הרגש היחיד שיש לי לאופנה מלאה הוא כ

fat babe

New member
הרגש היחיד שיש לי לאופנה מלאה הוא כ

כעס.. אז אני בטוחה שהנושא הזה ניתחן פה לא פעם.. אך אני רוצה שוב לעלות את זה... האופנה המלאה בארץ מאז ומעולם הייתה מצומצמת מאוד.. ונכון שבשנים האחרונות פני הדברים משתנים קצת.. המצב עדיין מאוד מאוד עגום.. כמה חנויות יש לנו השמנות? 1.מתאים לי 2.עונות 3.שרינה 5.קרייזי ליין 6.ג´אמפ 7.אשה אשה 8.דורין פרנקפורט (?) זהו? ניראה לי שכן.. אלה השמות עליהם אני יכולה לחשוב כרגע..(אשמח אם תוסיפו לי לרשימה ) שימו לב בבקשה להבדלים...כל החנויות בהם ניתן לקנות בגדים "רגילים" לעומת 8.. אוקיי.. בואו נגיד 10 חנויות למידות גדולות...???? הנקודה הנוספת אליה היתי רוצה להתייחס היא מראה הבגדים בכל החנויות האלה...הבגדים בכל אחת מהחנויות למידות גדולות לרב מכוערים לגמרי..או אולי לא מכוערים אבל קהל היעד של החנויות אינן בחורות צעירות וחתיכות כמוני שרוצות להראות טוב אלא נשים מבוגרות מאוד שלא אכפת להן איך יראו.. הרבה מאוד פעמים אני חשה בתסכול רב כאשר אני הולכת לחפש לי בגדים.. המבחר כ"כ מצומצם.. ואני צריכה להתפשר על כ"כ הרבה מבחינת הבגדים שבא לי לבכות לפעמים..אבל אין לי ברירה.. אני באמת לא מבינה מה מעצבי אופנה גדולה חושבים לעצמם.. האם מטרתם היחידה היא לדכא אותנו עוד יותר? לדוגמא מי זה שהמציא את הקונצפט ששמנה לא יכולה בשום פנים ואופן ללבוש בגדים צמודים ובגדה של אשה שמנה חייב להיות דוגמת שק? ומי לעזעזל החליט שזה חייב להיות פרחוני????? ההאא... ועוד דבר ששכחתי, כל אותם מעצבים עלובים מנסים למכור לנו את הבגדים המכוערים בעמצאות דוגמניות "שמנות" עעעללקקק.... כל הבחורות האלה שמדגמנות אופנה שמנה הן במידה 42.. וחנויות למידות גדולות אפילו לא מוכרות מידה 42... יש עוד המון מה לומר בעינין הזה..ואני בטוחה שכול מי שניתקלה אי פעם בבעיות שתיארתי כאן תסכים עם כל מה שאמרתי. לסיכום רק אומר אני רוצה שויון זכויות בקניית בגדים

may24

New member
את צודקת בהחלט!

קודם כל אני שמחה לראות אותך גם פה, כל מה שאמרת ממש נכון,ולא ברור לי איך דוגמניות שלובשות מידה 42 לא גדול עליהם הבגדים שהן מדגמנות מה מקטינים להן את הבגדים??? ממש לא לעניין שמעתי שבחו"ל זה ממש לא ככה. למזלי פחות או יותר מצאתי לי בגדים לחורף ואני מסודרת השנה, מה יהיה בקיץ זה אני כבר לא יודעת:( תישארי איתנו, מאי

TheHead

New member
תשכחי מזה.

אם למעצבי אופנה היה איכפת ממך, הם היו שואלים אותך. אם היה איכפת להם ממך, הם היו מפתחים טכנולוגיה שתתאים לך, באופן אישי, את הבגדים שלך. אם היה איכפת להם ממך, הם היו מוזילים את המחירים. אם היה איכפת להם ממך, הם היו נותנים לך לבחור בשביל עצמך, ולא להיאלץ לבחור מבין מבחר, ליצור שיטה שבה המוצרים שאת צורכת מגדירים אותך, מייצגים אותך - עד שאת מגיעה למצב שבו "כל הדברים ששייכים לך, בסוף את שייכת להם" ("מועדון קרב" מאת צ´אק פאלאניוק). רוצה שוויון? שוויון עם מי? עם העבדים ש"מעליך" בפירמידה? מי שרוצה שוויון, צריך קודם כל לבדוק עד כמה חופשיים האנשים שאליהם הוא רוצה להשתוות. רק כשאימא שלי ואני הייתי בסופר והיא אמרה, "אני לא מבינה למה בסניף הזה הכל עולה פי 2 מבסניף שהייתי בו בשבוע שעבר" - יכלתי להסביר לה שככה בדיוק אני מרגיש כלפי בגדים. כל בגדים. תזכרי את זה.

אני מכירה את המצב....

