הרדמה מקומית

bisty

New member
הרדמה מקומית

כנראה שהשתגעתי... אני משחזרת פחות או יותר כל שניה מאז שהבן שלי נולד. מה עשינו ומתי... בן מעולם לא הגיב לחיסונים בצורה מיוחדת,לא העלה חום,לא גילה חוסר נוחות מיוחדת. כלום. בפעם הראשונה שהיה לו חום שלדברי הרופא נגרם מוירוס זה היה כשלושה חודשים לאחר מתן חיסון. את חיסון ה-MMR פיצלנו,נתנו בגיל שנה וחצי חצבת,בגיל שנה ותשע אדמת ו...את החזרת לא נתנו עד היום כי חזרנו במפתיע לארץ. גם כאן לא היו תגובות מיוחדות. לבן אין עיגולים שחורים מתחת לעיניים,ריח מהפה,ריח של זיעה או אף אחת מהתופעות הידועות. התחלנו GFCF לפני חודש. לפני שבוע הורדנו גם את הסויה. בנתיים אין שינוי ובמקביל התחלנו גם אלוט"ף כך שאם וכאשר תהיה התקדמות לא נוכל לדעת ממה זה נבע. בכל זאת מתכוונים להמשיך בדיאטה.זה גם נראה לי בריא יותר בלי קשר לאוטיזם. בעלי קרא איזה אתר בנושא הטיפולים הביולוגיים והשתכנע! רק מה,עכשיו הוא מחפש ביחד איתי סיבות והרעלות מתחת לאדמה (שלא נאמר שטיח...). את בן מלנו בגיל 11 יום ע"י רופא אורולוג בחדר ניתוח שעשה שימוש בזריקת הרדמה מקומית. האם יתכן שהזריקה הזו הכילה כספית? אגב,גם אז לא היו תגובות מיוחדות. האם ניתן להפגע מכספית ללא תגובות חיצוניות שניתן לראות על הילד?

razgalili

New member
הי ביסטי

הילד יכול לקבל את הכספית מאוכל ולא מחיסונים, או מסתימות של האמא, או מחשיפה שלא הייתם מודעים לה. יש סיבה לחשוב שגם חשיפה לעופרת ולמתכות אחרות יכולה להיות גורם. אנחנו נשמח לדבר איתכם בטלפון ולייעץ לכם לגבי התערבות סביבתית, לא צריך לצאת מהדעת. (7707541378 איזור חיוג אמריקה) לבן יש תופעה אחת מאד בולטת של הרעלת כספית והיא נזק נוירולוגי. כספית גורמת נזק למוח.

bisty

New member
תודה רז

רוצה מאוד לדבר אתכם. מה הפרש השעות בינינו?

razgalili

New member
את מוזמנת להתקשר

בשבת או ראשון בערב לפי זמנכם. אנחנו 7 שעות יותר מוקדם מאשר בישראל (כשאצלכם תשע בערב אצלנו 2)

daphna26

New member
../images/Emo151.gifיפה, מזמן לא צחקתי כל כך...

התכוונתי לשאול, אם הילד בינקותו אהב ללקק את הסוללות של המשחקים - האם זה עלול היה להזיק לו? (מנסה לשחזר כל פיסת מידע ..) ותודה על התגובה ה "מעלפת"...

nissan41

New member
אם הסוללה הייתה בשלבי "נזילה" כלומר

ראית מעין חומר לבן המופרש ממנה עקב שימוש מתמשך (בד"כ סביב הקוטב החיובי => +), קורה בד"כ בסוללות זולות מאיכות ירודה המסופקת יחד עם המשחקים. במקרה כזה הילד ליקק עופרת ועוד חומרים רעילים כגון: ניקל וקדמיום, הטעם הוא איום כי זה חומציף לכן סביר להניח שלא טעם הרבה.. מקווה שעזרתי

daphna26

New member
תודה,

אבל השאלה היא אם נגרמת כתוצאה מכך הרעלת עופרת

nissan41

New member
תלוי בכמות העופרת שנכנסה לגוף

אם הכמות קטנה וזניחה וזה היה מזמן- קשה למצא סימנים, אם הכמות המצטברת גדולה מאוד!!! (וזה כנראה לא המקרה שאת מדברת עליו) והגוף לא פינה את העופרת - בד"כ זה מצטבר בכליות. וצריך לדעת איך לחפש זאת. ידועים מקרים רבים של הרעלות עופרת מהנוזל (חומצה עופרת) של מצבר הרכב שנשפך על אנשים וגרם לכוויות - לאחר זמן לא רב החלה פגיעה בכליות. חשוב מאוד לכולם לדעת (בבתי-החולים לא יודעים זאת בד"כ) - כל מי שמקבל כוויה או שנשפך עליו חומצת עופרת ממצבר - צריך לעבור דיאליזה מספר פעמים לניכוי הדם -זאת ע"מ למנוע פגיעה בלתי הפיכה בכליות. את המידע על המצברים הוספתי כדי שכמה שיותר אנשים ידעו על סכנה זו, אני מכיר אישית מישהו שעבר השתלת כליה בדיוק בגלל מקרה זה!! בבתי החולים רמב"ם ונהריה משום מה לא טרחו לבדוק את הדם ולבצע דיאליזה לאחר הכוויה.

daphna26

New member
תודה על התשובה המפורטת

אבל הנה עוד שאלה טפשית - יכול להיות (למרות ש, כמו שאמרת, זה מזמן וזניח, האם זה היה יכול לפגוע ביותרת הכליה, שגורמת להשתוללות הורמונלית?

nissan41

New member
אין לי מושג בקשר להורמים, אך אחד הב

הבעיות של פגיעת העופרת בכליות - לחץ דם גבוהה מאוד, וריבוי נוזלים בגוף

daphna26

New member
ריבוי נוזלים בגוף - התוכל להסביר לי

איך זה בא לידי ביטוי?

למעלה