הרגעת התינוקת בזמן בכי

arfori

New member
הרגעת התינוקת בזמן בכי

שלום לכולם בפורום הזה אני חדש יש לי שאלה שמציקה לי ואני מקוה שתוכלו לעזור לי במציאת תשובות בתי בת 7 חודשים האם נתקלתם פעם שהתינוק/ת פעם בכה/בכתה לכם ולא ידעתם מה לעשות איך התמודדתם אם בעיות בכי של התינוק/ת ומה עשיתם זה לא העמיד אתכם בפני מצב של לחץ כמו (יו מה עושים עכשיו וכו...) אני אשמח לקבל תשובות דבר נוסף הוא אני ואשתי מעוניינים להכיר אנשים שאוהבים לטייל המייל שלי הוא [email protected] שיהיה לכולכם נפלא ונהדר אורי

Master Stav

New member
לולילולי לולי לה ....

מצמידים אל הגוף ושרים .... מעולם לא היתי בקטע של לחץ יו מה עושים .... הקטנים האלו ..לא בוכים סתם, זו חלק מדרך ההתקשרות שלהם לעולם צריךל עזור להם ולבכות ...מפתח ריאות כאמור מרים על הידים מחבק ומסתובב תוך כדי שיר ו/או זימזום ....זה עוזר בדרך כלל

elotan

Member
מהנסיון שלי - אם אין לך ציצים זה לא עובד

אז היא בוכה כנראה עד שנמאס לה או עד שהיא מבינה שזה לא יעזור.

MrCheff

New member
מה שאני הייתי עושה

כשהבת שלי הייתה בוכה. הייתי מחבק אותה צמוד אליי ושר לה בשקט שירים שקטים (סתם שירים ישראלים. לא שירי ילדים) במקרים קשים, שהיא בכתה הרבה ונרגעה רק עליי, הייתי ישן איתה כשאני על הכורסת טלוויזיה שלנו והיא קשורה במנשא עליי. אין כזה דבר שלא הצלחתי להרגיע אותה. אני אבא שלה. היא מרגישה את פעימות הלב שלי ומרגישה כמה אני רגוע ואוהב אותה וככה היא נרגעת.

הרגעת תינוקת

עד שהם לומדים לדבר קשה להם להגיד מה מציק להם. ואין ספק ששעות של בכי זה דבר מלחיץ - לא רק התסכול שאתה לא מצליח להרגיע את הילדה אלא גם הבכי עצמו מכניס את הגוף למתח. תחשוב מה יכולה להיות סיבת הבכי: חיתול מלא, רעב/צמא, עייפות, רצון לתשומת לב - אתה יכול לטפל בהכל בעצמך. לפעמים הם בוכים סתם -כי זו הדרך היחידה שלהם לתקשר. חבק אותה / הרם אותה על הידיים והתהלך איתה ואני ממליצה בחום על מוצץ. אולי היא רק רוצה את הקירבה שלך. תזכור שגם שעות של בכי בסוף מסתיימות ואז הכי טוב לעשות משהו שכיף לך: סרט גרוע בטלויזיה, מקלחת, שוקולד, מה שעושה לך טוב. בהצלחה

למעלה