הרגשת חוסר מסוגלות.

הרגשת חוסר מסוגלות.

היי,- אני לומדת באוניברסיטה מקצוע ממש קשה ועוד מקצוע הומני יותר נחמד אך עדיין קשה מאוד ודורש השקעה. אני נמצאת עם אוכלוסיה של אנשים שכולם ממש טובים ואני לא מצליחה כ"כ,- המבחנים לא הולכים לי למרות שאני לומדת המון ואני6 מתחילה להרגיש שהתחושת חוסר הצלחה הזו משפיעה גם על החיים האישיים שלי.. אני מרגישה שהפסקתי להאמין בעצמי וזה רק מושך אליי אנרגיות שליליות יותר. מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את מצבי?

האקמיה היא מקום מצויין ללמוד ולתרגל את שיטת

"ראש בקיר" אם בחרת משהו שאת רוצה, לפעמים הדרך היא פשוט להמשיך איתו עד הסוף. גם אם זה אומר לחזור על מבחנים ואפילו לחזור על קורסים, פשוט להחליט שאת עושה את זה ולא משנה מה, ואחרי זה לא לשאול אפילו את השאלה - פשוט ללכת עם זה עד הסוף. הצלחה באקדמיה זה עניין אחד, ציונים לא תמיד אומרים הכל על השתלבות אחרי זה במקצוע. הכי חשוב זה ללמוד בשביל ללמוד בשביל לדעת יותר, אולי לא תדעי בסוף הלימודים כל מה שהחכמים ידעו, אבל תדעי הרבה יותר ממה שידעת כשהתחלת את הלימודים. וגם אז, את לא מה שלמדת, את מי שאת ומה שאת עושה עם מה שלמדת. בתחומים שאני מתעסק בהם יש לפעמים אנשים שמבינים בנושאים הקשים הרבה יותר ממני, אבל יש נושאים שאני עובד איתם ועושה איתם דברים שמעט מאוד אנשים מסוגלים לעשות. אני בטוח שאת יכולה לעשות אותו הדבר. אל תבזבזי אנרגיה בלהשוות את עצמך לאחרים, תשווי את עצמך לעצמך, ותגיעי לאן שאת רוצה להגיע. באחד הקורסים שאהבתי והבנתי מצוין, הצלחתי להוציא ציון 55 במבחן. כיוון שזה היה עובר, והרגשתי שלמדתי את מה שרציתי, לא טרחתי אפילו לנסות לשפר אותו. הכל תלוי מה את באמת רוצה לקבל מזה, אל תקחי לעצמך מטרות של אחרים.

היי אני יותר שלילית

חסרה לך התיקווה לשנות והתיקווה לארגן לעצמך את הכוחות לשינויים לכן שבים ועולים אצלך הכשלונות

למעלה