הרגשתי שאני חייב לשתף אתכם בסיפור...

ZipUser5

New member
הרגשתי שאני חייב לשתף אתכם בסיפור...

עברתי תקופה לא קלה בחיים, תקופה של שינויים ותהפוכות ובעיקר שיעור לחיים ששינה את כל התפיסה המנטלית שלי. יש לציין שהתהליך עודנו נמשך וכנראה שהדרך עוד ארוכה אל היעד. עד עתה אני יכולה להעיד שהתהליך הזה אמנם היה לא קל, אך בסופו של דבר עשה לי רק טוב. כל אותה העת, הקריסטלים ליוו אותי ותמכו והם עדיין שם בשבילי. בהתחלה הייתי מאוד סקפטי. אמנם נהנתי להביט באותן האבנים הצבעוניות ולהשקיף על משחקי האור והצבעים לאור השמש, אך לא חשבתי שיש היגיון שעומד מאחורי התאוריה הזו. לאט התחלתי לשים לב שבזמנים קשים נהגתי להוציא את אחת האבנים ולהסתכל...ההרגשה השתפרה מיידית ואותו פרק הזמן עבר במהירות. התחלתי לקחת אבנים, על פי ההרגשה, למבחנים וראיונות ואת כולם צלחתי באופן יוצא מן הכלל. הקריסטלים היו שם, במקרה שלי, עוד מגיל מאוד צעיר. כיתה ו' כמדומני. עברו השנים והתנתקתי מהם. האבן היחידה שקניתי בזמנו הלכה לאיבוד... כשפתאום החלה התהפוכה בחיים הרגשתי צורך לחזור לאותו התחום... להתסובב בחנויות, לסקור. לא יודע איך פתאום נזכרתי בתחום, מעין סוג של הארה. התחלתי לחפש ומצאתי כמה קריסטלים שבורים מתקופת הילדות, אותם הנחתי באדמה בעציץ שמונח אצלי על השולחן. התחלתי לקרוא, להתעניין וראיתי שאני מתחבר. אפקט פלצבו או לא, השיפור היה משמעותי. אני לא שואל יותר, אני מרוצה. כרגע אני מקים אוסף קריסטלים קטן שמידי פעם אני מרחיב..ונהנה מכל רגע :) בנקודת הזמן הזו, אני מרגיש חובה להודות לכם, הפורום, על כך שאתם נמצאים פה ומספקים מידע כל כך רחב ובאדיבות. למיכל ביאל ויסלברג היקרה, שנהנתי לשוטט באתר שלה, ולשני ואדם תודר על החנות המדהימה שהקימו :) תודה!!

הופה סטופה ../images/Emo98.gif

מצטרפת לתודות שלך לאנשים המדהימים האלו שמעניקים כל כך הרבה
ווווואי עוררת לי את הדחף לשוטט בסונאייג' שוב ולשאוב משם אנרגיות
אחחחחחחחחחחחחחח איזה מקום קסום זה
שמה לראשונה בחיי הרגשתי כמו עליסה בארץ האנרגיות
ומיכל ויסלברג? בכלל..... אין לי מילים
האתר שלה זה התנ"ך שלי
לא זזה מילימטר בלעדיו

aquamarine1202

New member
מרגש ../images/Emo24.gif

בהצלחה בהקמת אוסף הקריסטלים. כשקראתי, חשבתי איזה חוכמה היתה לך , לשים כילד, את הקריסטלים השבורים בעציצים
בלי לקרוא את הספרים
ידעת אינטואיטיבית מה לעשות איתם. ברוך הבא לפורום

למעלה