיך ה', כולם בחכמה עשית". וממשיך לשחות..

למעלה