הרגשת טעם מר הפה!!! הצילו...

potses

New member
הרגשת טעם מר הפה!!! הצילו...

שלום לכולם.. שמי רונן..וזה זמן רב..אני סובל מהרגשת טעם מר בפה.. בהתחלה חשבתי לכיוון פטרייה..אבל לאחר בדיקות ..ירדה אפשרות זאת. בקרתי אצל נטרופטית שנתנה לי בין היתר שינוי תזונתי..מה לאכול ומה לא.. ניסיתי לאחרונה..לברר בפורומים..לנסות לקבלתשובות או כאלה שעברו את אותה תופעה,ולראות איך לפתור את הבעייה. שבוע שעבר הייתי אצל רופא משפחה.. כדי לקבל הפנייה גסטרו..אבל לפני נתן לי כדורים שתפקידם שמונעים חמיצות כיום אני לא רואה שום התקדמות..קצת על עצמי..אני עובד עם רכב בחנויות ת"א.. דיי נמצא בהרבה מתח..במסגרת העבודה..גם התגרשתי לפני שנה+ ועדיין לא התגברתי על כל התהליך.. גם אני מאוד עצוב מאמא שלי שסובלת ממחלה לא לה..אני כנראה לוקח את זה מאוד קשה(תת מודע) אני מבין שכל הרגש המרירות יכולה להגיע מהצב הרוח שיש בי..מה אני עושה??? מלבד השינוי התזונתי שאני כבר עושה..בכל מקרה..??? תודה מראש רונן..

clipsa

New member
הגעת למקום הנכון...../images/Emo67.gif

רונן נשמע שאתה מתמודד עם הרבה דברים , כאשר כל אירוע כשלעצמו קשה מאוד.. ומעורר סערת רגשות מעורבים: עצב,צער,כעס, מרירות,אכזבה, אשמה אובדן... אמרת שאתה סובל זמן רב מטעם מר בפה... את הקישור למאורעות המשפיעים בחייך עשית לבד.. כלומר ברור לך שיש קשר בין המצב הריגשי לטעם עצמו. הטיפול ההומאופתי לא יוכל לשנות את המתח בעבודה,הקושי מהגירושים או לרפא את אמך..(מחלה לא לה..?) הוא יוכל להתחיל תהליך של הבנה עמוקה ובד בבד לזכך את העצב והמרירות שהיו מנת חלקך לאחרונה,ולהקל על המשא. ברוך הבא.. שולמית.

שלום רונן

מה שאותי מענין יותר מהטעם שבפה זה, האם שאלת כבר במקומות אחרים ומה למדת, והאם התייחסת לתשובתם. אם תענה לי על כך יתכן שאוכל לעזור. שבוע טוב. אלישוע

למעלה