הרגע ממש!

הרגע ממש!

קיבלתי את הטלפון המיוחל, המבשר בשמחה שהתקבלתי לעבודה! אני בעננים! לראיון ראשון הגעתי לפני כמעט 3 חודשים! לאחר מכן זומנתי לראיון נוסף, ואתמול הודיעו לי שאו אני או מישהי נוספת, כשהדגש הוא עלי. עכשיו התקשרו לבשר שהתקבלתי. וזו עבודה שמאוד רציתי. מקום מקסים, צוות נהדר, העבודה נראית תפורה עלי, מבחינת השעות אצטרך קצת להשקיע, אבל הם התפשרו במעט וזה מה שהביא לכך שאוכל להתקבל. מאחלת לעצמי הרבה הצלחה. זה בטוח לא הולך להיות קל, אבל מקווה ליהנות. תודה לבורא עולם שלא שוכח אף אחד, ותודה לכל מי שעודד ותמך. יש אנשים יקרים שאני חייבת להם תודה גדולה. אז זהו. היום שלי התחיל טוב. בשורות טובות לכולם

IAM20072007

New member
../images/Emo24.gifוואו איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני ממש שמחה בשבילך.... שיהיה

a n a t i 3 3

New member
איזה יופיייייייייייי../images/Emo24.gif

מזל טוב ממוש, אני בטוחה שהם בקרוב מאוד יבינו וידעו שהרווח הוא כולו שלהם!!! מאחלת לך מכל הלב את כל הטוב שבעולם
בהצלחה יקירתי

תודה ענתוש../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אני מאוד מקווה להוכיח את עצמי שאכן הייתי ראויה לתפקיד

DREAM111

New member
מנגואית המון המון ../images/Emo49.gif על העבודה החדשה

בטוחני כי הם יכירו ויבינו מהר מאוד באיזה נכס הם זכו (בחרו).

יפעת*

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif

מזל גדול יש לך שהתקבלת לעבוד במקום שאנשים יודעים לזהות איכות אמיתית
בהצלחה

תודה יפעת ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

הצוות שם פשוט נהדר. מפרגן. אף אחד שם לא מנסה להתחרות בשני ולנסות לשים רגל. פשוט אווירה משפחתית. היום כבר התחלתי, והיה כיף לא רגיל. נהניתי מכל רגע

יפעת*

New member
מכירה צוות כזה ../images/Emo39.gif

ואין לזה תחליף
מתגעגעת אלהם כל יום, ולמרות הקידום והשכר היותר גבוהה תוהה כל הזמן אם זה היה כדאי

new sol

New member
../images/Emo47.gifוואאווו איזו בשורה טובה

כל הכבוד יקירתי למצוא עבודה וגם טובה לא קל בימים אלה לשמור עליה ולהתקדם קשה יותר, חייבים להשקיע המון לפחות בהתחלה. בטוח שתצליחי וממליץ לעשות את זה בכיף ועם חיוך על השפתיים.

../images/Emo25.gif

אני אכן מתכוונת להשקיע את כל כולי כשאני שם, ומצד שני לא להזניח את הבית והמשפחה. מקווה מאוד ומתפללת להצלחה. אני מאמינה בעצמי וזה הכי חשוב
תודה חומד

Purple Mushroom

New member
מזל טוב מנגו!../images/Emo43.gif../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif.

מזל טוב , בשורות טובות. מזל טוב על העבודה החדשה..!:0) --- סליחה שאני נעדר מהפורום הזה הרבה. מקווה לחזור לכתוב עוד בשעות הפנאי המעטות.. עכשיו אני צריך ללכת לישון , כדי להמשיך להחזיק בעבודה הנוכחית שלי , לקום בבוקר לעבודה
.

תודה אלון ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אני מאוד מקווה שאתה נעדר מסיבות טובות. אתה לא צריך להרגיש צורך להתנצל על כך, ובטח שלא לשאוף לחזור לכתוב יותר. תשקיע בעבודה. במשפחה. באנשים שאתה אוהב. תאמין לי שיהיה לך הרבה יותר כיף. הפורומים הם לא התחייבות. זה רק בשביל הכיף מידי פעם. זה לא צריך להיות עול

למעלה