הרגע חזרתי משאוורמה אמיל ואיזו אכזבה מבשר עגל
שטעמו קשה כמו מסטיק. ראיתי המלצה פה לא מזמן וגם היתה כתבה ב ynet על השווארמה של אמיל בוודאי ניסנס קפצנו כל המישפוחה לשישי בבוקר-צהריים מוקדמים, כל פיתה עלתה 25 שקל, בשר קשה מאוד לא לעיס אפילו ואפילו הטעם היה חסר טעם של בשר טרי. גם לא טעם של כבש, ומה לעשות אנחנו קרניבורים שאוהבים הכול כבש, עגל, בקר נו ... אז התאכזבנו ובמחיר של המנות כבר יכולתי לקנות נתח בשר יפיפה ולהתענג חזרנו הביתה. הוצאתי מהמקפיא נתח בשר טרי שהקפאתי ויוכנו קבבים או המבורגרים גדולים לאחה"צ בפיתה עם סלט טבולה וטחינה חייבים פיצוי! ומהר ואני רעבה, והתמונות שלכם פה גורמות לי להזיל.................
שטעמו קשה כמו מסטיק. ראיתי המלצה פה לא מזמן וגם היתה כתבה ב ynet על השווארמה של אמיל בוודאי ניסנס קפצנו כל המישפוחה לשישי בבוקר-צהריים מוקדמים, כל פיתה עלתה 25 שקל, בשר קשה מאוד לא לעיס אפילו ואפילו הטעם היה חסר טעם של בשר טרי. גם לא טעם של כבש, ומה לעשות אנחנו קרניבורים שאוהבים הכול כבש, עגל, בקר נו ... אז התאכזבנו ובמחיר של המנות כבר יכולתי לקנות נתח בשר יפיפה ולהתענג חזרנו הביתה. הוצאתי מהמקפיא נתח בשר טרי שהקפאתי ויוכנו קבבים או המבורגרים גדולים לאחה"צ בפיתה עם סלט טבולה וטחינה חייבים פיצוי! ומהר ואני רעבה, והתמונות שלכם פה גורמות לי להזיל.................