הרגשתי כל כך רע

הרגשתי כל כך רע

היום, הייתה לי מגרנה נוראית עם הקאות כנראה לאחר הטיפול האחרון, ולא הצלחתי היום לקום ולתפקד כמו בן אדם נורמלי. וזה כל כך הרגיז אותי. מזל שבעלי היה בבית ועזר לי. אני שונאת את הימים של נטרול מוחלט, שאין לי שליטה על הגוף במיוחד עם המגרנות הארורות האלה שאני סובלת מהן כבר שנים. למישהו יש רעיון איך להפטר מהמגרנות (שעכשיו הן בטח עקב המתח הנפשי שאני נמצאת בו)? אבל בכל הרע הזה, יש משהו טוב, אחותי ילדה בשעה טובה תינוקת אתמול בלילה. את הבדיקות שעליה לעבור לגבי הגושים בצוואר (שנראו באולטרסאונד) החלטנו לדחות, לפי עצת חברי לפורום, לאחר הלידה, עכשיו צריך לחכות קצת עד שהיא תתאושש. ונחזיק אצבעות שהתוצאות תהיינה תקינות. אני די בלחץ בגלל זה. שיהיה לכולנו רק טוב, מיכל

מיליתו

New member
הי מיכל

לגבי המיגרנה ובכלל - אני חוזרת על ההמלצה שלי לגבי טיפולים משלימים. יש המון מטפלים מוסמכים ומצויינים שיכולים להקל על תופעות הלוואי מהטיפולים ולחזק את המערכת החיסונית (מה שעוזר באופן עקיף גם להבריא מהסרטן עצמו ןלמנוע את החזרה שלו). אני עושה דיקור סיני פעמיים בשבוע, נוסעת במיוחד לת"א בשביל מישהי ספציפית שמתמחה בטיפול בסרטן. אין בכלל מה להשוות את התחושה שלי לפני ואחרי הטיפול. הקלה על כאבים, התאוששות מהירה מהכימוטרפיה, המנעות מזיהומים (הרופאים עוד לא ממש מבינים איך לא פיתחתי שום סיבוכים שהצריכו אישפוז בין הטיפולים, כי קיבלתי כימוטרפיה חזקה). מזל טוב על הצטרפות התינוקת למשפחה, ומאחלת שהבדיקות של הגושים בצווא יצאו תקינות. דרך אגב, הגושים כואבים? יש לה גושים בעוד מקומות? קשיי נשימה?

תמר 26

New member
../images/Emo24.gifתרגישי טוב

לי שינה טובה של שעה-שעתיים בחדר חשוך עוזר למיגרנות (אבל לא תמיד), לפעמים הליכה מתונה של 20 דקות עוזרת. זה שני מצבים הפוכים השינה - חוסר תנועה, הליכה - תנועה, אז כנראה שזה קשור למשהו על ציר התנועה/חוסר תנועה. אני יודעת שעכשיו את עוד לא מרגישה את זה אבל תנשמי עמוק - זהו נגמרו הטיפולים
נכון הקלה גדולה?
להולדת האחיינית, הרבה אושר ונחת ממנה.
אני מקווה ביחד איתך שהבדיקות של אחותך יצאו תקינות כדי שכולם יוכלו לשמוח עם התינוקת ללא דאגות

תודה על התגובות../images/Emo6.gif

עכשיו אני מרגישה הקלה שסיימתי עם הטיפולים, יש יותר זמן פנוי, אם כי לא ממש מנוצל, עקב תופעות הלוואי. בשבוע הבא אמור להיות לי מיפוי עצמות עקב כאבים שונים, ואני די בלחץ גם בגלל זה... תתפללו
עבורי בבקשה שהתוצאה תצאנה תקינות תודה לכם על הכל, מיכל

קורל ו

New member
בשעה טובה../images/Emo9.gif

בשעה טובה שסיימת את מסכת היסורים, את תשכחי שעברת את זה..לפנייך השלב הבא של ההקרנות שהוא השלב "הקל" מבין כל מסכת היסורים שעברת..קחי בקלות כי באמת שההקרנות זה כלום... בקשר למיגרנה שלך, ניראה לי שזה נובע מלחץ נפשי אדיר שאת נמצאת בו..צאי לטייל להליכה קצרה, שתי הרבה מים ואופטלגין בדרך כלל עוזר. בקשר לאחותך, מזל טוב להולדת התינוקת, טוב עשתה שחיכתה לאחר הלידה לבדיקות בקשר לגושים, אני גם מצטרפת לתקווה שזה כלום, תיידעי אותנו על כל התפתחות שתחול...ושוב מיכלי, בלי לחץ...חשיבה חיובית מעל הכל!!

