הרגשתי חובה לשתף וקבל עצות

אוטוטו25

New member
הרגשתי חובה לשתף וקבל עצות

שלום לכולם, אני יחסית חדש בפורום הזה... לא יודע איך פתאום אני מרגיש צורך לשתף אבל אני מניח שזה בשביל לקבל עצה מה לעשות בהמשך... אני אתחיל את סיפורי מההתחלה : הכרתי מישהי מקסימה מהעבודה. בהתחלה מסיבות כלשהן לא יכולנו להתחיל לצאת אבל מהרגע שזה האפשר הלכתי על זה והצעתי לה להיפגש. כמובן שהיא הסכימה מכיוון שעוד לפני זה היינו מדברים שעות בטלפון / מסנגר / SMS . הפגישה הראשונה היתה מדהימה, השיחה זרמה , צחקנו המון ולא הפסקנו להסתכל אחד לשני בעיניים ולהחזיק ידיים (יצא לי חרוז..) יום למחרת התקשרתי אלייה ושוב דיברנו שעות על גבי שעות... למחרת יצאנו שוב וכך היה במשך השבוע. היינו מדברים שעות כמעט כל יום. במשך כמעט חודש יצאנו כמה פעמיים, דיברנו המון והתראנו כמעט כל יום בעבודה. כמובן שבמהלך החודש היתה הנשיקה הראשונה... לאחר חודש וקצת הרגשתי שמשהו לא מסתדר לי , היא כאילו התרחקה קצת... לפתע אני מקבל ממנה טלפון בו היא מעוניינת לדבר איתי על משהו דחוף. לא הבנתי מה היא רוצה אבל ידעתי שמשהו לא טוב הולך לקרות. בשיחה היא אמרה לי שהיא מרגישה שהקשר שלנו מתחזק מאוד ושהיא לא יכולה להמשיך אותו כרגע. הסיבה שלה היתה שהיה לה מישהו בצבא שבמשך חצי שנה ניסה להתחיל איתה והיא לא רצתה ורק אחרי שהיא השתחררה היא הרגישה הרגשה של פיספוס עם אותו בחור (נשמע קצת מוזר...) ושבגלל ההרגשה הזו היא כרגע לא יכולה ולא רוצה להיכנס לקשר עם מישהו אחר. שאלתי אותה בהתחלה אם היא בקשר עם הבחור השני היא אמרה שרק בטלפון... כאן אני שאלתי זה למה נכנסת לזה בכלל ולמה התחלנו משהו אם ידעת שאת לא רוצה להיכנס לקשר חדש... לא היתה לא תשובה בנושא רק שהיא מצטערת מאוד ושהיא יודעת שזה ייפגע בי אבל זה מה שהיא מרגישה... אחרי כמה ימים שנתתי לזה לשקוע אצלי ולהירגע קצת דיברתי איתה שוב על זה. לא הבנתי כל כך מה היה הקטע עם הבחור מהצבא אבל ניסיתי להבין למה היא עשתה לי את זה... הבנתי ממנה שהיא הרגישה משהו כלפיי ושהיא הרגישה "פרפרים בבטן" שיצאנו ושהתחלנו את הקשר, אבל עכשיו היא אמרה שהיא לא רוצה כרגע קשר, שהיא צריכה לחשוב שהיא כרגע גם אמרה לבחור השני שהיא לא מוכנה לקשר איתו ולא לקשר בכלל. היא אמרה שכרגע היא רוצה להיות לבד. ביקשה ממני שהיא לא רוצה לאבד את הקשר שהיה בינינו ושהיא רוצה שנישאר ידידים כי כיף לא מאוד לדבר איתי... אמרתי לה שאני לא רואה אותנו ידידים כי אני רוצה יותר מזה וכי קשה לי כרגע לדבר איתה כאשר אני רוצה משהו אחד והיא רוצה משהו אחר... הבעיה שלי היא שאני רואה אותה כל יום בעבודה... אנחנו אומרים שלום אחד לשני... כרגע מדברים רק במסנגר וגם זה שיחות מעטות מאוד... אני לא יודע מה לעשות... האם להשאיר פתח לקשר הזה ???? האם יהיה סיכוי שיתפתח מזה בסופו של דבר משהו ??? אני מאוד רוצה אותה !!!! היא עשתה לי משהו שבגללו עכשיו אני לא יכול לצאת עם אחרות... אני עדיין חושב עלייה !!!!! זקוק לעצות... תודה לכל מי שיעזור...

