הרגע איבדתי את כל ההערכה שלי למשינה

Darakan

New member
הרגע איבדתי את כל ההערכה שלי למשינה

איזה פאקינג ripoff.

Darakan

New member
שלחו לי לשמוע כמה שירים

של mandess והפיקסיס, ואני חייב להגיד, שמשינה גנבו מוזיקה. זה נשמע אותו דבר. ולא... השירים האלו יצאו לפני שמשינה הוציאה אותם... דאמניט. חולוני צדק :\

Mycroft

New member
Madness? מעניין

בדיוק היה היום פרק של ה Young Ones עם מאדנס, הם שרו את House of Fun אבל... יכול להיות שהם העתיקו שירים נוספים שלהם?

the eye2001

New member
משינה ידועים ב"חיבה" שלהם...

לשירים של אמנים שאהובים עליהם והפיכתם לשירים שלהם.... ריקוד המכונה מושפע מהשיר וואן סטפ ביונד של מאדנס כמו גם רכבת לילה שמושפע מסירת לילה לקהיר של מאדנס אני גם חושב שהשיר שלהם גבר שרה השכנה הוא שינוי של שיר של בוב דילן... בטח יש עוד אבל אני לא זוכר עכשיו...

Darakan

New member
אה עליתי על זה רק אתמול

שמעתי על ההתעקות האלו, אבל רק אתמול יצא לי לשמוע וגם השירים המקוריים נשמעים הרבה פעמים יותר טוב ממשינה...

Darakan

New member
יש גם שר של הפיקסיס בשם Ana

שמשינה הפכו אותו ל-מפלצות התהילה.

אכן כן

השיר של בוב דילן שאתה מדבר עליו הוא הוריקן. יש לנו פינה בתוכנית שלנו שנקראת "ממי העתקנו הפעם שירים" שמתרכזת במשינה. יש למשינה לא מעט כאלה, אבל הם לא החוטאים היחידים...

tofy

New member
תזכיר לי להוסיף לך כשנסיים עם משינה

עוד להקות (כמו שבק ס' לדוגמא) שיצא להם להעתיק שירים (אה...יש גם נימרוד והבודדים והיהודים....)

אני יודע שיש עוד הרבה

גם שוטי הנבואה ואחד המזרחיים האלה "נערת חלל" LOL והאמת שכל המוזיקה המזרחית בארץ ובקרוב מאוד הפתעה ב"שירים מועתקים" אבל כל מי שאת יודעת תגידי לי

greensoul

New member
איזה שירים שבק ס' ושוטי הנבואה...

העתיקו? של מי המקור שלהם?

PhilAnselmo

New member
ככה

השיר עם הכי דימיון זה קרטון לילה שהשיר המקורי הוא: General Degree - Cartoon Character ושוטי הנבואה העתיקו את "במלון ברבת עמון" השיר המקורי הוא: ijahman levi - Ghetto Living Not Easy יש את מוקי שהעתיק את "אני לא רואה ממטר".. השיר המקורי הוא: sizzla - taking over ויש עוד הרבה....

^NB^

New member
באים מיבנה של שבק ס'

דומה יותר מידי ל NWA - Straight Outta Compton

tofy

New member
אם כבר אמרתם מדנס....

אה!!! אני כלכך אוהבת אותם!! וכן, יש שירים של משינה שפשוט העתיקו אחד על אחד בעעעע...גם אני גיליתי את זה לא מזמן והוריד לי המון ממשינה

A S Y L U M

New member
באמת ידוע...

מפלצות- כל הדיסק זה פיקסיז... וזה בהחלט ידוע שמשינה העתיקו את המוזיקה של חו"ל לארץ, אבל אני דווקא מעריך אותם בגלל זה.. כאילו, אחת הבעיות שמפרעיות לי במוזיקה בארץ זה שהאמנים עצמם כאילו לא שומעים מוזיקה טובה, אם הם היו נפתחים יותר, שומעים דברים טובים מחו"ל, אז הדיסקים שלהם היו נשמעים אחרת לגמרי. אם הייתה להם השפעה טובה. ומשינה פשוט שמעו מוזיקה סבבה ואמרו בואו נעשה את זה בעברית, וזה קטע טוב, גם אם לא מקורי. ובהרבה מובנים הם פרצו דרך, כמו נגיד ששבק (או נייג'ל לפניהם) היו הראשונים שעשו ראפ וכאלה בעברית. ככה שזה לא כזה נורא, לדעתי. כלומר אני מעדיף משינה שתעתיק, מאשר מוניקה סקס שתעשה מששהו לכאורה מקורי יותר. אגב, גם הסולו של מוקי כולו אלבום מועתק (פטר טוש וכו') ולא חסרות ההעתקות במוזיקה... רק שזה לא תמיד נורא...

Darakan

New member
אהמ

אני עדין חושב שהם עושים מוזיקה טובה, אבל הייתי מעריך את זה יותר אם זה היה מקורי, ולא מועתק ב-99%

חולוני

New member
מסכים.

זה שלהקה ישראלית עושה פיקסיז (ובאופן שלא מבייש את המקור), למרות אי המקוריות (ואגב, הם לא היחידים שהושפעו מהם, כמעט כל הרוק שבא אחרי הפיקסיז הושפע מהם - נירוונה, רדיוהד, דאוס, סמאשינג פאמקינס, פיג'יי הארווי ועוד רבים), זה יותר טוב בשבילי מכל חומר מקורי בינוני-מינוס-פלוס של להקת רוק ישראלי אחרת. וחוץ מזה, לעשות Bossanova בעברית זה גם משהו בארץ שלנו. אה, וחוץ מהפיקסיז וממדנס, משינה גם העתיקו מבוב דילן, מפינק פלויד ומהקיור.

A S Y L U M

New member
אפשר להמשיך עם זה עוד הרבה

ולהגיד שבוב דילן, למשל, "גנב" ציטוטים לשירים מאיזה ספר יפני, כפי שגילו לאחרונה... אז מה?? וגם הקיור הופשעו מהרבה להקות. תמיד יש מישהו שעשה את מה שאתה עושה לפנייך. תמיד יש את החבר'ה שעובדים קשה ו"ממציאים" משהו, ואז באה איזה להקה חדשה ועושה את אותו הדבר, רק מביאה אותו למיינסטרים, וזוכה בתהילה. זה קרה עם נייג'ל האדמו"ר ושבק, זה קרה עם הרבה להקות רוק כבד ישראליות שפעלו לפני היהודים, וזה קרה גם עם משינה, שעם כל הכבוד, היו גם להקות ישראליות שעשו את המוזיקה שעשתה משינה, וגם בצורה קיצונית יותר, לפני משינה. אבל משינה עשו את זה קצת אחרת, ופרצו עם זה. שיהיה. מבחינתי- העיקר התוצאה.

למעלה