הרגע סיימתי

aFish

New member
הרגע סיימתי ../images/Emo26.gif ../images/Emo21.gif

לא טיול
.... את הכנת ה"עיסה" של דוד ניצן ורכסים. עכשיו שהיא מתקררת לי על השיש חשבתי על משהו... החורף הוא תקופה שמעודדת במיוחד את ה"בישולים". ביום סגריר כמו היום היה נעים לדחוס את אינסוף המרכיבים לתבשיל המהביל. עלה בדעתי שכדאי אולי להעלות למאמרים את המתכונים השונים של חטיפי האנרגיה (אני זוכר את השירשור של טלקי הגדול - טלקטלק) לנוחיות הקהל. זה הרי חלק בלתי נפרד מהטיולים שלנו. האוכל. כדי שלא ישתמע מזה שאנחנו נהנים גם לאכול בטיולים אנחנו קוראים לזה "חטיפי אנרגיה". בנוסף גם לא זכור לי שראיתי כאן את המתכונים שזכו במפגש הפורום. אם כבר מפגש פורום אז לא כדאי להעלות אותם לפורום
שנראה ונהנה... ולסיכום...עוד מעט נחתוך את העיסה ונפרק אותה לחטיפים אבל קצת שמתי לב שמלבד המרכיבים המדהימים והטעם המצוין החטיף הספציפי הזה הוא מהנדבקים לשינים (כנראה כמו כל אלו על בסיס דבש). מבחינתי בסיבוב הבא כנראה שהפתרון יהיה עיסות התמרים למיניהן...אבל נראה עוד טעימות לפנינו. בישולים נעימים לכולם.
 

talctalc

New member
הוצאת לי את הרעיון מהשיניים

יש לי משהו נהדר בדיוק ליום כזה, אבל אתה קודם
 

aFish

New member
את של טלקטלק אני מכיר וזוכר אבל

התכוונתי לזכיות במפגש פורום (אלא אם כן טלקי זכה בכל שלושת המקומות הראשונים)....
 

talctalc

New member
../images/Emo9.gif בכלל לא התמודדתי...

אני לא מהמתחרים (וגם לא מהמתחרות)
 

רֶשֶף

New member
מכיוון שלא נכחת במפגש הפורום ../images/Emo4.gif

יכול להיות שאתה לא מודע לכך שהח"מ לקח מקום שני?
אמנם עם גרסה משודרגת של המתכון הנ"ל (הכוללת אגוזי קשיו טחונים במקום שומשום ותוספת "תיבול" - קורט קינמון וכף מעדן תפוזים של Dalfour), הבל הבסיס ןהמרכיב העקרי - תמרים + בסקוויטים - הוא אותו בסיס.
 

aFish

New member
או ../images/Emo70.gif עכשיו אתה מדבר...את זה אני

רציתי לראות...וכל התוספות הן מ-א-ד משמעותיות ולכן יש לפרסם מחדש מתכון ערוך...וגם את המקום הראשון. דרך אגב, מה זה המעדן תפוזים הזה? החלטת להיות אהרוני שתמיד הצטיין במתכונים עם מרכיבים שאף אחד לא מאתר? ועוד טיפ קטן ממה שהכנתי היום 0וכבר חתכתי וטעמתי). יש שם twist של כף הל. הדבר הזה הוא שדרוג קטלני ומוסיף גוון מעודן לכל הסיפור. לא יודע עם זה הולך עם כל דבר אבל זה רעיון גדול
 

רֶשֶף

New member
לא מרכיב סודי ולא נעליים

מדובר במעדנים של St. Dalfour הצרפתית. חשבתי שכבר כל העולם מכיר אותם. אפשר להשיג אפילו במגה. כל המעדנים שלהם טבעיים ב-100% ללא תוספת סוכר, חומרים משמרים ושאר כימיכלים. מעבר לכך, הם פשוט טעימים בטירוף. נסה על הבוקר את מעדן האפרסקים על טוסט בגט חם מרוח בחמאה (למהדרין, או מרגניה לחפצים באריכות ימים). המממ... יאמי
 
למעלה