הרגע שמעתי משהו מצחיק...

loli pop

New member
הרגע שמעתי משהו מצחיק...

יאיר לפיד היה בצופים לשבועיים כשהוא היה בן 11 בשבט צבר... ידיעה מטומטמת, אבל אני יושבת פה מבואסת מול המחשב ושומעת רדיו... ופתאום הוא אומר את זה... טוב אז להתראות לכם... <ניצן>

חן ה

New member
למה????????????????????

למה????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? למה לעזאזל אתם חושבים שזה מעניין מישהו???? ובאמת לא שמעתי על שבט צבר.....

loli pop

New member
אני ממש מצטערת שלא עניינתי אותך!

ואין לי מושג איפה זה שבט צבר... <ניצן>

חן ה

New member
אחותי לא התכוונתי לפגוע או משהו

פשוט סתם זה עלה לי לראש מה זה קשור.. אז מצטער או קייי??

לא עכשיו היא נפגעה קשות...

כל היום היא בכתה מילאה את הכינרת עם הדמעות שלה... את הרסת לה את כל החיים!

loli pop

New member
סולחת...

דניאל חזרת!!! התגעגעתי.... סתם... איך היה? <ניצן>

חן ה

New member
טוב.....

לדניאל קודם כל אני בן.... ותגידו מאיזה שבטים אתם ואיפה הם נמצאים?

loli pop

New member
אנחנו מ...

שתינו משבט ערבה בגבעת זאב הנהגת ירושלים, ואתה? <ניצן>

חן ה

New member
אה.. אני...

אני משבט שגיא בדימונה אבל אנחנו נחשבים בהנהגת דרום אז חבל לא תהיו איתנו במחנ"ק.... לאן אתם נושאים במחנ"ק ומתי????

אז ככה:

קודם כל... טוב לדעת שאתה בן.. דבר שני המחנק שלנו יהיה... ארררררר..... ביער... ואנחנו יוצאות בעקרון לחזור השני שזה מה- 24 אבל.... אנחנו גם יוצאות לחלוץ הנהגת שזה מה-11 עד ל-21 אם אני לא טועה...! (ואיזה כיף אני הצעתי הצעה של ציור שלי לחולצה של החלוץ הנהגה.. ולהפתעתי... אנשים אשכרה אהבו את זה.. וזה הולך להיות על החולצה... איזה מאאאגניב.. פעם ראשונה שציור שלי יתפרסם על חולצה...
)

חן ה

New member
יפה יפה......

תהיה מפורסמת דניאל...... לאיזה יער בדיוק אתם יוצאת במחנ"ק?

לאאאאאא

יש הנהגת צבר בארה"ב... הנהגה של שבטים יהודים, נחשבת שהנהגה התשיעית שיש לתנועת הצופים העבריים. הפעילות מתקיימת בעברית ומושתת על התפיסה הערכית של התנועה... פרטים נוספים בטח תמצאו בצופים ברשת- האתר הרשמי של התנועה

למעלה