הרגע המרגש בפורום

glitter8

New member
הרגע המרגש בפורום

כמה זמן את/ה חבר/ה בפורום? חודש? שנה? חמש? יותר? וודאי יש רגע אחד מיוחד שהיה מרגש מכולם. לרגל אירוע מיוחד שיקרה במוצאי שבת הבאה אתם מוזמנים לשתף מה היה האירוע המרגש/מיוחד ביותר מאז שהצטרפתם לפורום האירוע הכי מרגש שלי, (והיו הרבה..) היה מפגש הפורום בחוף הים בטיילת לפני...מממ....4 שנים...איך שהזמן טס.. זה היה המפגש פורום הרשמי הראשון שדיויד כיבד אותנו בנוכחותו, כמעט התעלפתי מהתרגשות, ודיויד גם מאד שמח כששלחתי לו מייל אחרי המפגש הוא ענה לי שהוא נרגש לראות ש"עדת המעריצים שלו הפכה למעין משפחה.." ספרו-מה הרגע המרגש שלכם?

SHANILIROY

New member
האירוע המרגש שלי

אני בפורום מאז אוקטובר 2004 ,חודש אחרי שהבן שלי נולד מצאתי את עצמי באתר של ברוזה ,כחלק משגרה שהייתה אז לפני השפורום נפתח ..פתאום אני רואה קישור "הפורום הרישמי של דויד ברוזה בתפוז" ,נכנסתי ,גיליתי כמה חברים ותיקים כמו לילך והכרתי חברה מקסימים שלכולם אותה אהבה משותפת . הפורום נתן לי את הלגיטימציה לכתוב על נושא שעד אז כולם הרימו גבה לגביו ,אוףףף שוב ברוזה מה יהיה ,עוד לא עבר לך ??? אז זהו שלא . הפורום רק הגביר את הרצון ללכת לעוד ועוד הופעות והזכיר לי את התקופה שהייתי הולכת להופעות שהייתי נערה . טוב הרגע שלי הוא דוקא המפגש האחרון שהיה בפורטונה ,שם דיויד הגיע אחרי שרק נחת לאחר טיסה מניויורק ,שלח לי SMS שישתדל להגיע ,אבל הייתי בטוחה שיבוא , ישבנו כולנו בחברה טובה כולנו היינו שמחים האלכוהול התחיל לזרום ואז הסתובבתי וראיתי אותו מגיע ,נשמתי לרווחה והכרזתי הנה הוא בא ... זה כ"כ ריגש אותי ואני בטוחה שאת כולכם ,היחס החברי והאוהב שהוא נתן לכל אחד ואחת מאיתנו ,כמו שענבל אוהבת להגיד הוא נתן לכל אחד "מנת דיויד גדושה " . היה ערב נהדר וקליל שזרם היטב על אף העייפות של האורח הנכבד והכבוד הגדול ביותר ,שהוא יצא איתנו החוצה לנגן ולשיר ,ועוד שאל איזה שירים אנחנו רוצים ,מלך אמיתי ! זה היה ערב מלא בחברים ,צחוק והרבה התרגשות ...

glitter8

New member
אז אם כבר את מספרת על המפגש הזה..

אז הרגע הכי מרגש שהיה לי במפגש הזה (בעצם היו שניים) אחד היה-להראות לדיויד את התכניה של פסטיבל הג'אז מאילת שבדיוק חזרתי ממנו ישר למפגש, ולדבר איתו על פקיטו דה ריברה -הפסנתרן הדגול שדיויד מכיר אישית (אאל"ט) והשיחה שהיתה כ"כ בגובה העיניים, מאד ריגשה אותי, פתאום כבר לא הייתי ה"מעריצה הקטנה" שאוספת כתבות בעיתונים (נו טוב, ברור שאני עדיין עושה את זה..)אלא כמו חברה גם אם רק לרגע. הרגע השני והמרגש ביותר היה כשיצאנו החוצה ואוהד ניגן
את השיר שתיכננו לשיר לדיויד (מרוב התרגשות אני לא זוכרת איזה שיר זה היה -משהו מתוך נשיקה גנובה-שני, אני חייבת עותק של הדי וי די הזה!!..) ואז פתאום דיויד הצטרף אלי לשירה ועשה "קול שני" ובעצם נתן לי להוביל את השיר...שלו!!..לרגע התבלבלתי כי לא הבנתי מה קורה פה...דיויד מלווה אותי?? כן, ללא ספק זה היה רגע מרגש, וגם הרגע שדיויד ואוהד ניגנו ביחד-קראתי את על פניו של אוהד את ההתרגשות של הרגע הזה וידעתי כמה הוא מתרגש, זה בהחלט היה רגע מיוחד, וזה ברור לי שכל זה לא היה קורה אם לא היינו פורום כזה מיוחד, ואז הוציא דיויד את
הפלאפון שלו וצילם אותנו...נו, מלך אמיתי!

