הרגשתי לא שייכת

orli12341

New member
הרגשתי לא שייכת

יום חמישי האחרון הייתי במפגש עם אמהות מהשכונה.
חברה שלי צירפה אותי לקבוצה של אימהות הניפגשות אחת לחודש.
הלכתי למפגש היה נחמד, כולן התחילו עם השאלות, איזה שבוע אני, מה מין עובר, איזה הריון זה וכו'...
אני כמובן עונה בשמחה, הן כמובן לא יודעות על ההריון הקודם והאובדן..

מצד אחד לא היה לי נוח עם השאלות אבל זה באמת נעשה בתחום לב אני יודעת,
כי אני גם מצטרפת חדשה לקבוצה...
מצד אחד אני בהריון מתקדם (שבוע 31) אבל לא מרגישה בנוח לדבר יותר מידי על העתיד...
רוצה קודם להגיע לסוף בשלום ולצאת בידיים מלאות עם תינוק בריא,
אני עדיין בתחושה שיש לי עוד דרך לעבור (חודשיים לא הולך ברגל)...
ויש לי עוד סקירה שבוע הבא אז לא אוהבת לתכנן ולדבר על מה יהיה...
חברה שלי מדברת לי על דברים שיש לה להביא לי לאחר הלידה, ואני מרגישה שזה ממש מוקדם ואני עוד לא שם...,
מצד שני לא רוצה להילחץ ולחכות לדקה ה - 90 עם הדברים שצריך לארגן לפני , כי אין לי כלום...
(הילדים בבית גדולים כבר ולכן הכל מסרתי בזמנו...)
דילמה קשה מתי יש להתחיל להכין דברים...

שתהיה שבת שלום לכולן!

שיחות על ההריון

מבינה ומזדהה מאוד עם החששות והרצון שלא לדון בהריון (כמוך הריתי הריון תקין אחרי שתי הפלות כשבגיל מוקדם יותר הריתי וילדתי ללא בעיות וילדתי). מותר לך להעביר נושא או לבקש בפירוש להמשיך, את לא חייבת לפרט לכל אחד מדוע ולמה.
משערת שאחרי שהסקירה הנוספת תעבור בע"ה בשלום, נניח בעוד חודש כבר תרגישי יותר בטוחה, ואם יש לך צורך לשלוט בעצמך במה ובאיך - מציעה שתתחילי לגלוש ביד2 ובקבוצות פייסבוק (כגון "בייבי מרקט - יד שניה לילדים") כדי להתחיל לארגן.
בשורות טובות :)

GonnaB40

New member
אז אני ב-38

ורק עכשיו, כשבשבוע האחרון אנחנו יודעים שככל הנראה אנחנו לקראת זירוז ביום רביעי (מעקב הריון בסיכון), התחלנו בטירוף להכין את הבית- כביסות וקיפולים וארגונים.
הלכנו למוצצים לעשות הזמנת לידה (אצלנו זה רק שידה ומיטה, כי כל השאר יש) בערך לפני חודש, ואז, כשהייתי שם, ניתקתי לגמרי את עצמי מהסיטואציה. הייתי עם הבנות והשגחתי עליהן, ולא עם בעלי שבחר את השידה והמיטה. אפילו לא אכפת לי מה בחר.
בין שבוע 30-36 בעלי צבע את החדר וארגן אותו (זה חדר העבודה) אבל אני למשל אמרתי לו שאני לא מסוגלת לקפל את הבגדים של הבולבולון. אכין ואכבס אבל לא אקפל. זה אעשה עם אמא שלי אחרי הלידה בעז"ה.
אז בעלי אמר שהוא מבין ויעשה את זה עם הבנות.
גם אם לא, לא נורא. הכל בסדר.
בקיצור, ובמיוחד אם יש לך גדולים כבר, זה כבר לא הלחץ מצד אחד והנאיביות מצד שני , של ברור שיהיה ילד, של הילד הראשון.
תחשבי טוב טוב מה באמת צריך בכל רגע נתון ותעשי רק אותו. ואם יש לך מישהו (בעל, הורה, חברה) שמסוגל לעשות ולהכין יותר ממך, תסתמכי עליהם.
&nbsp

למעלה