הרגע קלטתי משווו

הרגע קלטתי משווו

אמממממ..... בזמן שנהיה בכיכר נפסיד שני סרטים מממממש יפים! 10 דברים שאני שונאת אצלך- עדיין לא ראיתיייייי.....ויש שם את השיר הכי יפה בעולם... זה שצ´רלי שר לג´ואי בדוסון קריק.... וגם את החוש השישי!!!!! הסרט הכככככיייי יפה בעולם אוףףףףףףףףף חפיף.... בטח יהיה יותר כיף ומישו יקליט לי
 
אממ...

תקליטי... עשרה דברים שאני הכי שונאת אצלך זה ממש אחלה סרט ראיתי אותו מזמן.. אבל אני זוכרת אותו לטובה... החוש השישי... ואי אני כבר מזמן הפסקתי לספור את כמות הפעמים שראיתי אותו ניתחתי תסרט הזה מכל הכיוונים האפשריים... יש לי אותו מוקלט בחופש הזה ראיתי אותו רק 3 פעמים... (כן שמשעמם לכם בארבע בבוקר ואתם לא מצליחים להרדם...) ראית פעם סיפורו של וויל האנטינג?? זה סרט מ-ה-מ-ם!!! ראיתי אותו כבר 8 פעמים (אתמול הייתה הפעם השמינית) ראיתי אותו אתמול בסנימטק... זה ממש סרט חובה חצמזה שהשחקן הראשי זה מאט דיימון אז.... לא, אבל באמת שזה סרט חזק... ממש חובה... אבל הוא לא מתאים לקטנים (סטייל כיתה ו´- כי הם.. לא חכמים מספיק לסרט כזה חח...)
 
הסרט הכי בעולם!

10 דברים שאני הכי שונאת אצלך...! אני יועת אותו בעל-פה..!! כמה פעמים ראיתי אותו..! i want you to want me... זה השיר מהסרט... !
 
למעלה