הרגע שמעתי את

SmallVille Girl

New member
הרגע שמעתי את

i am the walrus של oasis זוועתי !!! זוועתי !!! ממש אבל ממש זוועתי !! הם חידשו אותו בצורה כזאת ... איך הם יכלו להוציא כזה דבר !?!

ב א ב ל ס

New member
ככה זה אואזיס

המוזיקה שלהם במקרה יצאה טובה. הם יותר מדי פוזה ופחות מדי יצירה עצמאית. כל החיים הם מחקים את הביטלס. ונואל כזה חתיך.

../images/Emo9.gif

זו הייתי אני עם שם המשתמש של אחותי, שכחתי להחליף...
נ.ב: מישהו יודע למה בפורומים כשלא שמים סימן ספויילר אז כולם צועקים: "מעלי! מעלי!"?? זה איזהשהו פולחן שלא נודע לי עליו??!

מאור 87

New member
חחחחחח הרגת אותי עכשיו.. ../images/Emo6.gif

זה לא פולחן, אבל יש פורומים שעוסקים בתכניות שמשודרות במקביל לדיונים בפורום.. ולכן, כשמישהו מדבר על הסוף של התכנית, עליו להזהיר את שאר הצופים שרוצים להישאר במתח שמדובר בספוילר.. ואם מישהו לא עשה זאת, אז זה שאחריו מתנהג באדיבות ומזהיר את השאר שלפניו יש ספוילר לא מסומן.. קאפיש

מאור 87

New member
בדיוק../images/Emo70.gif

כמו שהרסו לי את הסוף..
רק שזה לא היה ב"תפוז", אלא סתם בתגובות על מאמר ב"מעריב".. עוד יותר מרגיז
גם הרסו, וגם באנונימיות..

Another Girl

New member
../images/Emo24.gif

אם הרסו לך לפחות אל תהרוס לי,טוב?...
רגב זו אחת הסיבות שאני ממעטת לבקר בפורום הנ"ל.אני רואה לפי ערוץ 10 וחלק מהאנשים פשוט לא שמים
...

מאור 87

New member
אבל..

דווקא ב"תפוז" כן מקפידים על דברים כאלה, והודעות ספוילריות לא מסומנות נמחקות בד"כ לפני שרואים אותן.. ובאמת, התקלקל לי לא דרך "תפוז" אלא דרך תגובות על מאמר..
חחחחח, ומה זה אל תהרוס לי
מה, חשבת שאני הולך לעשות את זה
מצחיקה..

Another Girl

New member
ברור שלא,סתם אמרתי

ונכון שבתפוז אולי מקפידים יותר ממקומות אחרים..אבל עדיין זה לא מושלם...ומספיק מישהו אחד שלא שם ספויילר ומסוגל להרוס הכל
ולא כיף לי... מישהו כבר עשה את זה עם "זהות בדויה" וניסיתי להתעלם מתוכן ההודעה אבל החלק הקטן שכן הספקתי לקרוא לפני שהבנתי את הזוועה די הרס

אני יודעת את זה, אבל

למה הם צורחים "מעלי! מעלי! למען האמת זה מפחיד אותי... מספיק זמן לקח לי להתרגל למילה "שרשור" בלי לחשוב על ה- ר מוחלפת ב- ע

Miss CB

New member
יש לי תאוריה בנושא הזה...

של גלאגר הסטלן הזה (עם כל הכבוד
, סתם הוא באמת בסדר אבל נו... סטלמני כזה) קורא לבן שלו "לנון". תחשבו על הקרדיטים של הביטלס בשירים שלהם. או "האריסון", או "סטארקי" או... לנון? מקרטני? לא, אלא ביחד: "לנון/מקרטני". אני אומרת שגלאגר רצה להרגיש איך זה להיות מקרטני, אז הוא קרא לבן שלו לנון... לנון גלאגר... לנון/גלאגר... הבנתם?

The Mad Hatter

New member
:/

שמעתי לפני די הרבה זמן. זה לא היה *כל-כך* גרוע (נחשפתי לדברים גרועים יותר), אבל זה בהחלט היה רע. מתי הם יבינו שחוץ מליחידי סגולה, אסור לאף אחד לחדש את הביטלס? כל החידושים של הזמן האחרון שנתקלתי בהם היו עצובים. ~*~ הצילו! You've got to hide your love away נתקע לי בראש והוא מסרב לצאת! :(

אהמ...

אני לא מסכימה עם התאוריה שלך, מהסיבה הפשוטה שידוע שהוא סוגד ללנון הרבהה מעל מקרטני. הוא סתם מטומטם הגלגר הזה ויש להם אגו שאני לא יודעת מאיפה הוא בא להם. הנואל הזה כל הזמן מכריז שהם הלהקה הכי טובה בעולם (שעדיין קיימת).. מה הוא מפגר?!!?!!?!!?!!?!?!??!!?

למעלה