הרגעים שהכי אהבתם.

spoop

New member
הרגעים שהכי אהבתם.

מה הרגעים שהכי אהבת בסידרה? הכי מרגש: *הקטע שבקי חוזרת הביתה וכל הבחורים נטפלים אליה ואז קלייר מוכנה לוותר על זכייה בתחרות ודוהרת לשם להציל אותה... *הקטע שפיטר וקלייר מתחרים ברכיבה וקלייר נופלת... הכי מצחיק: *הפרק המצחיק שטרי זכה בג'קוזי ובסוף כולם השתגעו בג'קוזי. *אתמול שהבנות עשו מלחמת מים. הכי עצוב: *שקלייר מתה *שקלייר גיתה שפיטר נשוי.

נועה167

New member
אממ

אני מסכימה איתך ואין לי כוח לכתוב שוב הכל חח אבל אני רק אוסיף... הכי עצוב: מה שאמרת וגם שבקי עזבה ובריק מת :( (אבל הכי עצוב זה קלייר!! עדין זה לא נקלט לי...)

Nira22

New member
הרגעים האהובים עליי

הכי מרגש: כל המצבים שאליהם נקלעה בקי (הרציניים והעצובים), טס והסרטן, פרידות למיניהם (במיוחד מבקי), כשטס עזה לבית קפה, כטס חזרה והחזירה את החווה והשולחן של ג'ק, כשאלכס מנשק את קלליר אחרי הגילוי על אבא שלו ואומר לה שזה גם לא אמיתי הכי מצחיק: הקטעים והמלחמות אגו של אלכס וקלייר (כשאלכס פוצץ את הגזע וכל ה"פירורים" של הגזע עפו לעברם, מלחמת הבוץ של אלכס וטס, טס והעלוקה ושניק הוריד ממנה, ההתנחלות של ג'ודי בחדר של בקי, אלכס והאלפקות, המסיבה שג'ודי עשתה ובקי הרסה לה והעיפה את האורחים. הכי עצוב: המוות של קלייר, בריק.

אני אהבתי ...

אני אהבתי את הפרק ששרלוט נולדה והכי עצוב לדעתי היה הקטע שטס דיברה בהלוויה של קלייר

yaelelele

New member
רעיון נחמד... ../images/Emo6.gif

הכי מרגש: אכן שבקי חוזרת והבחורים נטפלים ושקלייר מוותרת על הזכייה ועוזרת לה. הכי מצחיק: היו המון... שקלייר בהריון שהיא נפלה מהסוס והתחילה לבכות כמו ילדה קטנה , המלחמת מים של הבנות הלידה של קלייר היה מצחיק.. והכי עצוב...
: שקלייר מתה , שטס גילתה שיש לה גוש , שקלייר גילתה שפיטר נשוי (עמדתי לרשום בהריון חחחחחחחח) והיו המון אבל אלו העיקריים.

למעלה