תודה רבה על

העידוד, אני מאוד מקוה שההקרנות תעבורנה קל יותר, כי היום באמת באמת שהרגשתי רע מאוד. רק בשעות הערב היה שיפור. כנראה שהמגרנה היא מלחץ נפשי, כי יש הרבה, מן הסתם. רציתי מאוד לצאת להליכה רגלית, רק שהרגלים לא נשאו אותי מרוב פיצוץ של כאב ראש.. ואופטלגין... אני בכלל אלרגית אליו. אני לוקחת נורופן 2 כדורים של 400 ועד שזה עובר, אפשר להשתגע. זה רק מוכיח את עוצמת הכאב לגבי אחותי, תודה על הברכות לכולם, אני מאוד מקוה שהיא תרגיש טוב והבדיקות תצאנה טובות, באולטרסאונד לגרון מצאו 3 גושים שטיבן אינו ברור, מחייב בדיקת FNA שכאמור נדחתה לאחר הלידה. לתמר - האמת שלאחר שלקחתי את התרופות נרדמתי לשעה והרגשתי קצת יותר טוב, חדר חשוך ללא מוזיקה ועם הרבה אויר עוזרים לי, אבל אולי יש איזשהי תרופה טבעונית להפגת הלחץ מהראש בעת הכאבים? למיליתו - לגבי שאלתך האם הגושים כואבים, אז בגרון הגושים כן כואבים קשה לה הבליעה והיא מרגישה כאילו היא בולעת קוצים. חוץ מזה קשה לה לנשום כי הגוש גדול כ- 2.5 ס"מ. מקוה שזה מדלקת ולא ממשהו יותר גרוע. אז להת' בינתיים ותודה לכולם על ההתעניינות והדאגה, שלכם, מיכל

מיליתו

New member
בדרך כלל גושים כואבים לא מסוכנים

חוץ מאצלי, כי אני חייבת ללכת נגד הסטטיסטיקה ואצלי הם דווקא כן כאבו...

FNA

למה FNA...? אני זוכר שעשו לי לפני שהפנו להמטולוגית והיא כעסה עליהם שהם עשו את זה בלי שהפנו אליה ואמרה שזה בכלל לא עוזר לאבחנה ובכל מקרה צריך לעשות תמיד ביופסיה מלאה בניתוח בשביל לעשות כל מיני צביעות ובדיקות... כדאי שהיא תדבר עם המטולוגים ותברר שזאת הבדיקה שבאמת צריך לעשות אם היא לא דברה איתם עדיין כי הרופאים (אף אוזן גרון וילדים כללי) בדרך כלל לא יודעים את הנהלים של המטולוגיה ואונקולוגיה ומה צריך לעשות טוב וזה סתם גורר בדיקות מיותרות וכואבות שלא עוזרות בהרבה מקרים... בהצלחה ומקווה שהבדיקה תהיה שלילית והכל יסתיים באזעקת שווא!!

muzaic

New member
היי מיכל ../images/Emo24.gif...

מנסיון עבר וכואב בתחום המגרנות קבלי כמה טיפים: קודם כל לסגור עיניים, לסגור אורות, לקחת אוויר ולנשום נשימות עמוקות (עוזר לגוף לשחרר חומרים מרגיעים למחזור הדם) 2. שתי כמה שיותר מים.כידוע מגרנה נגרמת כתוצאה מהיצרות כלי דם ושתייה מרוחבה מרחיבה אותם. 3. אדוויל (2 קפסולות ביחד) עזרו לי בדרך כלל כך שכדאי לשקול. גם אופטלגין מאוד עוזר. 4. הכי חשוב כשזה קורה כנסי למיטה ולכי לישון.הכי כדאי להעביר את זה בשינה. מקווה שזה מצב נקודתי בגלל הלחץ. מזל טוב להולדת התינוקת ומקווה שיהיו לכם רק בשורות טובות..מאחלת לך המון המון בריאות ורוגע...

סראבי

New member
טיפול אצל

הומואפטית מוסמכת. אחותי סבלה שנים ממגרנות, הלכה אליה שרשמה לה איזה משהו-וזה עבר....

למעלה