שלום! אניקארין, ואני אישה לא כל-כך צעירה אמנם, אבל עברתי הרבה בחיים! גם עצוב גם שמח, וגם משהו מדהים שאני רוצה לשתף בו אותך.. עד לא מזמן הרגשתי בדיוק כמוך..אבל אז גיליתי - שאני יכולה גם אחרת..לקחתי את עצמי בידיים - הוחלטתי - שעד כאן! אני לא מוכנה יותר לחיות ב"באסה".. - לא לקנות לי בגדים, להסתכל במראה ולהתבאס, לנסות להתנזר מאוכל טוב, וכו´... החלטתי שזהו זה! אני יוצאת מהדיכאון!!! מה שעשיתי - זה שהצטרפתי לתכנית מסויימת, שנתנה לי מן תפריט (בו אני אכלתי אמנם מה שאני רוצה - אך בפרופורציות), וראיתי שקורים לי פלאים! יותר נכון - אנשים אחרים ראו... אני הורדתי 14 קילו בחודשיים וחצי(אני ממשיכה עכשיו), אני מחייכת, צוחקת, נכנבת ל"קאסטרו" חופשי...אני בן אדם אחר!! אם את מעוניינת - אני אשמח לעזור לך!!! שיהייה המשך שבוע נעים, בברכה..

fat babe

New member
יש שם מידות גדולות

יש לה מידות משלה כאלה 1,2,3,4 או משהו כזה.. צריך למדוד.. אבל יש שם מידות גדולות

may24

New member
דורין

לפי מה שראית אצל דורין פרנקפורט אין בגדים לבחורות צעירות נורא זקנתיים כאלה, הרבה שמלות ומכנסים רחבים, זה לא הטעם שלי לפחות למה להגדיל משהו שכבר גדול זו לא המטרה של הבחורות המלאות.

fat babe

New member
וחוץ מזה אני מקווה שאת לא מיואשת

בגלל הבגדים

fat babe

New member
שאני אתאים את עצמי לבגדים???../images/Emo31.gif

ולא... אני לא מעוניינת לעשות דיאטה.. אני בסך הכל רוצה שיעשו בגדים בשבילי.... שהבגדים יתאימו לי.. ולא אני אתאים את עצמי לבגדים

תגובה

שלום! או.קיי, רק רציתי לשתף אותך במקרה שלי:) תדעי לך שאת צודקת בהחלט! פשוט אני לא הייתי שלמה עם איך שאני נראית, ובגלל זה החלטתי שאני רוצה שינוי! אם את שלמה עם עצמך - אז זה הכי טוב שיש, ואת צודקת בהחלט! שיהייה לך סופשבוע נעים, בברכה, קארין.

may24

New member
היי קארין...

קודם כל ברוכה הבאה לפורם שלנו... מקווה שתישארי איתנו:) לגבי הורדה במשקל, גם אני הורדתי 10 קילו בחודשיים ואכן זוהי הרגשה טובה מאוד,אבל יש כאלה שטוב להם בחלקם ואנחנו לא צריכים להעביר עליהם ביקורת והן כן צודקות שזכותכן להתלבש יפה כמו כל הרזות, איפה כתוב ומי אמר ששמן זה מכוער מי???? אני לעולם לא יבין את הקטע הזה. בארץ הזאת עושים לנו עוול כלא מתייחסים אלינו כני אדם שווים וזה לא בסדר בפני עצמו!!! זה פשוט לא מקובל עליי ואני בטוחה שעל עוד כמה. בחו"ל זה ממש לא ככה, להיפך. שלך, מאי

היי מאי:)

היי מאי:) תודה על קבלת הפנים החמה:))) כן, אני מזדהה איתך בהחלט! אני לא מעבירה, חס וחלילה, ביקורת על אף אחד, אני שיתפתי אותכם בסיפור שלי, ואני פשוט לא הייתי שלמה עם איך שאני נראית...גם מעבר לבגדים - את יודעת - זה באסה לשבת ושהבטן תתקפל...לא???? אז אני החלטתי לשנות את המצב, ובגדול! וזה שעכשיו אני יכולה לקנות בגדים גם ברשתות כמו "קסטרו" - זהו רק בונוס:))) אז שיהייה לך סופשבוע נעים! קארין נ.ב: KEEP IN TOUCH!!

../images/Emo24.gif תתחילי לעשות דיאטה!!!!!!!

כמה שזה נשמע מעליב, ואני נורא מצטערת אם אני פוגעת בך, אבל תאמינילי שבגזרה יותר דקיקה תרגישי הרבה יותר נפלא..... זה לא קשה, אני יכולה לעזור לך אם תרצי....
הסוד הוא בתזונה ובספורט כמובן, נו מה את אומרת על קסטרו,רנואר,פוקס,ראש אינדיאני,זארה,הוניגמן,והרשימה עוד ארוכה, תאמיני לי ששווה לעשות דיאטה!!!!!!!!!!

efil1

New member
תתבישי לך ( איילת האחת והיחידה )

