הרגעים היפים ביותר בחיים חובה לקרוא

adi744

New member
הרגעים היפים ביותר בחיים חובה לקרוא

הרגעים הכי יפים ביותר בחיים,מי שרוצה להוסיף עוד רגעים מוזמן: 1. להתאהב 2. לצחוק עד שהבטן כואבת 3. למצוא הרבה הודעות במחשב כשחוזרים מחופשה 4. לשמוע את השיר האהוב עלייך ברדיו 5. לשכב במיטה ולשמוע את הגשם יורד בחוץ 6. לצאת ממקלחת טובה ולהתנגב במגבת חמימה 7. לעבור בהצלחה בחינה קשה 8. לקבל טלפון מאדם שלא שמעת ממנו הרבה זמן 9. שיחה טובה 10. למצוא כסף במכנסיים שלא לבשת הרבה זמן 11. לצחוק על עצמך 12. שיחות טלפון ארוכות לתוך הלילה 13. לצחוק בלי סיבה 14. לשמוע במקרה מישהו שמחמיא לך 15. להתעורר ולגלות שנשאר לך עוד זמן לישון 16. להיות חלק מקבוצה 17. הנשיקה הראשונה 18. למצוא חברים חדשים 19. להרגיש פרפרים בבטן כשפוגשים את האדם המסויים 20. שיש מישהו שאומר לך עד כמה הוא אוהב אותך 21. לשמוע שיר שמזכיר לך אדם אדם שאתה אוהב 22. לראות אנשים שאתה אוהב מאושרים 23. ללבוש סוודר של האדם שאתה אוהב ושעדיין יש עליו את הריח של הבושם שלו 24. לחזור ולפגוש חבר ותיק ולראות ששום דבר לא השתנה 25. לבלות זמן עם החבר הכי טוב 26. להסתכל על השקיעה 27. שהאדם שהתאהבת בו יגיד לך שהוא אוהב אותך 28. המראה במטוס והידיעה שאתה טס בין ענני צמר גפןו... חוץ לארץ 29. ללבוש מכנס שלא עלה עלייך לפני שנה 30. ל..נ..צ..ח.. א..ת.. ה..ס..ר..ט..ן

adi744

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo60.gifornusha../images/Emo66.gif../images/Emo19.gif

פשושית איפה האופטימיות הכי קל ליפול ולהיכנס למרה שחורה אבל זהההההה לאאאאאא הפתרון קדימה חיוך אליי כן כן עוד אחד כן את עושה את זה מצויין. למה את פאסימית? ספרי לי דברים שאני לא יודעת חומד. אני אנסה לעזור אוהבת עדי גרינבאום

ornusha

New member
עדי

אני לא יודעת למה חשבת שאני במרה שחורה או משהו, כי אני ממש לא. אולי אני קצת עצובה (בכל זאת לא מזמן איבדתי אבא), אבל ממש טוב לי. את פשוט רשמת שאפשר להוסיף עוד דברים שעושים שמח ובאותו רג עזה מה שעלה לי בראש.

adi744

New member
ornusha ../images/Emo66.gif

סליחה פשוש חשבתי שאת במרה שחורה אבל סבבה. אני אוהבת אנשים מאושרים. אביך נפטר מסרטן?

ornusha

New member
דרך אגב...

הוא לא היחיד בבית. גם לי היה (מסוג שונה לגמרי), והדגש הוא על היה

ויזיטור

New member
רגעים מאושרים-רשימה חלקית

להתעורר על החול ליד הים. לשבת ליד מדורה ,ולחלום. לשמוע נגינת מי נחל במידבר. לראות זריחות ושקיעות וזריחות. להריח פריחת הדרים.וריח קידה. לחוות מישפחה. להסתכל על ילדך בשנתם. לחבק ולהרגיש מין חום ניפלא בבטן. להנשים אדם -לחיים. ללטף בטן בהריון. לראות את ל. עם קצת עזרה מחברים, רוקדת.

adi744

New member
ויזיטור יקר../images/Emo66.gif../images/Emo15.gif

בקשר לרגעים המאושרים שציינת אני חייבת לשתף אותך בחוויה אישית אני חליתי בסרטן השד בגיל 24 ניצחתי כי רציתי לחיות כל כל השתוקקתי להגיע לרגע שאני אסיים הכול טיפולים ניתוחים לימודים והרגע הזה הגיע, אבל באיזה שהוא שלב אחרי הכול חיפשתי את עצמי חיפשתי אנשים שעברו את המחלה בדיוק כמוני אנשים שיהיה אפשר לדבר איתם בגובה העיניים, שלא ירחמו עלייך. וכך יצא שבאותה תקופה של חיפוש עצמי האגודה למלחמה בסרטן הקימה קבוצת תמיכה לחברה צעירים בני 20-30 שחלו בסרטן והבריאו. לא חשבתי שאני אלך אי פעם לקבוצת תמיכה כי לא האמנתי במושג הזה,זה היה נראה לי כמו קבוצת ייאוש או בעצם מה אני צריכה קבוצת תמיכה
אבל שכנעתי את עצמי והלכתי כל יום שני נפגשנו באגודה בגבעתיים מלווים ב2 עובדות סוציאליות ושם כן שם נתתי לעצמי לבכות ולהגיד לכל העולם שאני לא תמיד חזקה בשביל כולם. בסוף הסדנא חוברנו עם אדם בשם אילן האחראי על קבוצת יוצאים לחיים שמורכבת ממתנדבים מכל הארץ מכל רבדי השכבות מכל אנשי המקצוע שנותנים מעצמם מזמנם ויותר מכול את הג'יפים
שלהם ולוקחים אותנו לטיולים ברחבי הארץ וכאן אני מגיעה לרגעים המאושרים שלך והם הטיולים לנגב שקבוצת יוצאים לחיים יוצאת, התחושות ההרגשות כגון שמיעת נגינת מי נחל במדבר לראות שקיעות
וזריחות
לשבת ליד מדורה אלו דברים שאנחנו חווים ונהנים מכל שנייה ורגע כי המדבר מקרב אותנו לתחושות ברמות שאי אפשר להבין,כמו לעמוד על צוק הכי גבוה שיש להרגיש את הרוח ופשוט לצעוק i am the king of the world
תודה ששיתפת אותי ברגעים המאושרים שלך נשיקה לל. נ.ב רק אדם אחד קורא עדידי ואם אכן זה אתה כי רק אתה יכול לחשוב על רגעים מאושרים כאלה כי כך אני מכירה אותך אוהבת עדידי

