הרגשה לא-טובה. ../images/Emo60.gif
הליגה שמשוחקת פה בזמן האחרון, שירשור ה"מי-יתן-לציף-הכי-הרבה-קומפלימנטים" ועוד מיני דברים שקורים פה בזמן האחרון, מראים לדעתי על עייפות חומר מסויימת שנוצרה פה בזמן האחרון. או, אם ננסח בצורה בוטה יותר: יש תחושה שאין יותר על מה לכתוב! אז מה עושים? ראשית, בלי פאניקה
.שנית, אני חושב שצריך לחפש פרוייקט גדול ש"יעסיק" קצת את החבר'ה ה"גדולים", שגמרו לשאול שאלות כגון "שמעתי שאפשר לקחת שיר ב'חומה', ולהשמיע אותו הפוך, ואז שומעים דיבורים על השטן. זה נכון?", ורוצים עניין חדש בפורום. כמה הצעות: - אפשר לעשות סיבוב נוסף עם ביקורת האלבומים, פשוט משום שחבר'ה פה לא השתתפו בזה הקודם- וזה כולל גם אותי. - אפשר לעשות תחרות, או סתם- משהו לא תחרותי: כתיבת מאמרים-קצרים על פינק פלויד: שיגעונו של סיד, ההשתלטות של ווטארס, פ"פ- פרוגרסיב או רגרסיב וכו'. - "מה קרה היום" בתולדות פ"פ. - חידון נושא פרסים על הלהקה. - תחרות ה"שיר הטוב ביותר של פ"פ", בצורה של ליגת נוק-אאוט. זהו, לא עולה לי יותר מידי דברים בראש. תציעו דברים חדשים! אממ, טוב, מה אתם אומרים?
הליגה שמשוחקת פה בזמן האחרון, שירשור ה"מי-יתן-לציף-הכי-הרבה-קומפלימנטים" ועוד מיני דברים שקורים פה בזמן האחרון, מראים לדעתי על עייפות חומר מסויימת שנוצרה פה בזמן האחרון. או, אם ננסח בצורה בוטה יותר: יש תחושה שאין יותר על מה לכתוב! אז מה עושים? ראשית, בלי פאניקה