הרגלי שינה

orlili

New member
הרגלי שינה

הי אשמח לקבל תשובות ודעתך בנושאים הבאים. בננו בן 10 שבועות בדיוק והוא כבר בעל הרגלי שינה רק איתם הוא יכול להרדם אך לנו הם נראים מסוכנים ומפחידים. 1.כאשר שמים אותו בעריסה הוא מייד מתהפך על הצד,נצמד למגן הראש ו"מדביק" את פיו ואפו רק כך הוא ישן -זוהי שינת הלילה שלו בין הנקה להנקה. 2.מדי כמה ימים הוא מתהפך על בטנו (עשה זאת כבר כ-6-7 פעמים מגיל שבועיים) אני מגלה את זה רק כאשר הוא מתעורר להנקה ומאותו רגע אני חוששת מאוד שהוא שוב יתהפך.-מה לעשות? אני יודעת שמותר ומומלץ להניח כל תינוק על גבו/צידו.- מה לעשות? 3.הוא מאוד אוהב להחזיק בחיתול הבד כך הוא אוהב להירדם גם כשהוא נרדם במשך היום על הידיים וכאשר אני שמה אותו בעגלה הוא אוהב לשים את החיתול על פניו. כמובן שהוא נרדם חזק מיד מורידים לו.-האם ל"גמול" אותו מהחיתול? תודה רבה

ניובי123

New member
ממה ששמעתי ומנסיוני:

הבת שלי בת 5 חודשים (היא עדיין ילוד, לא???) ומההתחלה היא ישנה על הצד דבוקה למיקומון וככה היא ישנה והיא שמחה ואנחנו שמחנו גם. אח"כ לבד היא עברה על הגב וגם ככה היא שמחה וגם אנחנו. אבל לפעמים היא נרדמת על הבטן. אמרו לי לשים את הבייבי סנס לתנוקות שישנים על הבטן ולתת להם לשון על הבטן כי אח"כ הכל מתחיל מהבטן-הרמת הראש, הזחילה,הישיבה, כך שכמה שיותר על הבטן ככה יותר טוב. הטטרה זה צעצוע מאוד חביב ואין בזה שום סכון. הכי חשוב - ממש קריטי- לא לפתח תלות ב"משענת" שינה החל מיום 0 . למה - כי זה זוועה להפטר מזה אח"כ. אני מכירה את הרוחות הנושבות בפורומים וכו' ופוצי מוצי אבל כאשר מרגילים תנוק להרדם על מבוגר או כל משענת אחרת-אי אפשר להפטר מזה. הבת שלי רגילה להרדם על בעלי ולא עזר כמה שבקשתי ממנו לא לעשות את זה וכאשר הוא לא בבית בשעת השינה שלה או בצהרי היום שהיא רוצה לשון אני עוברת מסכת בכי של שעה שלמה עד שהיא נרדמת ולא עוזר כלום כי זה מרגיש שונה אמא ואבא, התחושה שלהם היא שונה גם אם זה אותה תנוחה. וידעתי שזה אסור וזה רע ועכשיו אנחנו בתהליכי גמילה. אוכל ולשון - מעולה. עכשיו אנחנו עובדים על להרגיל אותה להרדם לבד. גם המובייל מאוד -מאוד מרגיע. מקווה שעזרתי לך.

למעלה