אה זה...

תשמע. קודם כל צריך לכבד את ההחלטה שלה (בוה, בוה) עם כל הצער שבדבר. היא היתה איתך פיירית. אמנם לטעמי קצת מאוחר מדי, אבל לא משכה אותך יותר מדי, ובטוח שהיתה כנה איתך. רק תחשוב מה היה יכול לקרות אם היא פשוט היתה בורחת, שזה אפשרי למרות שהיא עובדת איתך. אף פעם לא נוכל להבין לב של אישה. כי אני מניח שרוב הגברים שקראו את ההודעה הזאת, עבר להם בראש, גאד דאמט, איזה תירוץ עלוב היא נתנה לו. אבל אחי, נשים כמו נשים, מודעות הרבה יותר לרגשות שלהן. גם אם באמת רצית אותה, ובאמת זה היה התחלה של משהו רציני, אם מבחינתה זה לא אותו דבר, או אם יהיה לה טיפת ספק לגבי זה, אז בטוח אותן רגשות יצוצו. אולי זה בכלל משהו אחר? יכול להיות שרצתם יותר מדי, וזה הזכיר לה את אותו קשר מהצבא. יכול להיות שאחרי אותו קשר מהצבא, היא רוצה משהו יותר קליל. על תתן על זה להשפיע עליך. אגב, היא לא מונעת ממך להכיר אף אחת אחרת. הכל בראש שלך. תמיד צריך זמן להתגבר. תמיד זה יהיה קשה וצובט. תן לה זמן. תנסה לא לחשוב עליה יותר מדי. תהיה אתה. אם היא עובדת איתך, ייקח לה כמה ימים להבין שהיא עושה טעות. כי אם היא לא במצב של קשר, אם תמשיך לנסות, או לרמוז לה, היא רק תתרחק יותר, וכל סיכוי שיכול להיות לכם יתפספס. ההמלצה שלי, לרגעים קשים שבהם אתה חושב עליה, וזה ממש ממש קשה, זה לצרוב דיסק או כמה שירים, ללכת למקום מרגיע ולשמוע אותם. אני ממליץ על ריצה בחוף הים אם זה אפשרי. בהצלחה אחי. תעדכן.

אוטוטו25

New member
אתה לא מתאר לעצמך

בהתחלה אילו ימים עברו אליי... הייתי הולך לרכב על אופניים ומתבודד עם עצמי בשביל לנסות לא לחשוב עלייה... אני עכשיו מבין שלא צריך לרמוז לה יותר ולתת לה את המרחב הדרוש על מנת שאולי תבין שבאמת איתי היא טעתה... נראה איך זה יעבוד... ובאמת הכל בראש כרגע... רק זה נמצא יותר מידי זמן בראש במשך היום ככה שאני לא מסוגל כרגע לצאת עם אחרות... אני מקווה שזה יעבור כמה שיותר מהר !!! אני יעדכן במידה ויהיו התפתחויות ואני מקווה שיהיו לטובה תודה

Paranoid Eyes

New member
אהממ

אתם עובדים ביחד.. כך שאין לך אפשרות להתנתק ממנה לגמרי.. אבל אני מציעה לך להתרחק, לצמצם... כמה שפחות "ידידים". היא לא סגורה על עצמה... לא פיר כלפיך שהיא ביקשה שתשארו ידידים. היא צריכה להבין שהיא לא יכולה להיות אגואיסטית ולבקש ממך שתשארו בקשר רק כי כיף לה לשוחח איתך. תתרחק ממנה.. תעבור הלאה. שהיא תשבור את הראש שלה עם הסרטים שהיא עוברת. אתה עובד איתה, מדי פעם היא תראה אותך.. אני סגורה על זה גם שהיא תתגעגע.. אבל אל תסחף לזה שוב עד שהיא לא סגורה על עצמה. תעבור הלאה.

אוטוטו25

New member
להיכנס לזה שוב במצב הזה

אני בחיים לא יעשה את הטעות הזו שוב איתה !!! אני כרגע מנסה לעבוד על עצמי בשביל להמשיך הלאה... בינתיים זה קצת קשה כי אני כל הזמן הזה חושב עלייה אבל נראה איך זה יתקדם... אני לא רוצה לנסות אפילו להתחיל קשר במצב הזה...

