הרגלי שינה

liro26

New member
הרגלי שינה

ביתי בת חמישה חודשים. עד לפני שבוע היא היתה נרדמת רק בעגלה עם נדנוד, למרות ניסיונות חוזרים שלי להרגילה להירדם במיטה (היא היתה בוכה 20 דק' ללא הפסקה ואז הייתי מתאיישת ומרדימה אותה בעגלה). לפני כשבוע היא לא רצתה יותר להירדם עם נדנוד אלא רק על הידיים וראיתי בזה הזדמנות להרגילה להירדם במיטה ובאמת זה הצליח הייתי הופכת אותה כל פעם שבכתה מהבטן לגב היא היתה מעט בוכה ותוך 10 דק' נרדמת. בסופו של דבר עם ליטוף או שיר היא היתה נרדמת גם ללא בכי. סידור זה עבר לשלושה ארבעה ימים. לפני יומיים היא סבלה נורא מכאבי צמיחת שיניים והתקררות ולא הסכימה להירדם במיטה והרדמתי אותה על הידיים היא עדיין מצוננת וסובלת מכאבי שיניים וצורחת במיטה . מה עליי לעשות אני מאוד רוצה שתתרגל להירדם לבד במיטה אך האם זו לא התעללות להשאירה בוכה במיטה (כמובן עם ליטוף ושיר) כשהיא לא מרגישה טוב? האם היא "תשכח" איך נרדמים לבד במיטה אם אמי ימשיך לנדנדותה בזמן שהיא חולה?

הרגלי שינה

אין "מחנכים" בזמן מחלה. גם אנחנו כמבוגרים מרגישים צורך בפינוק כשחולים. מה שעשית עד עתה נראה לי בסדר גמור. אל דאגה, ישאר לך מספיק זמן לאחר החלמתה "לרענן" לה את הזיכרון. דר' מילה ברק

למעלה