הרגע סימתי לראות תסרט "אני צופה בך"

nati 911

New member
הרגע סימתי לראות תסרט "אני צופה בך"

הוא שודר הרגע ביס 2 רציתי להגיד שהוא סרט נחמד ולא יותר מזה. לא הסרט הכי מעניין בעולם... אבל סה"כ הסוף היה נחמד... היה טוויסט בעלילה. מסופר בו על 5 אנשים שמשתתפים בתוכנית ריאלטי שמשודרת באינטרנט הם צריכים להישאר בבית המבודד הזה במשך חצי שנה על מנת שיזכו במיליון דולר... ואם מישהו מהם עוזב אז כולם מפסידים. סרט נוסף בסגנון הזה של ריאלטי שודר לא מזמן גם כן ביס... שמו: "העולם האמיתי- העונה האבודה" (או משהו כזה)... הסרט היה משעשע יותר ממפחיד.

smgfan

New member
אפשר לספיילר לי מה היה בסוף??

הפסקתי לראות את הסרט באמצע מהשיעמום...

nati 911

New member
בכיף... ../images/Emo58.gif לסוף הסרט ../images/Emo18.gif

אממ בסוף הסרט נשארת הבחורה אמה (או איך שלא קראו לה) וגם הבחור זה שחיבב אותה (הבלונדיני). כל השאר מתו... (הבלונדיני הבין שהם צופים בו ומהמרים עליהם... הוא החליט להרוג את כל השאר). ובסוף הסרט מגיע איש משטרה והוא כולא את הבחורה באוטו שלו ונכנס לבית על מנת "להרוג" את הבלונדיני (מצטערת אני שכחתי תשמות שלהם) אבל בעצם השוטר משתף פעולה עם המהמרים והוא נותן לבלונדיני להרוג את הבחורה... הוא יורה בה והם כולאים אותה באיזשהו חדר בבית והיא מדממת למוות מהרגל. ואז השוטר יורה לבחור בראש ובקיצור אף אחד מהמשתתפים לא נשאר חי. וככה נגמר הסרט.

scoobysnax

New member
נשמע לא משו, האמת..

נשמע כמו עוד איזה סרט אמריקאי שבא להפחיד ילדות בנות 12.. המפ.. אבל אולי זה רק איך שזה נראה.. יכול להיות שעם בימוי ממש טוב זה יכול להיות סרט חביב בהחלט.. אבל אני מיציתי את עצמי עם סרטי ריאליטי מאז "רייטינג קטלני" או איך שלא קראו לזה.. הסרט ההוא שהמשתתפים צריכים להרוג אחד את השני..

למעלה