הרגע המשמח ביותר באונליין היי סטייקס קרה

2המרפא

New member
הרגע המשמח ביותר באונליין היי סטייקס קרה

השבוע. החולה הנפש השוודי שמאז שאיבד את הטבעת (the precious one) חייב לשבת ולשחק 20 שעות כל יום בסטייקס שגורמים לכולנו התקף לב, האיש שידוע בכינויו איסילדור חזר!!!!!!!!!!!!!! ביומיים האחרונים הרוויח מעל מיליון וחצי דולר (אני שמעתי גם 1.8 אבל אני אסתמך על דיווחים רישמיים) דבר שאומר שאפשר סוף סוף לעשות ריילינג בכיף כי בקצב הזה לא יקח הרבה זמן עד שאנחנו נראה את ה500\1000 חוזר עם קופות חסרות הגיון שוב. אני שמח ומתרגש מה איתכם?

לובץ

New member
אני לא מצליח להיכנס לשולחנות שם

הורדתי את התוכנה ואני לא יכול להיכנס ללובי של השולחנות אלא רק לשולחן מסויים בשביל לצפות בו בתור דוגמא,, יש למישהו הסבר לזה? תודה מראש ויום טוב

לובץ

New member
????????????

האם אני צריך חשבון באתר בשביל לעבור בין שולחנות? תודה

napox

New member
איזה עין עשית לו עם הפוסט הזה :)

הלילה הוא הפסיד מיליון.

2המרפא

New member
כי הוא אידיוט ומהמר כפייתי

טאונסד עם כל הסלידה שיש לי אליו ולשאר הקארד ראנרס הדוחים האלה, הוא אחד משחקני האומהה הטובים בעולם לא יעזור כלום. ויקטור בלום הוא דג באומהה שאני בספק שמסוגל לנצח לאורך זמן 5\10 שלא לדבר על 300\600 ו500\1000. זה לא מוריד את זה שבעיני הוא שחקן ההולדם הטוב בעולם אבל לצערנו הוא לא יודע מה טוב לו והוא מתעקש לשחק אומהה בלי יכולת ובלי בנקרול בשיט למשחקים האלה.

roiebz1

New member
סליחה על הבורות, אבל

ויקטור בלום הוא איסלדור? זהותו נחשפה?

roiebz1

New member
סליחה על הבורות, אבל

ויקטור בלום הוא איסלדור? זהותו נחשפה?

Harleydude

New member
רגע

שחקן ההולדם הכי טוב בעולם זה לא משהו שאפשר להגיד רק בגלל שהוא קרע את דורר (אפילו שהוא קרע אותו חזק), הוא השחקן הכי חם בעולם זה כן, אבל איכות משחק זה משהו שמוכח לאורך זמן בעיקר בעיקר בגלל שהתחרות שמולה אתה מתמודד יודעת להסתגל טוב מאוד ואם אתה לא מסתגל בחזרה אתה חוטף מכות חזקות שיכולות אפילו לגמור אותך (מה שקרה לדורר עד כדי כמעט הספדים רק שהוא התאושש). אם איסילדור יהיה עדיין בסצנה ויהיה קבוע בנוזבלידס בעוד שנתיים-שלוש מהיום יהיה אפשר לפתוח דיון על איפה הוא עומד בעולם ביחס לרקורד שלו. כרגע אין ספק שהוא אחד השחקנים הכי חמים כרגע ואולי השחקן הכי מפחיד שיש היום אונליין אבל בואו לא נכתיר אותו עדיין.

2המרפא

New member
הבעיה זה האופי שלו והחוסר יכולת לבחור משחקים

הוא מדהים בהולדם אבל הוא מכור לאקשן. וכרגע היחיד שיתן לו אקשן בהולדם זה דוואן, כל השאר אומרים לו "רוצה אקשן בוא לאומהה" ושם הוא דג לא יעזור כלום.

Harleydude

New member
ת'אמת זה משהו שקצת מציק לי

הייתי רוצה לראות את אייבי ואנטוניוס משחקים יותר הולדם אבל אני יכול להבין אותם שאו שנמאס להם מהולדם כבר או שהם מעדיפים אומהה איפה שהאדג' שלהם יותר ניכר. ולגבי המכור לאקשן - תן לי שחקן אחד רמה עולמית שלא. גם נגראנו עם כל הסמול בול שלו והגישה היותר סגורה עשה פליפים על 100K בPAD וראו שהוא נהנה מזה וגם חוזר על זה. אקשן זה חלק בלתי נפרד מהמשחק, במיוחד ברמות האלה שאתה פשוט לא יכול לשחק TAG כי זה פשוט שקוף מדי, אתה לא תקבל אקשן בחיים וכשתקבל כדאי שתתפוס מחסה.

יוהדיקו

New member
למה איסילידור לא מופיע באדום? הוא עכשיו

בשולחן בלינדים400/200 ומופיע בשחור?

למעלה