הרדמות מאוחרת

הרדמות מאוחרת

בני בן 6 וחצי הולך לכיתה א' ואח"כ לצהרון מגיע הביתה בארבע, פעמיים בשבוע בחוגים ,לפעמים חברים באים לפעמים הוא הולך לחברים ולפעמים נשארים בבית אם יש שיעורים ובסביבות שמונה בערב או לפני מקלחת (כמובן אחרי ארוחת ערב)ואז הולכים לישון ופה מתחילים הסיפורים - אני עוד רעב, אני צמא, תקריאי לי סיפור, תשכבי לידי ועוד. השאלה אין ילד בגיל הזה לא "מתעלף " מעייפות ומושך עד תשע וחצי ולפעמים יותר והאם יש למישהו פתרון קסם ? ממני, מרק2

amitush2

New member
לדעתי תני לילד ללכת לישון

|מתי שהוא רוצה שתי הילדים שלי ככה התרגלו ןאין שום בעיה עם זה וגדלו מצוין גם עם הוא רוצה לשכב בסלון או אצלך בחדר תני לו אחרי זה תעבירי אותו שתיתני לו לישון איפה שהוא רוצה הוא ירדמם מהר הילדים שלי היום בני 8 ו 13 תנסי את הדרך שלי ותני לי תגובה

בת ה י ם

New member
דור שגדל על סוללות ../images/Emo6.gif

פעם.....19:30 הייתה שעת היופי שלנו (שלי ושל הבעל) הם כבר היו עמוק בחלום...... אבל מה....גדלו מאז...והיום ב 21:00 הם במיטות.... שינינו מעט את הסדרים.... אחרי כל ההתארגנות לשינה (מקלחת אוכל וכו'), אנחנו מתיישבים בסלון תה/שוקו/סחלב... מעין אתנחתא לפני השינה...ואז ב 21:00 אנחנו מבקשים מהם לצחצח שיניים ולמיטה...פיפי אמא אבא סיפור..די נמנעים כי הרגע סיימנו אותם...

למעלה