הרגע ראיתי את Angels take manhatten - אני חו

kinging123

New member
הרגע ראיתי את Angels take manhatten - אני חו

כמו שאמרתי בכותרת אני חושב שזה לא ספויילר כי זה בא לפני הקריסמס ספשיאל, אבל אם זה כן
מי שלא רוצה לקרוא שלא ימשיך למטה....

המלאכים הדומעים תמיד היו הקלאסיקה שלי. Don't Blink זה הסיסמה שלי. אבל מה שהBBC עשו בפרק הזה זה פשוט אכזרי. ברצינות שבכיתי דמעה וחצי בסופו. אז נכון, לכל דבר יש סוף, וכמה כבר אפשר להיות עם אותו קומפניין, אבל איימי ורורי?! למה?!
מכל המלווים שהיו לדוקטור בגרסה החדשה שלו, הכי אהבתי אותם. זה גם לדעתי רעיון מצויין לקחת זוג ולא רק מלווה אחד. אני מניח שהכותב(ים?) של התסריט רצו ליצור סוף יפה, ולא צפוי(זה באמת היה לא צפוי - וכשאיימי החליטה להצטרף לרורי...
)
אבל אני מניח שעדיף ליצור פרק כל כך חזק מאשר לתת להם למות באיזה פרק משני ולא חשוב... ועכשיו לפרק עצמו - פרק גאוני. יש בו את כל האלמנטים הטובים - מסע בזמן, המלאכים, ספויילרים, ריבר, פרדוקס, אהבה ומה לא.
כשיהיה החוליה החלשה לעונה 7(לא הבנתי איך זה עובד, כל כמה זמן עושים את התחרות הזאת ולאיזה עונות?) אני ללא ספק אצביע בהתמדה לפרק הזה עד שיזכה בחסינות.

אשמח לדעת אם אתם מסכימים איתי או לא, ומה דעתכם על זה :)

kinging123

New member
למי שלא הבין למה הכותרת קטועה..

אני בא מתחום בניית האתרים, וחשבתי שמצאתי דרך לעקוף את ההגבלה שלהם אבל מסתבר שהם ציפו לטריקים מהסוג הזה והוסיפו עוד שכבת הגנה שאין לי שליטה עליה

בהחלט פרק מעולה

אני מסכימה אםזה שאיימי ורורי הם המלווים שהכי אהובים עלי

אני חושבת שדווקא בגלל העובדה שהם זוג, היו חייבים לעשות פרק בסגנון כזה. כי גם הדוקטור לא רוצה לעזוב אותם, וגם הם לא רוצים לעזוב את הדוקטור- אין להם שום מניע. אין אף אחד שבגללו הם ממש רוצים לחזור לכדו"א, כי האדם שהם הכי אוהבים- כבר נמצא איתם. נכון שרוב המלווים של הדוקטור לא משאירים הרבה מאחור כשהם יוצאים להרפתקה (חוץ ממרתה, אולי), אבל אני חושבת שאצל הפונדס זה בולט הרבה יותר. לא לדבר על זה שהבת שלהם גם כן מסתובבת שם בחוץ וכדי שיהיה להם כמה שיותר הזדמנויות לראות אותה, הם ירצו להמשיך להסתובב איתו לתמיד...
בהחלט אחד הפרקים האהובים.

בקשר לחלויה החלשה- כל שבוע מדיחים פרק, עד שנגמר... עכשיו עונה 6, אז עונה 7 תהיה מיד אחריה

timetraveler900

New member
אני גם מאוד התרגשתי בפרק הזה

וזה היה סיום מאוד ראוי למלווים האלה (ספציפית להם, כי זה מעצים גם את הדמויות שלהם).

ריבר הייתה מדהימה עם הפגנת הידע על נפשו של הדוקטור (אל תתני לו לראות אותך מזדקנת, הוא לא אוהב כשהסוף מגיע).
וגם הספייסיות הרגילה שלה

רורי היה נהדר בפרק הזה ובכלל הזהות שלהם כזוג הייתה מדהימה בפרק הזה. בכלל, בטלויזיה ראיתי מעט אנשים שיכולים לכתוב כזאת מערכת יחסים.

החוליה החלשה זה פר עונות כשכל עונה מצבעים לפרק אחד לחסינות ופרק אחר להדחה, עד שהמנצח נשאר ואז עוברים לעונה הבאה.
וראיתי את השאלה שלך למטה - כל אחד יכול להצביע גם אם הוא סמוי (אהמ)

למעלה