הרגע חזרתי ממניקורסיטית

הרגע חזרתי ממניקורסיטית

(היה לי סופשבוע של פינוק, גם קוסמטיקאית גם מניקוריסטית, ואפילו שבוע שעבר הסתפרתי) פינוק?! על התחת שלי פינוק!! נדפק לי כל הלק כי הייתי חייבת להשתין והייתי צריכה איכשהו להוריד את המכנסיים! קיבינימאט- הלק נדפק לי אפילו עכשיו כשאני מקלידה את זה! עשיתי גם שעווה! פאק עם שעווה!!!! אני חוזרת לגילוח!! כל הרגליים שלי שריטות מהאבן שהורידה לי את העור היבש מהרגל וכולי דביקה!! זה עכשיו ישרוף ויישאר אדום יומיים!! וגם כן פינוק עם הקוסמטיקאית... כאבי תופת כשמוציאים נקבוביות (אתיופים, בשבילך) וגם ככה כל הפרצוף נשאר אדום ונפוח יומיים! פאק עם זה! פאק עם העולם! פאק עם שערות ברגליים! פאק עם נקבוביות! ולמישהו דה פאק יש סיגריה?!?! *אחות שלו עברה רגע של קיטור. תנו לה, היא במחזור*

עדידית

New member
די עם הסיגריות שלך לא סיפרנו לך

כבר יותר מדי פעמים מה קורה לאנשים שביקשו סיגריה. וקוסמטיקאיות זה שואה, אני רק מגבות ושפם מאבדת שנים מהחיים.

גבות ושפם אני עושה עם חיוך

אני עשיתי טיפול פנים הרגשתי את המוות מתקרב ראיתי את האור

bollocks

New member
שתיכן כּוּנפות ? ../images/Emo12.gif מה זה זה ?

קיבינימאט בנות ! שפם, גבות, שערות בכּוּס, רגליים, ידיים.... מה הולך פה ? שו הדא ? פלא שאתן כל היום באינטרנט ולא הולכות לביה"ס.. .
כנראה שבאמת להיות בר' זו האופציה היחידה...
סתם סתם קחו חיבוק לאגו

חחח חתיכת נבלה :)

ואיך קראת לי? כונפה אה? היית מעדיף אותי עם מערת אהבה שעירה וצמר מלטף ברגליים? ועם שיער פנים סבוך כמעט כמו של סדאם? תחשוב פעמיים לפני שאתה מעיר לאישה על הרגלי ההורדת שיער שלה!

bollocks

New member
חחחחחחח מערת אהבה קרע אותי ../images/Emo6.gif

אודה ולא אבוש, אני מעדיף אותך מכוסחת לגמרי (אולי רק עם הפס ההוא? אפשר ?
תכסחי את הכל! אני רוצה שתתחלקי עליי כמו הסדין משי מהפרסומת ההיא שמחליק לה על הרגל (לא זוכר מה מפרסמים שם..) אני מניח שאת תדעי כבר מה לעשות לי ואיך אני אוהב את זה. יאללה. אני הולך להתקלח ואולי גם להזדיין. טוב נו, אני אשאר עוד סיגריה. מה תעשי עכשיו שאת כולך מקוסמטת (או מכוסמטת...) ומניקורסטת ומשעוואת ומשוועת ? מה על הפרק ? בננות ?
בחייאת. אני יודע שזו העונה אבל תהיי יצירתית.

הפס נשאר ולא יילך גם אם תתחנן

וזאת הפרסומת של סילק טאץ', זה נראה לי טמפונים או סבון dove. מה אני הולכת לעשות עכשיו כשאני נראית מטופחת ומפונקת? למען האמת כלום... ועל הפרק אין הרבה - המחזור מגביל אותי וכן, מכפיל פי כמה את רמת החרמנות שלי בדם. ואם אתה צריך יצרתיות- מה דבר פומלה?

bollocks

New member
אני מתחנן שהפס יישאר

טוב מיידלע, היום אמנם אני לא אלך להזדיין אבל אני אלך לישון. רק שאלה אחרונה - איך את כשאת לא מקולקלת(=מחזור). בטח יבשה כמו צנון הא ? אני מניח שזה סינדרום ה"מים גנובים יימתקו". יש לכן מנגנון שכשאתן לא ניתנות לבעילה אתן הכי חרמניות. זה בשביל לדפוק את הגברים עוד קצת - איך לא. לא נורא. אנחנו נדבר כשהמנוע יעבוד תקין ולא ינזול. מבטיח לבדוק under the hood... פיס. אאוט.

אני יכולה להבטיח לך

שכוס מים הייתה מתחרה איתי על רטיבות. יש לי מעין תופעה, חרמנות נון-סטופ אני קוראת לה. בד"ב כשאני מקולקלת אני חרמנית פחות, כי אני יודעת שזה לא יתרום לי הרבה, אבל אם תשים לב, היו יותר רמיזות מיניות בכל השיחות שלי ביומיים האחרונים מאשר בועידת פיוס של שמעון פרס. (השוואה נוראית, נקודה ברורה), אי לכך ובהתאם לזאת, רמת החרמנות שלי בדם עלתה. אבל התופעה שלי בטח נגרמת ע"י תופעה אחרת - גיל הפאקינג נעורים. מה אכפת לי, אני יוצאת מורווחת מצד אחד. אבל מופסדת מצד שני- רוצה אבל לא מקבלת. ואם מקבלת, זה לא מספיק לי. תעזור לי? פיס אאוט.

