הרגשת מחנק

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
הרגשת מחנק

הי בנות, כבר 3 ימים שאני "לא נושמת". אני מרגישה שאוויר לא מגיע לסרעפת וקשה לי לקחת נשימות עמוקות. יכול להיות שזה בגלל הבטן? אני מנסה לחשוב אם זה בגלל לחץ אבל אני לא לחוצה אז חשבתי שאולי זה בגלל שהבטן גדלה. ולנושא אחר- עשיתי עכשיו מדידה של כל המכנסיים ה"גדולים" יחסית שלי (מידה 38) ונותרתי רק עם 3 מכנסיים שעולים עליי...מה כדאי- לקנות מכנסיים במידה 40 או לחפש ישר בגדי הריון? הייתי אתמול בקניון ונכנסתי לחנות בגדי הריון וכל המכנסיים נראו לי כאלה "פושטים". יש רעיונות? בנתיים אני אלך לעשות תרגילי נשימה לפני השינה. לילה טוב!

לילה טוב לליגו../images/Emo29.gif

לגבי חוסר הנשימה, זה מוכר, הילד שלך יושב כנראה גבוה ולוחץ על הסרעפת, ההרגשה הזו נמשכת כמעט עד חודש תשיעי שאז הבטן מתחילה לרדת והיא גוברת בעיקר לאחר ארוחות כשאין מקום גם לקיבה מלאה, לסרעפת ולעובר.... לגבי המכנסיים - היתרון בבגדי הריון שהם מתאימים להריון ועל כן גדולים רק בבטן ולפעמים יש להם גם גומי מיוחד כך שהם יכולים לשרת אותך לאורך כל ההריון, החיסרון - מיעוט דגמים, ריבוי כסף.... לילה טוב....

החדשות הרעות הן שאין מה לעשות

כמו שאמר ד"ר בר, אחרי הלידה זה יעבור. גם לי היה את זה מחודש שלישי! מעצבן נורא, אב ל אם יושבים רגע ונושמים נשימות עמוקות זה מקל קצת. החדשות הטובות הן שזה נורמלי. בעניין המכנסיים, חבל על הכסף. תקני ישר מכנסי הריון.

יובלית

New member
מוכר...

ליגו- בזמן האחרון יש לי הרגשה דומה מאד. זה קורה במיוחד בערבים. אני משתדלת לאכול מנות קטנות ומרובות יותר במשך היום וזה קצת עוזר. לגבי מכנסיים- גם אני עם אותה דילמה. בינתיים קניתי מכנסיים שנסגרות עם שרוך ולא עם כפתור וריץ´ רץ´, כך שהם גם במידה המקורית וגם אפשר להתאים לבטן וזה לא לוחץ.

ligo

New member
תודה בנות../images/Emo13.gif

באמת שמתי לב שזה קורה בעיקר לאחר ארוחות. היום כל ארוחה שלי היתה 2 מנות- אחת לי ואחת למאי. אבל אולי אני אנסה לאכול פחות בכל פעם כדי להצליח לנשום.

למעלה