adi744

New member
../images/Emo151.gifornusha יקירה../images/Emo23.gif

היי מתוקה סליחה שלא חזרתי, אני עוברת דירה ואני שונאת שונאת שונאת לעבור ולארוז ושוב לעבור ושוב לארוס ס..י..ו..ט. גם לי היה סרטן, בגיל 24 חליתי בסרטן השד עברתי כימו ונלחמתי כמו נמר כדיי לחיות, מצאו לי את גן סרטן השד ובצעד חכם ואמיץ החלטתי לעבור כריתה של שני השדיים ושחזורם במקום. והסיבה היחידה היא שקט נפשי והפחד שהסרטן יגיח לו שוב לשד השני וחשבתי רק על עצמי ועל הרצון שלי לחיות וואלה רק לחיות לא הספקתי לראות כלום בחיים. ועכשיו אני רואה הכול מהכול אני משוגעת על הבוקר על השמש וסתם האוויר כן האוויר. איזה סוג סרטן היה לאביך? ולך? אוהבת עדי

ornusha

New member
../images/Emo42.gif- משוגעת עליה, לא?

קודם כל תתחדשי על הדירה החדשה. לאבא שלי היה סרטן בכבד, ויחסית הוא שרד הרבה זמן לסרטן כזה. ולי היה מה שנקרא "הסרטן הכי קל" (אם יש דבר כזה כבלל)- הודג'קינס. אני חליתי באפריל האחרון אך כבר סיימתי טיפולים ואני רק במערבים. מקווה שלכולנו יהיה עתיד ורוד וטוב בלי שום חיות בתוך הגוף!

adi744

New member
ornusha פשושית../images/Emo68.gif

היי פשוש ניצולת הודג'קינס שכמוך די ואני חשבתי שסרטן השד הוא הכי קל דאאא אז השיער כבר יחסית ארך לך אבל מעצבן כי זה השלב שהוא לא מסתדר סיכות ג'ל כלום אוף זה היה מעצבן שמעתי שיר ממש חמוד תגידי לי אם את מכירה של יהונתן גפן: "אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותות גינה אני אוהב ימי הולדת ושקיות עם דברים טובים ואת השמש ואת הירח וגם כמה כוכבים אני אוהב את החורף ואת הקיץ ואת הסתיו ואת האביב ואת מה שעכשיו... אבל הכי הרבה אני אוהב אותי"

ornusha

New member
בטח מכירה...

אבל תזהרי לא להשמין- זה אחד האויבים הכי גדולים שלנו הנשים!

adi744

New member
ornusha תודה תודה../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

תודה תודה לך שאת מזכירה לי כמה קלוריות יש ב.. ש..ו..ק..ו..ל..ד רגע המון המון קלוריות אוףףףףףף אבל חיים פעם אחת מי כמונו יודעות לחיי השוקולד ועוגות הגבינה
אוהבת עדידי

ornusha

New member
אני בעד עוגות שוקולד...

במיוחד אלה שנמסות בפה!!! מממממממממממממממ......

adi744

New member
../images/Emo151.gifושוב תודה

הקלוריותתתתתתתתתתתתתתתתתתת

רמי28

New member
יש לי יש לי יש לי

אהלן עדי, לא ידעתי שגם את פה. יש לי עוד כמה בשבילך: 1) לצבוע כסא ישן שחברים זרקו 2) לקבל מחמאות על היצירה 3) להגשים חלום 4) לספר למישהו את החלום שלך 5) כשיש טלפתיה עם הבת זוג 6) להתנדנד בערסל 7) לקנות משהו ממש לא שימושי 8) ים בלי גלים 9)הרגע כשדברים מסתדרים 10) לגדל שיער אחרי שניצחת את הסרטן... שבת שלום ומאושרת לכולם רמי

adi744

New member
../images/Emo59.gifרמי היי חומד../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

היי חומד מה נשמע אני מניחה שזה רמי דולב מקבוצתנו היקרה יוצאים לחיים מה שלומך פשוש, ראיתי את התמונות פצצות
תתקשר אלי אוהבת דידי

למעלה