הרגע הגדול ביותר שלי היה כשתפסתי דג

הרגע הגדול ביותר שלי היה כשתפסתי דג

התקשורת הגרמנית: בוש מעדיף לתפוס דג מאשר לתפוס את סדאם חוסיין - נשיא ארה"ב, ג'ורג' בוש, אמר כי הרגע הטוב ביותר שלו כנשיא היה כשהצליח לדוג דג גדול. כך אמר בראיון לעיתון הגרמני Bild ששאל את בוש מהם הרגעים הטובים ביותר והרעים ביותר שלו. בוש, אשר ביקר במדינות רבות ונפגש עם מנהיגים רבים, הודה כי המשימה קשה: "היו לי הרבה רגעים נהדרים", אך בכל זאת הצליח לשים את האצבע על אותה הזדמנות שבה הצליח לתפוס largemouth bass גדול. לרגע הגרוע ביותר נתן הנשיא התייחסות שונה ורצינית יותר: "הרגע הגרוע ביותר שלי היה ה- 11 בספטמבר 2001". על אסון ה- 11 בספטמבר אמר בוש: "במצב כזה לוקח זמן בטרם אפשר להבין מה קרה. הייתי אומר שזה היה הרגע הקשה ביותר, ברגע שקיבלתי את התמונה האמיתית למול עיני". עוד אמר: "הייתי אומר שהרגע הקשה ביותר היה אחרי שהמציאות שקעה וניסיתי לעזור לאומה להבין מה קורה, ובאותו הזמן, להיות אמפטי לאלה שאיבדו חיים". ברגע רציני יותר אמר בוש על עירק כי הוא מבין את התנגדותה של גרמניה למלחמה. "הגרמנים היום פשוט לא אוהבים מלחמה... ואני יכול להבין את זה..."

a e q u i t a s

New member
../images/Emo6.gifנו...באמת זה יכול להיות רציני

אני לא כל כל יודע, אך להתייחס להודעה הזו? האם זה מן סוג של בדיחה גרועה או טיפשות?! אני עדיין מקווה שבאמת השיא בתקופתו של גורג' בוש הוא לא תפיסת דג, ואם כן אז באמת יש הצדקה לפופלריות הנמוכה ביותר שנשיא אמריקאי איי פעם קיבל 31 אחוז..

shovaly23

New member
זו לא בדיחה גרועה ואפילו לא טיפשות.

גורג' בוש מנסה להציג את "האני" העעמי שלו. לאחר שלל הביקורות הלא מחמיאות כלפיו (לדוגמת אסון קטמינה או קטרינה?) אשר הציג את בוש המרוחק,הלא ממש אכפתי,כן יש לו אפשרות להציג את העממיות שלו,להציג שהוא בן אדם כמו כולם,שאוהב לדוג. לדעתי התשובה היא תשובה שלא ממש מציאותית,אבל אין ספק שזה בדיחה גרועה.

a e q u i t a s

New member
.כמו שאמרתי לפני

כמו שאמרתי לפני הנשיא בוש מקבל 31 אחוזי תמיכה, לפי מיטב ידעתי הם אחוזי התמיכה הנמוכים שלנשיא מעולם לא היה. ביטויים כאלה לא עוזרים לחזק את מעמדו - וגם לא ה"רענון" שנוקט הנשיא אמריקאי בצמרת השלטון אמרקאי יעזור לו - קרי החלפת ראש סגל הבית הלבן, דובר הבית הלבן וראש הסוכנות לביטחון לאומי וכו...

shovaly23

New member
וזה יאמר לזכות האזרחים.

אחוזי התמיכה הנמוכים בנשיא בוש רק מראים לנו שהעם לא סולח לו בקלות רבה. לעומת זאת בארץ גם כשאתה עושה טעות אחרי טעות אחרי טעות אתה עדיין פופלארי והעם שוכח לך מהר מאוד את הטעויות שבדרך.(מלבד מקרה נתניהיו). השאלה המרכזית היא לא אחוזי התמיכה הנמוכים,אלה מי יהיה המחליף.

a e q u i t a s

New member
הדחת נשיא בארה"ב דבר מסובך

הדחת נשיא בארה"ב זה דבר מאוד מסובך, אני לא מאמין שהקונגרס ינסה להדיח אותו למרות שבקרב מפלגתו עצמו ישנם קולות שמדברים על זה. אני מעריך ששבחירות הקרובות, 2008 מצד מפלגה הרפולינקית גו'ן מקיין יהיה מועמדה, אגב העיתון USA TODAT דיווח אתמול ש-NSA סוכנות האזנות של ארה"ב האזינה למעלה למיליוני אזרחים אמריקאים... זה בהחלט פרשה חמורה שבקונגרס מייחסים לה חשיבות מרובה..

למעלה