הרגע הגעתי הביתה ,לאחר סיטואציה מוזרה בחניון,,

oritta17

New member
הרגע הגעתי הביתה ,לאחר סיטואציה מוזרה בחניון,,

בשעה שתיים בצהריים הגעתי לבניין משרדים, המממוקם על כביש ראשי וסואן, וזאת בכדי למסור מעטפה מסויימת, שהתבקשתי בטלפון
להביא לאותו משרד.
הגעתי למקום די מהר,(ללא פקקים בכביש),
ובסמטה שליד הבניין שאליו הגעתי,היה חניון של 10 רכבים ,ומיועד לאנשים המגיעים למקום, כך שלשמחתי מצאתי חנייה אחת פנויה,
מתוך 10 שהיו תפוסים.
מיד יצאתי מהרכב וניגשתי למסור את המעטפה למשרד המיועד,
ואז,,כשחזרתי בדיוק אחרי 2 דקות, ראיתי רכב גדול שעמד וחסם
את המכונית שלי,
והנהג החוסם,שישב ברכבו ,יצא החוצה והיה מאוד כעסן, וצעק לעברי
"אני פה כבר 2 דקות מחכה, כדי להיכנס לחנייה ,ודחוף לי לפרוק את הסחורה,ולמה את תפסת לי את החנייה שלי ? צרח בקולי קולות.
והמשיך, כעת אלמד אותך לקח, אני לא אזוז ,ואמשיך לחסום את הרכב שלך, ותלמדי שלא נכנסים לחניון ,לפני שניגשים לברר ,אם ניתנת בכלל רשות להיכנס ולחנות פה .

אמר וטרק את דלת הרכב הגדול,כשעדיין חוסם את הרכב שלי,
כדי שאני לא אוכל לצאת לדרכי.והוא מלא כעס וצורח וצועק,על שתפסתי לו את החנייה,2 דקות וביזבזתי מזמנו, וכך המשיך ללכת והסתלק מהמקום,כנראה לכיוון מחסן -הסחורה שנמצא בסביבה.

בתום לב ,ניסיתי להסביר לו ,שלא היה לי מושג שזה חניון לפריקת סחורה, הרי אין איש בסביבה וגם לא שלט על מקום חניה שמור,
ושאם טעיתי שיקבל התנצלותי,וכול בקשתי כעת היא,שהוא יפנה את המקום ויאפשר לי לצאת לדרכי.
אך הוא המשיך ללכת ולא רצה להקשיב.

נשארתי להמתין ברכב שלי שכאמור נחסם, והאיש הכעסן חזר רק לאחר שעה,בכדי ללמד אותי לקח, ולייבש אותי ברכב - כעונש,,
והכול ,,רק בגלל 2 הדקות שהמתין ברכבו ,עד שחזרתי ממסירת המעטפה.
דווקא שהכול הולך טוב, ב-2 דקות הכול מסתדר,והכביש היה ריק וחלק לנסיעה,דווקא אז נפלתי על טיפוס כעסן שאוציא את כעסיו עליי,על לא עוול בכפי.(למזלי,מעולם לא נתקלתי בטיפוס מסוג זה.)

בסוף יצאתי לדרכי,וחשבתי לעצמי, טוב שהכול נגמר ככה ולא סיטואצייה גרועה יותר.
האם קרה לכם פעם שנתקלתם בסיטואציה כזו מוזרה,עם טיפוס עצבני שכזה ?

oritta17

New member
יקירה,הוא ממש בריון, עדיף היה לי שלא להתעסק עם טיפוס כזה,

למעשה, מהרגע הראשון היה לי חשש מכך -שהוא על סמים, נראה היה כך לפי המבט הזועם שלו, וגם התנהג ממש בהיסטריה ,וצרח סתם, ללא כול פרופורציה למה שבאמת קרה. לכן, במצב כזה העדפתי שלא "להתכסח" איתו, כי הוא היה עלול לגרום לי לנזק לרכב, לשבור חלון ,או לחתוך צמיגים ,משהו כזה בלתי צפוי.
לכן,החלטתי החלטה מהירה,לא להמשיך לדבר איתו, כי עדיף לשמור מרחק מבריוניים שכאלה,גם אם אצטרך להישאר בחניה ברכב החסום, זה היה עדיף לי, מאשר להינזק,
גם אם המצב יהיה כרוך בזמן המתנה ממושך.
&nbsp
ברגע שראיתי שהוא יוצא משליטה,ורותח מכעס, אז העדפתי להמתין בשקט,
לקרוא עיתון ולשמוע מוסיקה ברכב, עד שבסוף נמאס לו ,והוא חזר לרכבו ,
יצא מהחנייה,ויסתלק .
&nbsp
&nbsp

מחד, לא צריך להיכנע לבריונות, ומאידך לפעמים טוב להיזהר.

