הרגע הכי...

• פותח הנושא YHPA
  • פורסם בתאריך

YHPA

New member
הרגע הכי...

סתם משחק חמוד כול אחד כותב את הרגע הכי מצחיק, מפתיע,עצוב והכי ב'יצי מכול עונות הטופ מודל

Miss Murder

New member
הרגע הכי ביצ'י-

מוניק מורחת על המיטה של מלרוז את התחתונים שלה! אוי המוניק הזאת כל כך מעצבנת.. הרגע הכי מצחיק-לא עולה לי בראש הרגע הכי מפתיע-כשטיירה צעקה על טיפני,וכשרבקה התעלפה

efif1212

New member
עונה-

הכי מפתיע- ההדחה של הפרק שיהיה ביום חמישי, ואולי גם הבגידה של שנדי. הכי עצוב- בהמשך של עונה 7...לא נכתוב ספוילרים. הכי ביצ'י- מוניק שופכת את המים על המיטה, זה ביצ'יות לשמה. הכי מצחיק- לא עולה לי משהו בראש חוץ ממיס ג'יי מחכה את מג חחחח. (מוסיפה משל עצמי
) הכי מרגש- הזכיה של זוכת עונה 8. הכי מזעזע- השאגות של טיירה על טיפני.

NP16

New member
ההמשך על עונה 7...את מתכוונת../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לאותה הדחה ביום חמישי רק את לא רוצה שיבינו מי זאת לפי הדעה שלך, או למשהו אחר? (שהוא אגב קארי די והוידוי על נסיון התאבדות?כי זה אישית הדבר שלי היה הכי עצוב לראות בכל העונות ולא נראה לי שמשהו יעלה על זה,למרות שאני לא מבין למה היא הייתה צריכה להגיד את זה...) אגב כמובן שאני לא עונה לשאלון כי.. מזכיר לי מדי את המצעד שהשניה אני ומיכל עשינו

efif1212

New member
לזה הכוונה ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זה הרגע הכי עצוב, ונראה לי שכולם (טוב, כמעט כולם) יסכימו עם זה אחרי שיראו. כשהיא זכתה הרגשתי "גאה" בשבילה, שהיא הראתה לכל אלה שצחקו עליה מה היא שווה.

efif1212

New member
../images/Emo122.gif ../images/Emo58.gif

נמחק לי משפט... הכוונה לקרידי וההתאבדות, כמובן.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הרגע הכי

הרגע הכי מצחיק-יהיה צועקת בטלפון על הבנות SHUT UP אווה טוקורה ונורל מסתכלות אחת על השניה ואז אווה זורקת Whatever או משהו כזה.זה פשוט קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש. מה שקרה בתצוגות אופנה בגמר של עונות 7 ו 9. הרגע הכי עצוב-מודיעים לקיילין שחברה שלה נפטרה,שאנדי מספרת לחבר שלה על הבגידה בטלפון והקטע מעונה 7 שדיברו עליו כבר
הרגע הכי מפתיע-מבחינת טיירה שום דבר כבר לא מפתיע אותי,אז אני אגיד הפרישה של קסנדרה. הרגע הכי ביצ'י-קורין זורקת לליסה 'אלקוהוליק ביאץ'' נגיד הרגע הכי מרגש-טיירה גורמת לאווה לבכות באודישן,הזכייה של אווה. הרגע הכי פאתט בתולדות הסדרה-'הטופפפפפפפ מודודלללל הבאאאהבאאאא'#@%@@!!@%^$#^

NP16

New member
בתולדדות ההססטטטטווורררריייהה !!!!!!!!

הייתי אומר בדיוק אותו רגעים שאמרת :) אפשר לעשות העתק הדבק.(חוץ מעונה תשע שלא ראיתי,יאאלה סקרנת אותי..)אבל זה סתם יוצא לי דומה מדי למצעד,אז היה נראה לי טיפשי לענות.

NP16

New member
מחזרתי את התשובה כי שם היא כתובה בספוילר../images/Emo6.gif

NP16

New member
כאילו התשובה שלי אישית,לא קשור לט"מ ולשאלון.

פפפפפפפפפפחחח.....

אפסססססס כמוךךך מגיבבבבבבבב לאפסססס מאופפסססס כמוהוווווווווו ועוד מנסההה לחכותתתתתת שלמותתתת שכמונייייייי... זה פאאאאאאאתתטטט אמיתייייייייייייי LLOLLL@@@ ומעניינווווווווותתייי למה אתםם כאלה נדבקיםםםםם אחדד לשניייי **מזועעזעעע רק מהמחשבהההה
** קיצרררר אפסייייייייםם.. תמשיכווו להתאפססס D@@@ **התעלללמותת לנצצצחח :]]**

efif1212

New member
מסכימה עם הכל

ועוד רגע פאתט- הזכייה של הזוכה בעונה 9. הרגע הכי פאתטי בתולדות התוכנית.

YHPA

New member
עונה

הכי מצחיק: בGO C בעונה 4 עם קיטלין וקינה שהן מגיעות באותו שמן לאותו מקום ונלחמות זו מול זו ובעונה 7 עם הבנות מנשות למשוך אות צומת ליבה של מוניק הכי עצוב: המילים האכרונות של ניק אני זוכר בימיוחד עם כול הקבוד לניקול שבאמת הייתה טובה ממש הרגשתי רע לניק הכי מפתיע: תירה צורחת לטיפני הכי ב'יצי: ג'יילה אומרת לניק שהיא זונה וארי זה אומרת שהיא מקווה לשמוע את זה וברי עם הגרונולות (למרות שזה היה מצחיק)

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

הכי מצחיק~ מוניק והטלפון... זה היה מצחיק משום מה. הכי מפתיע~ זכיית זוכת העונה ה-9. הכי עצוב~ זכיית זוכת העונה ה-9. הכי ביצ'י~ מלרוז מרכלת על אנשל.

למעלה