הרגע ראיתי הקללה

niranbd

New member
הרגע ראיתי הקללה

אני חייב להגיד קודם כל וואוו! בחיים שלי לא ראיתי כזה באלגן על המסך!! כאילו, מי כתב את התסריט הזה?!?!!? כל 10 דקות שינו לגמרי את הכיוון של הסרט, ממש נהיה לי כאב ראש אטומי!!! אוקיי, אמרתי את מה שרציתי, עכשיו אתחיל לפרט על הכל... העלילה: רואים שהושקע הרבה בעלילה, היא טובה מאוד, הסיפור עצמו מגניב, אבל זה הכל, לקחו את העלילה ועיוותו אותה בצורה מוזרה כזאת, בעיקר בסוף של הסרט שכבר לא הבנתי מה הוא היה מרוב שהיו איזה 4 סופים קצרים ברצף :/ השחקנים: פה כל הכבוד, השחקנים של הסרט הזה היו מצויינים, הרגשתי שכולם היו ממש מחוברים לדמויות שלהם, והתפקידים שלהם היו דיי קשים, אז פשוט כל הכבוד קאסט מצויין. פסקול: הפסקול של הסרט מבלבל... מצד אחד המנגינות רקע ממש מגניבות, מצד שני הם נתקעות כל 5 שניות וזה יענו הקטעים של ההפחדה, 10 שניות של מוזיקה מפחידה ואז עוברים לסצינה הבאה, או שמישהו רואה מישהו :/ בקיצור, לפי מה שהבנתי היה באלגן עם ההפקה של הסרט הזה, וממש חבל שהוא יצא בכלל!!!! יש לו פוטנציאל אדיר, ואני בטוח שגירסאת הבמאי בDVD תהיה גאונית, אבל בגירסאת הקולנוע שהוציאו אני חייב להגיד לכם: !!!!!!!אל תילכו לראות את הסרט המבלבל והמוזר הזה!!!!!!!! אוקיי, תעשו מה שבא לכם :)

11שון ובל

New member
מה זה גירסת הבמאי?????

מה הגרסה הזו תהיה בדיוידי?? כריסטינה ריצ'י וכול שאר השחקנים המוכשרים שם גם יישחקו בגרסה הזו??? ואגב הסרט, בעייני, היה מאווווד מעניין!!!!!!!!!

niranbd

New member
לא יודע לגבי השחקנים אבל...

כל מיני אתרים כבר התחילו לפרסם תאריכים ליציאה של גירסאת הבמאי, כנראה שיהיה שם תוספות של סצינות, ומחיקות של סצינות מיותרות, ושיפור של כל הבאלגן שהלך שם בסוף, לכל סרט כמעט יוצאת גירסאת במאי.

למעלה