הרגשת בלבול וחלום מוזר

derkasten

New member
הרגשת בלבול וחלום מוזר

שלום לכולם מקווה שפה אני אמצא את התשובה... לפני כשלושה חודשים בערך נגפשתי עם בחור.. ומאז אנחנו נפגשים פעם בהמון זמן ושאנחנו נפגשים זה רק לדבר אחד... בהתחלה זה לא הפריע לי כי זה גם מה שאני רציתי אבל התחלתי לפתח רגשות! וזה התחיל ליהיות מוזר כי הייתי רואה אותו בראש שלי חולה ויום אחרי זה הוא באמת חלה! הוא היה מופיע לי בחלומות הרבה ויום אחד היה לי חלום מאוד חזק שלא יוצא לי מהראש שבו אני מחפשת אותו עוברת המון אנשים שאני מכירה ואוהבת ולכולם אומרת שלום, כולם הלכו בכיוון השני ואני המשכתי האלה כי הייתי צריכה למצוא אותו! הגעתי להר ועליתי עליו וגם שם עליתי על כל מיני אנשים והגעתי למקום ענק עם המוווווווווון אנשים שלא הכרתי.. חפשתי אותו בין כולם ולא מצאתי ואז פשוט צעקתי "אנשים אני הולכת להגיד שם של אדם מי שיודע איפה הוא או אם אתה פה להראות לי! צעקתי את השם המלא שלו! כולם פתאום זזו מהדרך והצביעו לי על בית חשוך וקודר,פחדתי להכנס לשם אבל למרות הפחד פתחתי את הדלת והוא היה חשוך ומפחיד ומישהו אמר לי הוא קבור פה בקומה השלישית.. שאלתי קבור? מה הוא מת? והוא ענה הוא לא מת רק אמרתי ששם הוא קבור. ופשוט עמדתי וחיכיתי שהוא ירד אליי! השאלה שלי היא למה? למה יש לי הרגשה כלכך אנטנסיבית לגביו? להלחם על זה או לא? כי אני לא רואה שהוא מראה הרבה מהצד שלו.. זה בא רק בתקופות. יש פה על מה לעבוד כי חברים שלי אמרו יל לנסות לרדת ממנו ושאומרים לי את זה יש אצלי התנגדות מאוד חזקה! רק רוצה לדעת אם אני סתם מקווה או שיש משהו מאחורי התחושות האלה אף פעם לא הייתי כלכך מבולבלת,אשמח להכוונה..

derkasten

New member
כן רק ש לא רוצה לכתוב את זה פה..

אם יש כתובת שאני יכולה לשלוח אלייה אז סבבה

קצת באיחור

פתאם ראיתי את הודעתך שנמצאת כאן כבר זמן. אכן נראה שיש לך תחושות מאד עמוקות כלפי הבחור - משהו שהוא מעבר לרגש - אלא חישה אנרגטית. את צריכה לברר את זה עבור עצמך - להגיד לו מה שיש שם אצלך. שמשהו אחר התפתח. הוא כרגע לא במקום שהוא רואה את זה - יכול להיות שאם ייראה את זה ותשימי את זה על השולחן הוא ייענה. יכול להיות גם שלא. אבל את צריכה לפתוח את זה מולו - כי אחרת לא תוכלי להשאיר את זה בתוכך. זה הדבר היחיד שיפיג את הבלבול.

למעלה