הרגע הגעתי הביתה ,לאחר סיטואציה מוזרה בחניון,,
בשעה שתיים בצהריים הגעתי לבניין משרדים, המממוקם על כביש ראשי וסואן, וזאת בכדי למסור מעטפה מסויימת, שהתבקשתי בטלפון
להביא לאותו משרד.
הגעתי למקום די מהר,(ללא פקקים בכביש),
ובסמטה שליד הבניין שאליו הגעתי,היה חניון של 10 רכבים ,ומיועד לאנשים המגיעים למקום, כך שלשמחתי מצאתי חנייה אחת פנויה,
מתוך 10 שהיו תפוסים.
מיד יצאתי מהרכב וניגשתי למסור את המעטפה למשרד המיועד,
ואז,,כשחזרתי בדיוק אחרי 2 דקות, ראיתי רכב גדול שעמד וחסם
את המכונית שלי,
והנהג החוסם,שישב ברכבו ,יצא החוצה והיה מאוד כעסן, וצעק לעברי
"אני פה כבר 2 דקות מחכה, כדי להיכנס לחנייה ,ודחוף לי לפרוק את הסחורה,ולמה את תפסת לי את החנייה שלי ? צרח בקולי קולות.
והמשיך, כעת אלמד אותך לקח, אני לא אזוז ,ואמשיך לחסום את הרכב שלך, ותלמדי שלא נכנסים לחניון ,לפני שניגשים לברר ,אם ניתנת בכלל רשות להיכנס ולחנות פה .
אמר וטרק את דלת הרכב הגדול,כשעדיין חוסם את הרכב שלי,
כדי שאני לא אוכל לצאת לדרכי.והוא מלא כעס וצורח וצועק,על שתפסתי לו את החנייה,2 דקות וביזבזתי מזמנו, וכך המשיך ללכת והסתלק מהמקום,כנראה לכיוון מחסן -הסחורה שנמצא בסביבה.
בתום לב ,ניסיתי להסביר לו ,שלא היה לי מושג שזה חניון לפריקת סחורה, הרי אין איש בסביבה וגם לא שלט על מקום חניה שמור,
ושאם טעיתי שיקבל התנצלותי,וכול בקשתי כעת היא,שהוא יפנה את המקום ויאפשר לי לצאת לדרכי.
אך הוא המשיך ללכת ולא רצה להקשיב.
נשארתי להמתין ברכב שלי שכאמור נחסם, והאיש הכעסן חזר רק לאחר שעה,בכדי ללמד אותי לקח, ולייבש אותי ברכב - כעונש,,
והכול ,,רק בגלל 2 הדקות שהמתין ברכבו ,עד שחזרתי ממסירת המעטפה.
דווקא שהכול הולך טוב, ב-2 דקות הכול מסתדר,והכביש היה ריק וחלק לנסיעה,דווקא אז נפלתי על טיפוס כעסן שאוציא את כעסיו עליי,על לא עוול בכפי.(למזלי,מעולם לא נתקלתי בטיפוס מסוג זה.)
בסוף יצאתי לדרכי,וחשבתי לעצמי, טוב שהכול נגמר ככה ולא סיטואצייה גרועה יותר.
האם קרה לכם פעם שנתקלתם בסיטואציה כזו מוזרה,עם טיפוס עצבני שכזה ?
בשעה שתיים בצהריים הגעתי לבניין משרדים, המממוקם על כביש ראשי וסואן, וזאת בכדי למסור מעטפה מסויימת, שהתבקשתי בטלפון
להביא לאותו משרד.
הגעתי למקום די מהר,(ללא פקקים בכביש),
ובסמטה שליד הבניין שאליו הגעתי,היה חניון של 10 רכבים ,ומיועד לאנשים המגיעים למקום, כך שלשמחתי מצאתי חנייה אחת פנויה,
מתוך 10 שהיו תפוסים.
מיד יצאתי מהרכב וניגשתי למסור את המעטפה למשרד המיועד,
ואז,,כשחזרתי בדיוק אחרי 2 דקות, ראיתי רכב גדול שעמד וחסם
את המכונית שלי,
והנהג החוסם,שישב ברכבו ,יצא החוצה והיה מאוד כעסן, וצעק לעברי
"אני פה כבר 2 דקות מחכה, כדי להיכנס לחנייה ,ודחוף לי לפרוק את הסחורה,ולמה את תפסת לי את החנייה שלי ? צרח בקולי קולות.
והמשיך, כעת אלמד אותך לקח, אני לא אזוז ,ואמשיך לחסום את הרכב שלך, ותלמדי שלא נכנסים לחניון ,לפני שניגשים לברר ,אם ניתנת בכלל רשות להיכנס ולחנות פה .
אמר וטרק את דלת הרכב הגדול,כשעדיין חוסם את הרכב שלי,
כדי שאני לא אוכל לצאת לדרכי.והוא מלא כעס וצורח וצועק,על שתפסתי לו את החנייה,2 דקות וביזבזתי מזמנו, וכך המשיך ללכת והסתלק מהמקום,כנראה לכיוון מחסן -הסחורה שנמצא בסביבה.
בתום לב ,ניסיתי להסביר לו ,שלא היה לי מושג שזה חניון לפריקת סחורה, הרי אין איש בסביבה וגם לא שלט על מקום חניה שמור,
ושאם טעיתי שיקבל התנצלותי,וכול בקשתי כעת היא,שהוא יפנה את המקום ויאפשר לי לצאת לדרכי.
אך הוא המשיך ללכת ולא רצה להקשיב.
נשארתי להמתין ברכב שלי שכאמור נחסם, והאיש הכעסן חזר רק לאחר שעה,בכדי ללמד אותי לקח, ולייבש אותי ברכב - כעונש,,
והכול ,,רק בגלל 2 הדקות שהמתין ברכבו ,עד שחזרתי ממסירת המעטפה.
דווקא שהכול הולך טוב, ב-2 דקות הכול מסתדר,והכביש היה ריק וחלק לנסיעה,דווקא אז נפלתי על טיפוס כעסן שאוציא את כעסיו עליי,על לא עוול בכפי.(למזלי,מעולם לא נתקלתי בטיפוס מסוג זה.)
בסוף יצאתי לדרכי,וחשבתי לעצמי, טוב שהכול נגמר ככה ולא סיטואצייה גרועה יותר.
האם קרה לכם פעם שנתקלתם בסיטואציה כזו מוזרה,עם טיפוס עצבני שכזה ?