הרדמה או לא מה דעתכן?

הרמוניה

New member
הרדמה או לא מה דעתכן?

ביום שלישי אני הולכת לעוד היסטרסקופיה אבחנתית. פעם קודמת עשיתי את זה בלי הרדמה. היה לא מי יודע מה נעים אבל לא נורא הפעם אני עושה במדיקל סנטר-והם כן מציאים הרדמה. אני מתלבטת-נראה לי לא בריא הרדמה אם לא מוכרכים(ואני מתעוררת עם בחילות) מצד שני אם הפעם זה יכאב הרבה יותר? מה דעתכן? הרמוניה

הרמוניה יקרה

אני בעד הרדמה. עשיתי את הבדיקה בשבוע שעבר והיה מאוד כואב. אני יודעת שזה אינדיבידואלי ושיש פה כאלה שלא הרגישו כלום. בכל אופן אני חשבתי שאני מחוסנת מכאבים (צילום הרחם היה די נסבל וההזרעות בכלל לא מורגשות אצלי) אבל גיליתי שלא. ממליצה בחום על הרדמה מקומית או מלאה. מאחלת הצלחה גדולה ומקווה שזו ההיסטרוסקופיה האחרונה
שירה

נוג

New member
הרמוניה

בוקר טוב, אנחנו עוברות כל כך הרבה כאב וסבל גם פיזי וגם נפשי, אז הייתי ממליצה לעשות הרדמה אם יש אפשרות, זאת הרדמה קלה. ככל דרך שתבחרי שיהיה בהצלחה.
נוג

DDNL

New member
אני עברתי עם הרדמה לאחר התיעצות

עם שני רופאים המודעים לקושי שלי עם בדיקות. מאוד תלוי בך ובסף הסיבולת שלך. בהצלחה.

אוראושר

New member
רק הרדמה!!!

כפי שכבר ציינתי פה אתמול - לא מרגישים כלום שווה את הבחילות... בהצלחה ושיהיה כמה שפחות כואב

הרמוניה לפני ההפריה הראשונה שלי ..

פחדתי פחד מות מההרדמה היום בלי הרדמה אני לא חושבת שהייתי מסוגלת אפילו אם זאת רק בדיקת היטרוסקופיה או אפילו צילום רחם חבל על הכאב והאי נוחות .. עדיף לנמנם 20 דקות ולהיות כבר אחרי ..בהצלחה !!

הרמונינה,

לפני השאיבה הראשונה התלבטתי מאוד אם לעשות בהרדמה מלאה או לבחור באפשרות שהציעו לי - הרדמה מקומית. בסופו של דבר הלכתי על האפשרות של הרדמה מלאה, כי ממש לא רציתי לשמוע מה עושים לי (או לחילופין את הבדיחות שהם בטח מספרים כשאנחנו מנומנמות
). רופא השיניים שלי הסביר לי למה הם מתעקשים על הרדמה (בימים שנורא פחדתי מזריקות) - לפעמים אפילו אם זה לא ממש כואב, המטופל עושה מין עווית של כאב ואז הרופא נלחץ, לא רוצה להכאיב והתוצאה היא טיפול פחות טוב. נכון שהרדמה זה לא הכי בריא (אבל בימינו גם לנשום אויר זה לא ממש מציאה
), אבל אני הייתי הולכת על זה. לעניין הבחילות, הסבירו לי שהכי חשוב אחרי הרדמה זה לעשות כמה שיותר מהר פיפי, ששוטף החוצה את חומר ההרדמה, ואז סובלים פחות מבחילות. אז קדימה, תתאמני בלעשות פיפי בשכיבה לתוך סיר.
ושיתברר שהכל תקין. זה בעצם מה שחשוב, לא?
מרב

ligo

New member
הרמוניה

אין לי נסיון בהיסטרסקופיה, אבל הרדמות אני לא אוהבת...עשיתי פעם אחת והגוף שלי מאוד לא אהב את זה. זה מאוד תלוי בהרגשה שלך- אם יש לך סף כאב נמוך והמינוס היחידי בהרדמה אצלך זה בחילות- אז עדיף בחילות מכאבים, לא? ובסופו של דבר-את יודעת הכי טוב מה טוב לגוף שלך. שיהיה ב-

אפרת**

New member
לדעתי..

מנסיון אישי לא נעים עדיף הרדמה לי ממש כאב בלי הרדמה ובסוף נאלצו לעשות לי את ההיסטרוסקופיה עם הרדמה כי לא הלך בלי מצד שני אם את יודעת שאת יכולה כן לעבור את זה בלי הרדמה ואת מוכנה לסבול קצת אי נוחות לכמה דקות ואת יודעת שמדובר ברופא מיומן - אולי עדיף לוותר על ההרדמה. בסה"כ הרדמה זה לא ממש דבר ממולץ אם לא צריך אותו.

אני אישית בעד הרדמה ../images/Emo45.gif

כי אני לא חושבת שצריך לסבול כלל כאבים כלשהם. ואני מתעוררת מההרדמה כמעט בלי תופעות לוואי. ואפילו הבחילות הן ניסבלות. וחוצ´מיזה, למה שלא תתאמני על הבחילות לקראת ההריון
? אבל- זו ההחלטה שלך. רק שיהיה בהצלחה מתוקה. סאני.

אולה *

New member
הרמוניה!

אני הייתי הולכת על הרדמה. כי אני לא אוהבת לסבול סתם, ולא נראה לי שתפספסי משהו חשוב, אם תהי ערה.
אולה

למעלה