הרגע הודיעו לי שוב שלא התקבלתי

swguy

New member
איזה עבודה?

אל תתייאשי, התחרות גדולה מאוד היום על כל משרה, אין זה אומר כלום עליך... פשוט למעסיק יש את הפריבילגיה להעדיף עובדים מנוסים יותר או ורודים עם נקודות יותר אם בא לו. חוקי ההימע והיביקוש לרעתנו. אבל אין ברירה אלא להמשיך ולחפש... למי עוד שלחת קו"ח? איפה עשית הכשרה?

דפנהאי

New member
עבודה באלויין - הכפר השוודי

רואיינתי כבר לפני חודשיים, עבודת שיווק להשמת מפגרים בעבודות בקהילה. סביר להניח שהמנהלת של הפרוייקט העדיפה גבר וגם אין לי כשרונות ברוכים בשיווק לדעתה. אבל זה מבאס. אני שולת עכשיו הרבה קורות חיים והיום יש לי עוד סדנת מיון לעבודה נוספת. עשיתי הכשרה במעון לנערות ובתחנה לבריאות הנפש. אין ברירה אלא להמשיך לחפש, אבל זה די מייאש.

swguy

New member
נשמע כאילו זו במילא עבודה...

רחוקה מנטיות הלב שלך, עבודת שטח שיווקית יותר, חשובה מאוד, אבל לא טיפולית. ניסית אגב לשלוח קו"ח לבויאר ועין כרמית?

למה לא קיבלו אותך?

אפשר ללמוד המון מהסיבות שנותנים לך לסיבה שלא התקבלת (אלא אם באמת מדובר במקרה שלא היו לך מספיק נקודות ורודות...). לפעמים כדי לצבור ניסיון שווה לעבוד בתור מדריכה או רכזת עם האוכלוסיה שאת מעוניינת לעבוד בה, כך שיהיה לך ניסיון בתחום כשתרצי לעבוד בתחום הזה כעו"סית.

אוווף..

ההודעה יצאה לי נורא מבולגנת - אבל אני חושבת שאפשר להבין את הכוונה שלי.

דפנהאי

New member
הבנתי אותך כמובן,

דיברתי עם פסיכולוגית תעסוקתית והיא הציעה לי אפילו להתנדב בנתיים במקום קרוב לליבי כדי להכיר עוד אנשים ותחומים שמעניינים אותי. אני חושבת שאתחיל באמת להתנדב. לעבוד בתור מדריכה לא כל כך בא בחשבון כי יש לי שני ילדים קטנים. עבדתי כבר כמדריכה בעבר.

למעלה