שינוי.........
מעניין כל עניין ה´שינויים´. מאוד מעניין אותי למה בא הסרטן. אני מאמין ברוחניות ובדרך תיקון הנשמות שלנו. הצורך שלנו להתקדם בהבנה שלנו את עצמנו. הקטע של השינויי מוזר ולא מוזר. הוא לא מוזר מפני שהאדם אומר לעצמו- קיבלת משהו שונה. משהו שבא להעיר אותך, לעשות לך משהו.... לא סתם זה בא לך. תשנה את החיים שלך, תעשה משהו איתם.. תרגיש יותר טוב. הסרטן הזה יכל להרוג אותך, מה היית עושה אם הוא היה הורג אותך? תחשוב כך על החיים.......... הקטע של השינוי מוזר, כי יש כאלו שאומרים- היה לי טוב. פתאום חליתי סתם כך. מה קורה כאן? אני לא רוצה שינויים. ויש כאלו שחלו מספר פעמים. כל פעם הרגישו תחושה אחרת. פעם של שינוי, פעם של ´מה זה בא פתאום? אני לא צריך אותו...´ ופעם של - ´עוד פעם?....´ ופעם של ´ או ... או....´ אני אישית מאמין שהוא אכן בא לשם שינוי! כל אחד מדבר מתוך נסיונו שלו, ואני מתוך שלי. לא רק הסרטן הוא כלי לעיצוב הרוח ומתן שיעור בחיים. ישנם הרבה ´סרטנים´ כמו פרידות, סבל, נכויות, ניסים..... כולם לדעתי אותו הדבר. כולם באים להדליק נורה. ומי שלא מקשיב לנורה הזו מפסיד. לפעמים מקשיבים אך רק לזמן קצר , ואחרי זה נרדמים או שללא כוונה חוזרים למקום שבאנו ממנו, וצריכים לעבור שוב את האור הגדול. אך בסופו של דבר עוברים את זה. מה שנשאר מכל זה הוא הזכרונות של החיים. ואם אין זכרונות יפים, אז.... לכן חשוב לעשות את החיים יפים! אף אחד לא יעשה לנו את החיים יפים, אם לא נעשה לעצמנו. זה לא קל. אך דורש מחשבה! מתי בפעם האחרונה חשבתם לעצמכם על תכנון חייכם לשם הנאה? בהצלחה עמית