הרגשות לקראת החגים המתקרבים

הרגשות לקראת החגים המתקרבים

בקרוב, ממש עוד מעט, תגיע תקופת החגים. יש אנשים שממש לא סובלים את התקופה הזו, יש כאלו שמחכים לה בכליון עיניים? ומה איתכם? אצלי תקופת החגים המתקרבים השנה היא תקופה של הרבה מאוד מחשבות והרהורים. נמצאת כרגע במצב רגיעה, ומוצאת לעצמי את הזמן לחשוב על השאלה שמעסיקה אותי עכשיו - מה הלאה? מה אני רוצה להשיג השנה, לאן אני רוצה להתקדם. מחשבות טובות על התחלות חדשות, טובות במיוחד כשההרגשה היא שכל האפשרויות פתוחות ואני רק צריכה לבחור. איך זה אצלכם?

t32

New member
השנה

קיבלתי פטור מהחגים. אחי מתחתן בשבוע הבא והעשיה המבצעית (משפחה פולנית גרמנית, אבוי) במשפחתנו פשוט מחקה את החגים מהלוח לעת עתה. בדרך כלל אני מחבבת את ראש השנה. אני אוהבת התחלות. בינתיים, אני בדיאטה. הבטחתי לעצמי שלקראת יום הולדתי החל עוד חודש וחצי אני רזה. יש לי נטייה מרגיזה להפיל כשלונות בחיי על השומן העודף ולכן החלטתי למגר אותו סופית. לא קרוב, לא כמעט, סופית. חלק מהשינוי

אני אוהבת את ראש השנה

ובמיוחד אם הוא יוצא קר, כי אני מאוד אוהבת קור. הקיץ שנוא עלי ולכן עצם זה שהוא נגמר כבר מבשר על התחלה חדשה. גם הקרבה למועד תחילת הלימודים סימנה עבורי במשך שנים את התחושה של התחלה חדשה. יש שנים (בודדות ומיוחדות) שבהן אני ממש מרגישה באוויר שזו הולכת להיות שנה מצויינת. זה נשמע מאוד שאנטי, וברור שחלק מאיך שהשנה תהיה זה איך שאני אגיב לדברים, ובכל זאת, יש שנים שזה פשוט באוויר.

תמי ב

New member
כבר שנה וחצי שאין לי חגים

אני חיה בניו זילנד, בכפר גדול, ללא קהילה יהודית באיזור. דווקא נחמד להיות תלושה קצת

t32

New member
אההמממ

יש חדר פנוי אצלכם בכפר??? אם כבר מתמקדים בהגשמת חלומות ומימוש ציפיות.....

תמי ב

New member
ודאי ודאי ../images/Emo13.gif

הגשמנו את החלום הזה בגיל מבוגר יחסית (הגענו לכאן לפני שנה וחצי, ואני אוטוטו בת 46) אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם. למרות שהילדים שלי כבר בגיל העשרה, הם קלטו מהר את השפה וכבר חושבים באנגלית. זה נורא מצחיק לשמוע אותם מדברים עברית "מאונגלזת". הם לוקחים תמונה, לוקחים מקלחת, ופונים אלי לפעמים בטעות באנגלית.

../images/Emo13.gif

אוי כמה שאני מכירה את ה'מאונגלזת' הזאת. את יודעת מה אני אומרת שאני רוצה לפתור בעייה? 'לפגר החוצה'
txt

למעלה