הרגע גמרתי לראות את הפרק!!!

אני לעומת זאת

לא ראיתי. *דיכאון* ידעתי שאני לא יהיה.. אז הכנתי הקלטה.. והשעון של הווידאו[עדין] מכוון על שעה קדימה.. וזה הקליט לי מה שיש שעה לפני. *דיכאון*. מה היה<?

007bg

New member
מה שהכי מדהים זה איך מעונה

לעונה ואף מפרק לפרק, הדמויות משתנות בצורה דרסטית (ע"ע דניס!). כאילו, אם יצא לכם לראות את הפרק הראשון, אף אחד מהדמויות לא דומה אפילו למה שאתם מכירים!

007bg

New member
אף פעם?! אני חושב שראיתי אותו

איזה ארבע פעמים... טוב, בקיצור: מאיה הייתה עובדת במעין תחנת חדשות שכזאת, המגישה עיצבנה אותה, אז היא חיבלה לה בטקסט... לאחר מכן היא הגיעה לסומק ושם נינה עשה סלקציה לדוגמניות וחשבה שהיא אחת, לכן היא ירדה עליה... נכנסה למשרד של אבא שלה מיררה, על כמה שהוא היה אבא דפוק, הוא הציעה לה עבודה זמנית בכתיבת כתבה יחידנית. באותו הזמן שהוא קיבל הודעה מאישתו שהיא יולדת. מאיה הגיעה לבית החולים, קטע מלודרמטי ונגמר הסיפור! (הורדתי כמובן את כל הניואנסים והירידות ההדדיות בין כולם...) בבקשה!

המממ

New member
לגבי הפרק הראשון...

כולם נראים נורא לא אופנתיים יחסית להיום, כמובן... דוקא דניס הזכיר לי את עצמו. כשהוא דיבר עם המזכירה ואחר כך הלך לצוד דוגמנית בודדה ולקח לה את תצלום העירום... ממש פינץ´.
אליוט היה קצת מוזר, אבל מצחיק כתמיד! יומטוב ושקט שיהיה לנו!

ראיתי עכשיו

איזה מעולה!!!! ראיתי אותתו כבר כמה פעמים אבל התגעגעתצי.... איך הבדיחה בסוף של פינץ´ שהאשה הבאה של ג´ק תהיה יותר חכמה מאלי? נקרעתי!!!!!!!!!

למעלה