הרגע חזרתי מפרדי נגד גייסון ו

• פותח הנושא LRa
  • פורסם בתאריך

LRa

New member
הרגע חזרתי מפרדי נגד גייסון ו

השחקנית הראשית פשוט לא יודעת לשחק, מאיפה הביאו את המפגרת הזאת??? באמת, בן דוד בן 17 עושה סרטים עם חברים והם משחקים יותר טוב ממנה!!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ להרגיע בבקשה...

שחקנית מצויינת מוניקה קיינה...

LRa

New member
כן זאת היא ו

נו באמת היא שיחקה בסרט בצורה מכפישה.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלא הגזמת בכלל...

היא שיחקה מצויין... כמו כל השחקניות בסרטים האלה...

LRa

New member
הסרט אחלה אבל

היא ממש לא שיחקה מצויין, איזה הערצה עיוורת, היא פשוט קבעה סטנדרט חדש לתת רמה. נכון שבסרטים כאלה השחקנים לא צריכים לשחק מעולה אבל לפחות לתת משחק אמין!!!! ראבק הקטעים איתה היו פשוט מגוחכים.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמה הקשר להערצה עיוורת...

היא שחקנית מעולה, איך אני יודעת?!?!? ראיתי סדרה אחרת שלה ( דוסון קריק ) ושם היא כן שיחקה מצויין... היא שיחקה בדיוק כמו השחקניות של צעקה/אני יודע מה עשית בקיץ האחרון ושות'...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעוד משהו...

הוויכוח סתם מיותר - על טעם ועל ריח כמו שאומרים...
אני חושבת שהיא שיחקה מצויין , אתה חושב שהיא שיחקה חרא - נגמר העניין...

LRa

New member
את טועה

אומנם בדוסון היא שיחקה סבבה אבל בפרדי נגד גייסון היא לא שיחקה טוב היא שיחקה גרוע, ממש לא כמו בכל סרט אימה שיצא בשנים האחרונות אלא הרבה מתחת. וזה בכלל לא עניין של טעם וריח, יש קנה מידה, זה כמו שתגידי שהאזרח קיין זה חרא של סרט, אז אולי הסרט הוא לא לטעמך אבל זה ברור שהסרט הוא לא גרוע. באותה מידה אולי את חושבת שהיא שיחקה טוב אבל זה ברור שהמשחק שלה היא מחפיר בכל קנה מידה, היא לא יודעת להביע רגשות ולבנות אותם ועושה את זה בצורה מכפישה, מרגישים שהיא משחקת ובגדול, במיוחד בחלק הראשון.

AngelFairY

New member
ממממממממממממ...

מה לעשות לא מסכימה איתך שהיא שיחקה גרוע - כנראה שמדובר בעניין של טעם...

cj20

New member
אני מסכימה עם אנג'ל...

למה אתם מצפים כש3/4 מהתסריט זה לצרוח??? זה לא כאילו הסרט יתחרה על אוסקר... היא שחקה כמו כל מי שמשחק בסרט אימה מהסוג הזה... למה, הת'ר לנגקאמפ (ננסי) יודעת לשחק?! מי יודע! לא ראיתי בשום סרט אחר חוץ מ"סיוט..." אולי היא יודעת... אבל בסרטי פרדי היא שחקה כמו שצריך לשחק בסרטים כאלו... צרחה וצעקה, קצת בכתה כשמישהו מת... the usual

D i l D o

New member
אוי ננסי כ"כ הצחיקה אותי

בסיוט הראשון....היא שיחקה פשוט מצחיק, היו קטעים שזה נראה כאילו מישו מקריא לה את הטקסט ברקע והיא פשוט אומרת אותו בלי לחשוב יותר מדי...זה היה נחמד.

LRa

New member
לגבי ננסי ולמשל גם נב קמבפל בצעקה

השחקניות האלה אולי לא צריכות להיות מועמדות לאוסקר אבל הן מצליחות בתפקיד שלהם וזה להכניס אותך לסרט והיות אמינות בכל מה שנוגע ללחץ \ פחד וכו... בפרדי נגד גייסון כל פעם שהיא הייתה על המרקע היא הזכירה לי מחדש שאני רואה סרט והיא מתאמצת להיכנס לדמות.

xander55

New member
אל תלכלכו על נב קמפבל../images/Emo129.gif

בזכותה עוד יש סרטי אימה מצליחים בעולם, אם לא היה יוצא צעקה באותה שנה, סרטי האימה היו מתים ולא מצליחים. לא הזכרתם את אליס, חמודה עד כמה שתהיה, בתור שחקנית היא קקה, למרות שהיא שיחקה בפרק של פרדי הכי הכי שווה, בחמש היא ואחרים שיחקו בצורה מסריחה, דיאלוגים מסריחים, ולא הראו הרבה את פרדי.

LRa

New member
תגידו אתם לא יודעים לקרוא ????

נתתי דוגמא לשתי שחקניות שדווקא כן עושות את התפקיד כמו שצריך. ואם כבר אז תאמין לי שזה לא בזכותה, אלא בזכות וס קרייבן.

VAMPhantom

New member
אל תבהל מהיחס הפסיכו שכאן../images/Emo8.gif

הרי לשם כך הפורום, פורום המתח והאימה!

D i l D o

New member
טוב קרין אמרה לי להכנס ולהגיד ש...

אני חושב שמוניקה קיינה שיחקה מעולה ושהיא שחקנית טובה בכללי... אין לי שמצון של מוזגון עם זה נכון כי לא ראיתי את הסרט, אני רק יודע שבדוסון קריק היא הייתה מעולה.. מרוצה קרין???

למעלה