הרגלי שינה

הרגלי שינה

יש לי שני ילדים מקסימים עד שזה מגיעה לשינה עזרו לי!!!!!!!!!!!! אני משכיבה אותם קבואה בשעה 20 חצי או תשע. הילד הגדול שלי הוא בן 3 וחצי והילד הקטן שלי הוא בן שנה וחצי עם הילד הגדול יותר כל להשכיב לישון אבל הוא קם בשעות הלילה ועובר למיטה שלי אני מחזירה אותו למיטה והוא שוב חוזר אני מחזירה והוא חוזר וכך זה נמשך כל הלילה כל כך נמאס כבר שאין לילה אחד שהוא ישן במיטה שלו לבד. והילד הקטן שלי לו יותר קשה להירדם הוא נרדם על ידים אחרכך אני משכיבה למיטה שלו ואחרי כמה זמן הוא כמו אח שלו חוזר למיטתי בלילה זה כמו מלחמה וזה נמשך ונמשך..... אני מבקשת עזרתכם תיתנו לי לי עצה מה אפשר עוד לעשות עם ילדי המקסימים....

sombol1

New member
אולי הגדול רוצה כמו הקטן לישון על ידך ?

זה באמת לא קל גם לי 2 בנים היום הם כבר בני 5 ו3 אצלי הם יושנים באותו חדר מיטה ליד מיטה אף אחד לא יושן לידי או ליד אישתי בשום מצב שניהם עולים למיטה בשעה קבועה יש בכלל סדר קבוע וידוע בכל יום ויום תמיד אותו דבר כך שהם כבר התרגלו ויודעים בעצמם מה עושים ומתי בשעה 18:00 - מקלחת 18:30 - ארוחת ערב זמן למשחקים סיפורים וטלויזיה עד 20:00 ואז צחצוח שיניים יחד והולכים לישון אני מקריא להם סיפור או שניים כשהם בתוך המיטה ומכבה את האור אם הם קטנים אז נשאר איתם קצת כבר ללא דיבורים וללא משחקים. ויוצא מהחדר. גיל שנה וחצי זה באמת היה יותר קשה אולי הוא לא אוהב חושך אולי קצת להשאיר אור במסדרון אבל בלי לעשות מזה משחק תקיפות ונחישות בהתחלה זה קשה אבל לאט לאט זה יהפוך להרגל. בהצלחה.

Rinat 789

New member
אם קלטת ילדים או מוסיקה מרגיעה לא עוזרים - אז

אולי תנסי להקריא לו סיפור טוב לפני שינה. יש עכשיו את שבוע הספר - ויש מגוון ספרים לילדים

כיצד לבתמודד עם קשיי שינה

במלחמה כמו במלחמה צריך להתארגן לכמה לילות ללא שינה. את כבר נואשת מספיק אז זה יעבוד טוב. את צריכה להחליט האם את מתחילה עם שניהם או אחד אחד. אני הייתי מתחילה עם הגדול. לגבי הגדול: הסבירי לו שהיום מתחילים. מעכשו הוא ישן במיטה שלו כל הלילה. תשאלי מה יעזור לו לישון כשהוא מתעורר, אולי הצעצוע שהוא אוהב. כשהוא מגיע למיטה שלך את מיד מחזירה אותו עם משפט קצר" אצלנו בבית ילדים ישנים במיטה שלהם". ככה פעם ועוד פעם. לא לשחק איתו בחדר. לשים אותו במיטה אם הוא בוכה לתת לו דקה לבכות ואז לחזור ללטף אותו ולומר שוב את אותו משפט את יכולה להגיד לו גם שאת יודעת שזה קשה ואת בטוחה שהוא יצליח להתגבר. ושוב פעם. אם תהיי עקבית זה יעבוד. חשוב שאם אבא בבית שלא יגיד דברים אחרים ויפעל בתאום אתך. אחרי שבוע זה יעבוד... אולי פחות משבוע. עם הקטן עושים אותו דבר. בהצלחה עינת כהן הנדלס מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת

happymam

New member
קודם כל: כלהכבוד על הנחישות

בסוף היא משתלמת, אל דאגה. המשיכי כך. בסוף הם יתרגלו. נסי למצוא משהו שיגרום להם להעדיף את המיטה שלהם אולי מצעים מיוחדים או בובת מחמד שהם יבחרו.

למעלה