Fedia Almighty

New member
הצעות:

לאור השרשור המרתק הזה הגעתי לכמה מסקנות: * צריך להקציב לכל משתמש בפורום שטח להודעות שלו. מס' הודעות מוגבל או משהו. כך הגברים בפורום יימנעו מקריאת הודעות אלה שבוודאי ייחרטו בזכרונם לנצח וישארו איתם עד יומם האחרון. מה שמביא אותי להצעה הבאה: * הפרדה בפורום. לא משהו מיוחד.....כל הזכרים אל צד ימין, כל הנקבות אל מחוץ לפורום. (נשמע די דiסי אבל עם זאת יכול להיות די יעיל) * נוכל למשוך יותר אנשים לפורום אם נשנה את שמו ל"נשים". כך, תוכלו לדבר על הנושאים הבאמת חשובים בפורום שיהיה מוקדש רק לכן. אההה, רגע יש כבר מספיק פורומים כאלה בתפוז. לא אפרט כי אין לי כח לחפש חרא כזה בשעות כאלה. * וגם - אני חושב שטמפוני הנפץ בכניסה לפורום שוב התקלקלו. שמישהו יבדוק בזמן שאני מחפש את מטול הרימונים שלי.

ע פי שרשור אחד אתה קובע פורום שלם?

בנאדם תתעורר אל החיים שלך- אתה בא למקום חדש, קורא שירשור אחד, ויש קובע חוקים? אם היה לי כוח, באמת הייתי מתעצבנת ואומרת דברים שיגרמו למריבה. אבל, לנוכח הבגרות שאני מגלה, אני לא אעשה את זה ואשאל אותך שאלה: מה? מצטערת, אבל לא הבנתי מה רצית להגיד בהודעה ההיא.

אוקי עכשיו קראתי מחדש וקבל תגובה:

כל עוד אני אישה, אני אדבר על מה שהופך אותי לאחת כזאת. כל עוד אתה בנאדם, אתה לא מוכרח לקרוא כל מה שאתה רואה. כל עוד אתה אתה ולא מישהו אחר, אל תכליל.

Fedia Almighty

New member
הטעות בידך

אני לא חדש פה. פשוט לא הייתי פה איזה שבוע+. מילאתי מחסניות.

ציינתי זאת.

מה אתה אומר? לפחות הבאת מתנות לאישה ולילדים? ככה איזה ערבי קטן עטוף בנייר לבן?

Fedia Almighty

New member
אפילו יותר טוב....

סביבונים מצלעות של עובדים זרים וסופגניות עם ריבה ערבית

מכיר במבה (אל)ערביה?

במבה ערבית אורגינל! ראיתי ביפו פעם לקחו את שוש, שמו לו שפם וגלביה, וכתבו במבה בערבית. מ.ב.נ.א.א.ח.ל.א.ז (מידע בלתי נחוץ אבל אני חייבת להגיד את זה): אין מה לראות בטלויזיה אז אני רואה ערוץ 3, יש כמה פרקים ברצף של משמר המפרץ. ובואנה הפמלה אנדרסון הזאת... אם לא הייתה לה מנת משכל של רצפה בחדר מדרגות בבאר שבע, הייתי עושה אותה. אחושרמוטה עושה אותה. מכל כיוון. כמה פעמים אפילו.

Fedia Almighty

New member
לא. לא ממש.

אבל סיפרו לי שיש להם מבצע - "תחמושת בתוך השקיות" - קונים "במבה (אל)ערביה" ויש לך כדורים ורימונים אמיתיים, בתוך כל שקית! מי בכלל ירצה לחפור מנהרות ברפיח כשיש מבצע כזה. ולפינתנו האהובה - מ.ב.נ.א.א.ח.ל.א.ז (מידע בלתי נחוץ אבל אני חייב להגיד את זה): והפעם - "האשכים שלי" - יש לי אשכים בגודל ממוצע, די שעירים. אם לוחצים עליהם זה די כואב. שמעתי שלאיזה מישהו שאני מכיר יש אשכים גדולים. ממש ע-נ-ק-י-י-ם ! ובשבוע הבא - שידור חוזר של הלהיט הפורומי - "האבק בין הכבלים של המחשב שלי"

הכרתי פעם מישהו

עם נוזלים מיותרים בביצה. הייתה לו ביצה אחת רגילה ואחת ממש ענקית! מסכן, הוא עבר כל כך הרבה ניתוחים, ורובם נכשלו בגלל הסיבה שהוא לא נתן לביצים שלו שבוע מנוחה וכבר ניסה להחזיר אותם לפעילות.

Fedia Almighty

New member
הוא יכול היה

פשוט לדקור אותן (למען האמר את הגדולה מביניהן). אבל לא באיזו סיכת ביטחון או משהו מהסוג הזה. לא ולא. סכין מטבח קהה או גרזן חלוד יכולים לעשות את העבודה.

למעלה