הרגשה לא-טובה.

brotos

New member
הרגשה לא-טובה. ../images/Emo60.gif

הליגה שמשוחקת פה בזמן האחרון, שירשור ה"מי-יתן-לציף-הכי-הרבה-קומפלימנטים" ועוד מיני דברים שקורים פה בזמן האחרון, מראים לדעתי על עייפות חומר מסויימת שנוצרה פה בזמן האחרון. או, אם ננסח בצורה בוטה יותר: יש תחושה שאין יותר על מה לכתוב! אז מה עושים? ראשית, בלי פאניקה
.שנית, אני חושב שצריך לחפש פרוייקט גדול ש"יעסיק" קצת את החבר'ה ה"גדולים", שגמרו לשאול שאלות כגון "שמעתי שאפשר לקחת שיר ב'חומה', ולהשמיע אותו הפוך, ואז שומעים דיבורים על השטן. זה נכון?", ורוצים עניין חדש בפורום. כמה הצעות: - אפשר לעשות סיבוב נוסף עם ביקורת האלבומים, פשוט משום שחבר'ה פה לא השתתפו בזה הקודם- וזה כולל גם אותי. - אפשר לעשות תחרות, או סתם- משהו לא תחרותי: כתיבת מאמרים-קצרים על פינק פלויד: שיגעונו של סיד, ההשתלטות של ווטארס, פ"פ- פרוגרסיב או רגרסיב וכו'. - "מה קרה היום" בתולדות פ"פ. - חידון נושא פרסים על הלהקה. - תחרות ה"שיר הטוב ביותר של פ"פ", בצורה של ליגת נוק-אאוט. זהו, לא עולה לי יותר מידי דברים בראש. תציעו דברים חדשים! אממ, טוב, מה אתם אומרים?

../images/Emo13.gif

לא היית פה בזמן האחרון, ברוטוס. הודעתי כבר שתערך 'ליגת פורום' על אלבומים, לקראת פסח. בעצם, ברגע שנגמור עם הליגה הזאת, כבר יהיה אפשר להתחיל עם אלבומים. אני תמיד קוראת לאנשים לכתוב מאמרים - ובמיוחד להשלים את הביוגרפיות של חברי הלהקה, כדי שנוכל להתחיל לעבוד על כתיבת ההסטוריה שלה, עבור הפורום. עד עתה, לא היו מתנדבים, מלבד aviah ששוקד בימים אלו על משהו שקשור לריק רייט. מעבר לכך, יש לי עוד כמה רעיונות, אבל לא רציתי להציף את הפורום בהם, כאשר מתנהלת כרגע הליגה, וכשיש מספר שרשורי-ניתוחים מעניינים (שלא השתתפת בהם) שמבחינתי, מקבלים עדיפות על פני משחקים. אתה יותר ממוזמן לכתוב מאמרים, מה גם שאנו יודעים למה אתה מסוגל. המאמר שלך על DSOTM וקוהלת, מצוי במאמרי הפורום, לנוחיות החדשים.

The Albatross

New member
האמת היא שאני לא מבין מה מונע

מאיתנו להתחיל לכתוב היסטוריה, גם אם הביוגרפיות לא הושלמו. נקודה למחשבה.

נשארו רק עוד שתי ביוגרפיות

שיש לכתוב: זו של ווטרס, וזו של בארט. אמיר מאיר (מטילדה) התחייב לכתוב על בארט, לפני שנה, אך נבצר ממנו באותה עת, וכעת הוא נעלם. לווטרס היו כמה מתנדבים, אך הם נעלמו גם כן. זה לא צריך להיות דבר כ"כ קשה, ולכן אני מעדיפה להשלים חלק זה, לפני תחילת כתיבת ההסטוריה.

brotos

New member
אני אקח על עצמי את בארט

ההודעה שצנעני קישר אליה לא הגיעה לעיני, פשוט משום שהייתי קצת מנותק בזמן האחרון.

brotos

New member
כל העניין של סיד אפ'עם לא מסתדר לי

באילו מבחינת סיפור הרוקנ'רול הקלאסי, הוא היה צריך למות מסמים בתחילת שנות ה-70, או משהו כזה. במקום זה, הוא חי, אבל לא מסוגל לעשות עם עצמו כלום. זה כ"כ מעציב אותי, אפילו יותר מהסיפור של ענבל פרלמוטר, לדוגמא, שהשבוע נעצבתי שהיא מתה, פשוט כי רציתי לדבר איתה
יש סיכוי שהוא יצא איכשהוא מההלם, או מה שזה לא יהיה?

holo

New member
לי יש כבר רעיון לאיזה מאמר

אבל אני כל הזמן מתעצל ואין לי כל כך את היכולת לכתוב מאמר ארוך..

brotos

New member
תשמע

(כאחד שחצי מקטגוריית המאמרים נמצאת על שמו
). פשוט תישב מול המחשב, וזה יזרום... אתה לא יודע איזו תחושה טובה זה שמאמר שלך נכנס כמאמר לקטגוריית המאמרים הקבועה של הפורום.

holo

New member
אני לא טוב בזה,

פשוט אני כל הזמן מרגיש תקוע. בכל זאת תודה על העצה, אני אשתדל..

למעלה