הרגע המרגש בקרירה?...

הרגע המרגש בקרירה?...

גולשי פורום יקרים, שאלה לי אליכם: מהו הרגע המרגש ביותר בקרירה של דנה אינטרנשיונל בכל השנים מההתחלה ועד היום? מה הכי נגע בכם? מה הכי צימרר אתכם? הזכייה בארויזיון? הזכייה בתואר זמרת השנה של ישראל לראשונה ב 94? ההופעה אצל מני פאר שבו היא יצאה כדברי הנשיא נגד הקהילה? אותי בכל אופן כמובן אחרי הנצחון בארויזיון שהיה ללא ספק האירוע המרגש ביותר בקרירה של דנה, ריגש מאוד מאוד מאוד לראות לראשונה את הקליפ דיוה מוקרן ב MTV ירדו לי דמעות מרוב תחושה של גאווה לראות את הקליפ הזה הופף פשוט ללהיט עולמי ולהבין שהזמרת היא משלנו זה היה זה. תענו אתם, ואני אמשיך לענות בהמשך אילו עוד אירועים ריגשו אותי מאוד? אז מה איתכם???

שני32889

New member
אותי הזכייה באירוויזיון....

אני זוכרת שישבנו כל החמולה בבית והתחלנו לריב שם מי לוקח ואף אחד אבל אף אחד לא באמת האמין שדנה תזכה,אפילו בהצבעה של המדינה האחרונה שקיבלנו 8 נקודות רק כולם כבר היו מיואשים וכבר היו בטוחים שזהו אבל אז פתאום זה בא בבום כזה וכולם היו ב=ה=ל=ם שראו את המשלחת של ישראל קופצים ובלגאנים..... בכל מקרה איזה קטעים היו,וכמה שזה היה לפני הרבה זמן והייתי עוד יחסית קטנה (10-11 ומשהו....) אני לא ישכח תרגע הזה איך כולם התחילו לבכות שם ואיך כל השכנים יצאו למרפסות עם דגלי ישארל וצועקים ומה לא.... אין זה היה הדבר הכי מרגש בחיים !!!!

nerod 72

New member
מה שאותי ריגש..

זה כמובן האירוויזיון... באמת אף אחד לא חשב עד השנייה האחרונה שנזכה.. אבל מה שהככככי ריגש זה השבועות אחרי האירוויזיון שהראו את דנה בכל מקום! בכל רשתות החדשות- הראיון בסי אן אן, באמ טי וי , הרוטציה הכבדה של דיווה באמ טי וי.. הכי אהבתי לראות את דנה שמראים עד כמה שהיא מצליחה בחו"ל , כי אף אמן לא הצליח כמוה מישראל!! וזו ההצלחה הגדולה שלה בעיניי! שסוף סוף הייתה מישהי מצליחה מישראל שמייצגת אותנו ושזו דנה ולא משהו אחר!

דנהה1

New member
אותי ריגש

הארויזיון כמובן. זו היתה גאווה לכל המדינה ומין מסר סמוי שלא חשוב מה אתה, מה הנטיות שלך, כשאתה מוכשר, אתה תצליח בזכות עצמך. גם אותי ריגש הפעם הראשונה שראיתי את הקליפ באמ.טי.וי, זו היתה גאווה בהחלט. ולראות אותה בריון באמ טי וי בכלל העלה אותי לשמיים.

nana23

New member
דנה לא היתה זמרת השנה ב-94

סתם תיקון קטן... דנה ממש לא היתה זמרת השנה ב-94 (אלא אם אתה מדבר על איזה רדיו מקומי ונידח וגם בזה אני לא בטוח) היא היתה זמרת השנה ב-1995 של רשת ג' וראש 1 כשהערוץ הראשון הכתיר את ריטה לזמרת השנה ומעריב לנוער הכתיר את שרון חזיז. ב-1998 כל אמצעי התקשורת הכתירו אותה לזמרת השנה.. אפילו גל"צ ודומיו...

למעלה