כנראה שהטיפשה זו את , אם את לא הבנת מה שכתבתי ומה הקשר לאצבעות הרגליים . למה שלחת לי מסר אישי שאני פרה שמנה ומתוסכלת , תכתבי פה בפורום שכל ה "פרות " ידעו מה את חושבת עליהן ומה מסתתר מאחורי ההודעה המתחנחנת שלך ואם הצלחתי להרגיז אותך כלכך כנראה שאת ממש מתוסכלת מעצמך. חוץ מזה כן יש נשים שטוב להן להיות מלאות - שמנות מה שתרצי והן אוהבות לאכול ושכולם יתפוצצו ויקפצו להן , הן עושות מה שבא להן ולא מה שנתפס כנורמה חברתית . אם יש לך מה להגיד תגידי בפורום שכולם יוכלו לקרוא ולהגיב ולא לשלוח מסר עם ניבולי פה כמו " פרה טיפשה "

betty_226

New member
נו אז הגיע הזמן לדיאטה

המבחר שלך יהיה בלי סוף. זה הזמן לדיאטה גם בכדי שתמצאי בגדים בשפע וגם שלהיות מלא ( לא אמרתי שמן או שמנה ) זה לא בדיוק בריא. ותודה לאלהים שברא אותי רזונת.

efil1

New member
פשוט חוצפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה פתאום את/ן ממליצות לעשות דיאטה כדי לקנות בגדים מה איכפת לך/ן אם אנחנו שמנות מלאות או מה שלא יהיה זה לא אומר שבגלל זה אנחנו צריכות להענש , זה כמו להמליץ למישהו לחתוך את אצבעות הרלים כי הוא לא מוצא נעלים יפות בעיניו למידה שלו . וכמו שכבר כתבה פה מאי מי אמר / החליט ששמן זה מכוער בעיני להיות שדופה זה לא פחות גרוע . ולרזות 14 ק"ג בחודשיים זה לא חוכמה גדולה זה מראה על 2 אפשרויות או שאת ענקית(בגודל ) או שאת פשוט נמצאת בהרעבה עצמית ומנסיון תעלי את כל ה-14 עם ריבית ביום שתתחילי לאכול . בנות אתן רוצות לקנות ב-קפה ,הוניגמן ,קסטרו וכו´ שיהי לכן לבריאות אנחנו נהנה מהאוכל ומהבגדים שיהי לכן סוף שבוע נעים וחמים .

fat babe

New member
אוקיי אז ככה..

א´ כבר אמרתי כאן שאין שום סיבה שאני אתאים את עצמי לבגדים.. אלא מן הראוי שהבגדים יתאימו את עצמם אלי...יתרה מכך..בואי נגיד שאת צודקת..(לכל השמנות היפיפיות: אני מציגה רק מצב היפוטטי) ואני אכן צריכה לעשות דיאטה.. לי אישית יקח שנתיים של דיאטה בריאה עד שאני אוכל לקנות בגדים בחנויות למידות קטנות..והרי שאם אעשה דיאטה אז לא אתפתה להרעיב את עצמי ולעשות נזק לגופי ע"י דיאטות מפוקפקות שמורידות "20 קילו ב 20 יום" או משהו בסגנון....אז מה את אומרת? במשך אותם שנתיים אני צריכה לסבול?.. במשך כל השנתיים אין לי זכות להראות טוב ולו פעם אחת בלבד???? זה שבארץ יצרנים ומעצבים לא מבינים את הצורך הזה של אישה שהיא קצת יותר ממידה 38 בבגדים יפים לא אומר שככה זה צריך להיות.. בשום מדינה נורמלית בעולם אין דבר כזה... בכל מקום בעולם בו אני ביקרתי..(אומנם ביקרתי בעיקר באירופה ובארה"ב) יש את כל הבגדים בכל המידות...בהתחלה זה נורא הפתיע אותי.. אפילו חצאיות מיני הכי קצרצרות שלדעתי (אני מדגישה שזוהי דעתי בלבד) שום אשה שמנה לא תלבש, את אותן החצאיות יש בכל המידות.. מהכי קטנה עד הכי גדולה.. לומר לך את האמת? אישית בכמה שנים האחרונות אני מתלבשת בחול.. גם משום שחייתי תקופה בניו-יורק וגם משום שבארץ המבחר כל כך קטן .. ולא רק שהמבחר קטן.. הבגדים לא לטעמי.. והמחירים בשמיים....

efil1

New member
אין צורך להתנצל, במיוחד לא בפניה

תיקני בגדים איפה שבא לך מה שבא לך ולפי טעמך הכי חשוב שתתחדשי ותהני ממה שקנית . חוץ מזה מה יקרה אם ממחר יחליטו שהמידה האידיאלית לנשים היא 42-48 ( דוגמא היפוטטית לחלוטין ) ויהיו חנויות מיוחדות למי שלובשות מידות קטנות יותר , מה אז ימליצו להן להשמין ? שטויות כל אחד יחיה איך שבא לו ואם היינו רוצות לעשות דיאטה ולקנות בגדים בחנויות של אנורקסיות לא היינו פה היינו קרוב לוודאי בפורום אחר . סוף שבוע נעים וחמים .

למעלה