משמע:
אם מדובר בשטח ציבורי ולא פרטי, אפשר לבקש ניידת שתעיף אותו משם, אבל אם מדובר בשטח פרטי, המשטרה לא תתערב כי אין כל עילה פלילית. ואז מוטב להבליג.

באחד הימים עוד כאשר הייתי בשירות, התקשר אלי השגריר היווני שאנחנו מכירים מסיבה ברורה, וסיפר לי שמישהו חסם לו את היציאה מהחניה בחצר הבית והוא צריך לצאת.
הזכרתי לו שהוא דיפלומט ויש לו מרצדס שהיא מכונית חזקה. הוא הבין את הרמז ומאוחר יותר סיפר לי שפשוט דחף עם רכבו את המפריע החוצה לרחוב ונסע לדרכו.
כעת הודעתי לניידת התנועה האיזורית שבכתובת מסויימת יש רכב שחוסם את הכביש.
הגרר כבר טיפל בו.....

מינהר

New member
אורית, אם רק צריכים למסור מעטפה- יש שרות שליחים

תמורת 20 שח, ואז לא צריך להתעצבן בעניני חניה. הם נוסעים בקטנוע.

אני גם הייתי מזעיקה משטרה מבלי לדווח

לבריון בחסות המשטרה היתי נכנסת לרכב והוא היה מקבל אזהרה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב חברות וחברים, מתנצלת שלא הייתי פעילה בימים האחרונים

מאז שנולדה נכדתי הקטנה, הייתי עסוקה...
אחת הנכדות שלי היתה אצלי 3 ימים, ואתמול נסענו לבלינסון
לבדיקות עם בעלי...חזרנו רק מאוחר בלילה לאחר שביקרנו
אצל כל הילדים שלנו...
תמונות בהמשך...
נגמרו ימי החנוכה...מחר חוזרים לשגרה.

יוליקה

Member
מנהל
צודק מאיר...השאר מתגמד!!

קיבלתי תמונות...
נהנית מכל רגע

oritta17

New member
ליוליקה והאפרוחה המקסימה: נפלא להחזיק את האושר ב-2 הידיים.

oritta17

New member
ליוליקה והאפרוחה המקסימה: נפלא להחזיק את האושר ב-2 הידיים.

רוב אושר ונחת, וכן יירבו.

1 מ נ ט ה

New member
שלום, לי אן שאלון, יש לי שאלה.....!

היי , אני בת למעלה מ-70 יש לי ניתוק עם הבת, לאחר שיחה לפני שבוע ימים בה היא אמרה לי שהצדקתי בן אחר שלי ולא תמכתי בה היא יצרה איתי ועם אבא נתק, אני מאוד כעוסה וכאובה, איך אנחנו נותנים להם לילדים את הנשמה, כסף ,ביביסיטרים, תמיכה בעת משבר, וכאשר משהו קטן לא מוצא חן בעיניהם הם מיד מפנים גב ומתנתקים, ממש לא יודעת להתנהל מול מציאות כזו, זו פעם ראשונה שזה קורה לי, מה עלי לעשות, לא בא לי לכרכר סביבה כי ממש לא מגיע לה, מה יהיה בעוד 10 שנים ויותר כאשר נהיה זקוקים לילדים? ישפטו אותנו , יחרימו אותנו, מה דעתכם ואיך ממשיכים מפה, אולי להגיד שמי שלא יהיה בשבילנו ימחק מהירושה? כי למה מגיע למי שלא יודע לתת??????

נימה3

New member
מנטה. כלל ראשון לעולם אל תנתקי קשר עם הילדים

ולא חשוב מה יקרה. את מאד כעוסה וכואבת לפי דבריך אבל קחי כמה ימים או כמו שאומרים תספרי עד עשר. אולי תשוחחי אתה. הורים נותנים לילדים בלי חשבון ובלי סחר מכר אני נתתי לך את תתני לי. נכון שאנחנו מצפים מילדינו שיתמכו בנו בשעת הצורך ושיהיו לצידנו אבל מאד לא רצוי לעשות מעשים דרסטיים כמעט תמיד מתחרטים עליהם. מה זה נקרא למחוק מהירושה. בשביל מי טרחת כל החיים? החשיבה הזו נראית לי ממש לא לענין.
אני מאחלת לך כל טוב עם עצמך ועם ילדיך.

מינהר

New member
מנטה, לדעתי כדאי לתת לזה זמן, ואחר

כך להודות בפני הבת שלא היית צריכה להצדיק את הבן, אלא להיות נייטרלית.

יוליקה

Member
מנהל
אני בדרך כלל לא מאפשרת שאלונים בפורום

כך כתוב גם בכותרת הפורום.
אך כיון שעניתן בשרשור - השארתי, רק שרשרתי לבוקר.

מינהר

New member
יוליקה, התעלמנו מהשאלון. בתמונות- את יפית, והקטנה

קאובוי אמיתי.
למי יש סבלנות לשאלונים. אפילו לא פתחתי לראות מה היא רוצה.

למעלה