הרגשה רעה

רפי63

New member
הרגשה רעה

שלום. כבר עשרה ימים שאני בדיאטה. המזון שאני אוכל זה מחיטה מלאה אורז מלא ומאכלים דלי שומן ירקות ופירות. לאחר הארוחה אני מרגיש אי נוחות והעניים שלי מאדימות ושורפות. האים זה מה שמרגישים וזה נורמלי? או איך אפשר להיפטר מהמצב ?

הרגשה רעה

רפי שלום , לא ניתן לענות על שאלתך שכן איני יודעת מהן מידותיך (הפיזיות כמובן), כמה אתה אוכל מהמאכלים שציינת וכיצד "מפוזרות" ארוחותייך לאורך היום, האם עשית בדיקות דם לאחרונה ומה תוצאותיהן, האם אתה משלב גם פעילות גופנית וכמה??? האם התחושה שאתה מתאר מתעוררת בעקבות כל ארוחה??? בכל אופן אם התחושה לא תחלוף גש לרופא להיבדק.

רפי63

New member
הרגשה רעה

לסיגל שלום. תודה על התייחסותיך המהירה. הינני שוקל 83 ק"ג. 176 ס"מ, בבדיקה כולסטרול 236, עבודתי כרוכה בנסיעות מרובות. ארוחותיי לאורך היום הינם סנדוויצים מקמח מלא עם ממרח דל פסטרמה. וירקות ו-1 ליטר מים. בבוקר קפה עם חלב דל. יוגורט 0%. אימון של 20 דקות הליכה על הליכוןפעמיים ביום.מזה כשבועיים גם באימונים וגם בארוחות. בערב אורז מלא עם ירקות.או מרק חם. ולפעמים ירקות מאודים .התחושה שלי היא לא לאחר כל ארוחה.אלה מידי פעם אני מרגיש בכבדות. עיניי צורבות, ואני רוצה רק לנוח וכעבור זמן מה זה עובר. תודה.

הרגשה רעה

מצטערת רפי אך אין לי רעיון. מקווה שאתה לא אוכל מעט קלוריות. 1 ליטר ליום של שתיה גם לא נשמע לי מספיק. ומאחר שאין בדיקות דם נוספות איני יודעת אם אתה אנמי... אולי אתה פשוט ע-י-י-ף, ושב אם זה לא יעבור גש לבדיקת רופא לא נראה לי שזה קשור למשהו בתזונה (במידה שאתה אוכל מספיק כמובן...).

למעלה