הרגעים היפים של היום?

רותי&ע

New member
הרגעים היפים של היום?

האם יש לכם איזו שעה ביום שהיא השעה החביבה עליכם? אולי כשחוזרים הביתה ונפגשים איתו/ה שוב? אולי הטיול היומי? אולי שעת הסיפור לפני השינה? אולי אחרי שכולם נרדמים ויש לכם קצת זמן לעצמכם?

עירית ל

New member
דווקא לא כשאני איתו

כשאני באוטו בדרך הביתה מהעבודה, יש לי פרפרים של התרגשות בבטן וחיוך שלא נמחק מהפנים. אם אתם רואים בחורה מאושרת שרה בקולי קולות עם הרדיו - זו אני.

החיוך והשמחה שלה כשאני מגיעה הביתה

ואז אנחנו משחקות ביחד עד שהיא מתעייפת והולכת לנמנום אחר הצהריים שאני כמובן מצטרפת גם ואח"כ השעה של האמבטיה והאוכל לפני השינה - היא פשוט מדהימה בזמן הזה וזה כייף גדול

נירית1

New member
הרגע שאני באה לקחת אותו מהגן זה

האושר הפרטי שלי לשמוע אותו מכריז בשמחה - אמא שלי באה והחיבוק הגדול שאני מקבלת.

רותי&ע

New member
לי יש רגע יפה ושעה יפה

הרגע היפה והמרגש כשאני באה לקחת אותו מהגן. איך שהוא רואה אותי הוא מסתכל בגאווה על הילדים האחרים ומכריז בקול כמה פעמים, עד שהוא בטוח שכולם שמעו "אמא שלי........." ואז רץ אלי ונותן לי חיבוק חזק חזק... זה רגע כל כך מאושר. השעה היפה מגיעה אחרי האוכל, המקלחת ושאר הטררם. הוא תמיד מקבל מצב רוח טוב ופשוט כיף לראות ולשמוע אותו כשאני שרועה במין "מנוחת הלוחם" ורק מסתכלת עליו ונהנית.

שירי ל

New member
לפתוח את העיניים בבוקר

ולגלות שאופיר (שישנה איתנו) התעוררה כמה דקות לפני ושוכבת מולי, מסתכלת עלי ומחכה לי עם חיוך - מיד אני הופכת למרגרינה...

פתיחת העיניים בבוקר

אפילו אם היה לילה קשה ואפילו אם אני עייפה נורא, אין כמו לקום כי עידו קם לידי והתחיל לקשקש לעצמו ולצחוק בקול... בנוסף אני מאוד אוהבת לראות אותו נרדם תוך יניקה בשכיבה כאשר יד אחת מתחת לציצי והיד השניה עליו כדי שחס וחלילה הציצי לא יברח לשום מקום...

האמת, שהבוקר הכי כיף

כי היא קמה עם מצברוח נפלא, וכזאת רכה וחמה ומתפנקת. אבל בגלל שבמשך השבוע אני כבר מזמן בעבודה בשעה הזו, אני "נאלצת להסתפק" בחיוך של אושר טהור כשאני באה לקחת אותה מהגן, כל יום אני מתרגשת מחדש.

Iris-1

New member
אצלנו שעת המקלחת/אמבטיה.

מוציאים הכל למים ואיזה כייף של השתוללות בריאה ומנוחה לנו להורים לאיזה עוד שעה בערך. אני לא רעה אני פשוט כל היום איתם ומדי פעם מנסה לגנוב זמן לעצמי. ועוד שעה של כייף זה לפני השינה שמוציאים מרץ אחרון בדגדוגים, קוראים ספרים ונכנסים למוזה של השינה.

אז ככה -

כשהעינים נפקחות בבוקר, והוא עוד רך, חמים ומתוק. המבט שלו כשהוא רואה אותי באה לקחת אותו מהגן. והדקה אחרי שאני יודעת בוודאות שהוא נרדם וישן ויש לי קצת זמן לעצמי...

דיאנה1

New member
בבוקר כשמתעוררים ביחד, הוא מאושר

וקצת מופתע כל בוקר מחדש לגלות אותי לידו, וממשיכים קצת להתפנק ביחד. הנקה, במיוחד כשהוא נרדם תוך כדי, הוא צמוד אלי, אנחנו מחממים אחד את השני, הפרצוף המרוצה שלו הופך להיות יותר ויותר מנומנם עד שהוא נרדם והופך לגוש רך ומתוק בחיקי. ובלילה, אחרי שכולם ישנים, ויש לי קצת זמן לעצמי, לגלוש וללמוד.

מיכל153

New member
נתחיל מהקטן ביותר : אייל - הצחוק,

הצחוק פשוט מקסים. שלי - כל מה שיש לה להגיד (אפילו בתנועות ידיים עדיין) ליאת - כשהיא מחבקת אותי ואומרת שהיא אוהבת אותי ליאור - כשהוא מספר בדיחה (אפילו אם היא גסה) ואני - כרגע כשאני רואה איזה אנשים נפלאים אתם שנותנים המון כוח להמשיך עם התמיכה הגדולה והחברות הטובה. ביי מיכל153

כשאני ניגשת לחדר שלו בבוקר

ונתקלת בחיוך המקסים שלו ובערב, אחרי שאני משכיבה אותו לישון ופתאום הכל נעשה שקט!

אסנת+

New member
אין כמו הבוקר...

לגלות אותו כל בוקר מחדש עם חיוך וצחוק, מחכה רק לפינוק של בוקר וחיבוק של אמא.....ההרגשה הכי מדהימה בעוצמתה שהיתה לי אי פעם בחיים.

להתעורר ולראות אותה מחייכת אלי.

היא מחייכת, מנשקת אותי בפה פתוח (עם לשון, וואכססס) ואז מתחילה לקפץ ואני מתעלפת מצחוק.

יערה+

New member
הבקרים הם הכי כיפיים

ירין מתעורר לבד, יורד מהמיטה (הוא ישן במיטת נוער) ובצעדים קנים ומתוקים מגיע אלינו למיטה, ככה אני מתעוררת, עם חיוך מלאכי של הילד שלי. מיד אח"כ הוא הולך לרדיו ומתחיל לרקוד (השעון מעורר שלנו הוא רדיו), וזה בכלל חמוד לראות.

למעלה