בטי369

New member
שנה ../images/Emo213.gif..

בדיוק שנה מ ט"ו באב אשתקד.. קניתי לעצמי מתנת יומהולדת כרטיס לאישה שאיתי.(ריחפתי על ענן של התרגשות..מסכנים היו הסובבים..) ומאז הבנתי (תודות לנפלאות הקידמה) יש עוד "שרוטים" כמוני...
הרבה רגעים קטנים ומרגשים חוויתי. האחרון שבהם היה הרגע שבו נדלקו האורות על צלע המצדה וקלטתי שאני שם אחרי כל כך הרבה שנים..והזריחה..אויי הזריחה הקסומה.. וכמובן האנשים החדשים המסקרנים והנפלאים שפגשתי ועוד אפגוש...
לחיי החויות שבדרך...ולחיי המוסיקה.

YulaShpil

New member
טוב, את הרגע שלי כולם מכירים

או לפחות כל הותיקים כאן... אני כאן בפורום עוד מימי בראשית, עת ברא הפרדס התפוזי את הפורום אי שם בספטמבר 2004 (הלכתי לבדוק במיוחד בשבילכם
). כשנה ומשהו לאחר מכן גם נהייתי מנהלת הפורום, למשך כשנתיים (וואו! אפילו אני לא זכרתי שזה היה כל כך הרבה זמן), ולאחר מכן העברתי את השרביט אחר כבוד לענבל, שנושאת אותו בכבוד וגאווה עד היום
אין ספק שהרגע הכי מרגש שהיה לי בכל התקופה הזו של חברותי בפורום היתה ההופעה הראשונה עם מיומנה, בה הלכנו מס' חברי פורום יחד, ויחד גם ניגשנו בסוף ההופעה להגיד לדויד שלום מאחורי הקלעים. עד אז לא היה לי שום אומץ לגשת אליו (או לכל אמן אחר, לצורך העניין) ולהגיד שלום, או לבקש חתימה, או להצטלם - כלום. פחד מאבֵּן תפס אותי, ואם לא ענבל שבאה ומשכה אותי ביד והציגה אותי בפניו, כנראה שגם לא הייתי מעיזה לגשת בעצמי... ולאחר מכן לקבל ממנו גם נשיקה וחיבוק, גם חתימה, וגם צילום - באמת המלה "מרגש" לא יכולה אפילו להתחיל למצות את אותו הרגע. הרגע השני שזוכה אצלי בקטגוריה הזו, גם הוא מהתקופה שניהלתי את הפורום, הוא שיחת טלפון שקיבלתי מדויד, שחיפש בזמנו דרך לעדכן את אתר האינטרנט שלו (לפני זמן האתר החדש), וביקש ממני (ממני?! מה פתאום אני הקטנה יכולה לעזור לו??) עצות ועזרה. אחרי כמה שניות, כשהבנתי מי מדבר איתי וגם הצלחתי לדבר, ניסיתי לעזור לו כפי יכולתי בעצות ורעיונות, ובסיום השיחה "נפרדנו כידידים" - במובן הכי טוב של המלה

fame6

New member
חבל שפיספסתי...

כי זה הפעם הראשונה שלי פה...

SHANILIROY

New member
יהיו עוד מפגשים את מוזמנת להישאר

אני רואה שאת מירושלים ,אולי תבואי במוצ"ש לפסטיבל חוצות היוצר להופעה של דיויד ,חלק נכבד מהפורום יהיה . נשמח לראות אותך ברוכה הבאה

glitter8

New member
איזה כיף!! עוד ירושלמית בקהל!!

אם כך את ממש ח-י-י-ב-ת לבוא להופעה במוצ"ש

למעלה