אל תתחיל ../images/Emo13.gif

בתור אחד שהיה נעול על מישהי המון המון (המון) זמן, אני מבין את הקושי שלך... אמנם אצלי זה אף פעם לא התממש (גם לא התחלה מעבר לידידים טובים), אבל באמת שאין דבר קשה יותר מלאהוב מישהו שלא מרגיש אותו דבר הפוך... שני דברים שחשוב לי להגיד (כי כבר אמרו כאן דברים מצויינים אחרים) א. אם היא לא שלמה עם הקשר שלכם, אתה רק היית סובל אם הוא היה ממשיך... אני יודע שכשרוצים מישהו ממש חזק, רק רוצים שהוא יסכים להיות איתך, אבל אם הוא לא ייתן את כולו לא ייצא מזה כלום ואתה תסבול יותר כי תהיה חזק בתוך משהו שהוא לא שלם כמו שצריך שיקרה ב. אל תפחד לחשוב על זה - קרה לי הרבה שחשבתי על אותה מישהי, אח"כ הייתי מתעצבן על עצמי שמה פתאום אני חושב על זה, איך אני אצא מזה, ולמה אני ממשיך להתעסק בזה גם אם הבנתי שכבר אין סיכוי (למרות שאני עדיין תמיד עם תקווה לבלתי אפשרי
) חשוב להבין כאן - זה ממש טבעי לחשוב עליה, ולא צריך להלחם עם זה. הכי קשה זה להתווכח עם רגשות, ואם הם מגיעים צריך להשלים איתם. כן, אתה עוד תחשוב עליה (הרבה), כן, זה יכאב... אבל אם לא תילחם בזה, יהיה לך הרבה יותר קל לקבל את זה ולהמשיך הלאה, לדעתי לפחות לא פחות חשוב זה לשתף, תמצא לך חבר (או חברה) טוב לדבר איתם, אין דבר טוב מזה, וגם יש לך כאן את הפורום אם אתה רוצה

אוטוטו25

New member
אני לא...

תודה רבה על העצה... תאמין לי שבתוך תוכי שמחתי שהיא עשתה את זה אחרי חודש ולא אחרי חצי שנה או יותר... אבל עדיין אני חושב שזה הגיע מאוחר... לא נורא כרגע אני מתחיל להשלים עם זה כי בהתחלה היה לי קשה לקבל את זה ... הבנתי דרך חבר טוב ודרך הפורום המדהים הזה שצריך להשלים עם הרגשות ולא לעצור אותן... לא להילחם בזה... זה מה שאני עושה כרגע ובגלל זה גם מתחיל להיות לי יותר טוב... ההרגשה הכללית משתנה לטובה בימים האחרונים... תודה רבה !!!

שמח לשמוע ../images/Emo9.gif

ואין בעד מה, בשביל זה אנחנו פה
ובאמת פורום מדהים

Michali17

New member
היי

קודם כל מבינה אותך שזה בעסה... אבל הפסד שלה
אני מציעה לך לקחת צעד אחורה כי היא לא מעוניינת. אני יודעת שזה דבר אחד להגיד והשני ליישם אבל תנסה להשים את מה שהיה מאחורה ולהפנים שהיא לא בעניין. רק אחרי שהשכל יבין הלב ילך אחריו. אם תחשוב על מה יכל להיות או על כמה שאתה רוצה אותה וחושב עליה... זה רק יעצים את הרגשות שלך... נסה לא לחשוב על זה הרבה... לקחת את זה בקטנה ולהמשיך הלאה. מגיע לך מישהי שתהיה רק שלך ואיתך בלי משחקים ואיזה בחור מהצבא או מכל מקום אחר... חוץ מיזה אם תנסה שוב... היא יותר תתרחק, היא צריכה זמן ומרחב. אם היא תרצה היא לבד תחזור. מקווה שעזרתי.

אוטוטו25

New member
את הצעד אחורה לקחתי

קשה לעשות זאת ועוד לא עשיתי אותו במלואו אבל התחלתי כבר להתנתק ממנה... כרגע באמת שאני חושב עלייה אז הרגשות מתעצמות אבל אין לי שליטה על זה... אני מנסה לעבוד על עצמי בקטע הזה... אני מקווה שהמרחק יעזור לשנינו... תודה ועזרת !!

למעלה