הרגע נגמר אני והשיר עם טיפקס

טיפקסית

New member
הרגע נגמר אני והשיר עם טיפקס

אחחחח כבר מזמן אמרנו שטיפקס הזויים? אז התוכנית הזו הייתה הוכחה לכך. היה כל כך הרבה צחוקים איך רמי אמר שמחנו לארח אתכם בתוכניתנו,מקווה שנהניתם,ד"ש בבית גבירותיי ורבותיי אני גאה להציג לכם המצאה ישראלית חדשה מיץ העמבה זה טעים ומרווה וזה גם בריא גבירותיי ורבותיי הצלחה ישראלית מיץ העמבה

רמי הזה,,,,,,,../images/Emo8.gif../images/Emo11.gif

מיץ עמבה (אני אישית שונאת עמבה) אבל אם הוא אומר שזה טעים שווה נסיון, אבל לא אני מנסה,(מה חשבתם שאני ינסה את זה?) שמישהו אחר ינסה ושיגיד איך זה. (חח) טוב בכול אופן טיפקס אולי קצת הזוים, אבל זה מה שעושה אתם מיוחדים. מתה עליכם טיפקס, וקובי אוז אחחחח איזה חמוד אתה, (רוצה לעשות לי ילד? (חח)סתם סתם, הכול מאהבה) ותמשיכו להצחיק שיהיה לנו כייף,,,, אין אין אתם מושלמים,,,גם מצחיקים, גם הזויים, גם יצרתים, אתם כול כך מיוחדים מממממממ איך אני אוהבת אותכם (ראיתם כמה אהבה, יש בליבי*) אז איך אפשר בלי לסיים אוהבת את כולם קבלו ממני אלף

וטיפקסית עוד משהו אחד!!!

מקווה שבאמת נגמר בנינו כול המריבות המפגרות האלה,,, ומקווה שתפסיקי להסית אנשים נגדי,,,, לא יפה
למה אני בחיים לא עשיתי לך דבר כזה, וגם לא מתכוונת להתחיל לעשות.
(מגיע לי כצת יותר מזה, את לא חושבת?) בכול אופן, מקווה שכולנו נוכל להנות פה, זה דווקא אחלה פורום לא? איזה טוב יצא אני והשיר של טיפקס אה תודי תודי,,, וחכי נראה שהשירים של קובי רק הולכים ומשתפרים. וזה למישהו אחר,,(המבין בטוח הבין)
ולגבי הסולו,,, אחלה קראדיט לא,,, תודה שהסולו הזה ממש טוב
טוב אוהת את כולם (כמה אמרתי היום שאני אוהבת)

חחחחחחח אין על הטעוית שלי לא?

חחחחחחחחחחחח אין עלי אין עלי סתם סתם זה יותר מדי שחצני,,, לפעמים צריך גם להיות אצילים לא?

הוד11

New member
איך תמיד אני מפסיד תכניות עם טיפקס?

מלא פעמים הם מופיעים בטלוויזיה ואני תמיד מפספס. אני מציע שכל מי ששומע על תכנית עם טיפקס בטלוויזיה שיפרסם יום לפני וככה אף אחד לא יפסיד

למעלה