הרהורים.... בלב אמא

לי28

New member
הרהורים.... בלב אמא

מחכה אני לראות את הגוזל שלי גדל...ומתאהב, לראות אותו מסתכל על בנות ואת ההורמונים שלו פורחים. מחכה לראות אותו מחזיר הביתה את משב רוח הרומנטיקה, לחוות יחד איתו מחדש את הימים ההם של דפיקות הלב המהירות, של האנדרנלין המואץ של האושר הגדול. ואז יביא איתו חברה ויסתגר איתה בחדר ישים את השלט שגם אני בתור ילדה רשמתי בגדול - אין כניסה למבוגרים- ואני בחוץ אך הלב בפנים, שרק לא יעשו שטויות. מתבוננת אני בגוזל שכבר היום מושך אליו מבטים, ורוצה להחביא אותו תחת זרועותי לגונן עליו, ושישאר שם תמיד.... תמיד הילד הקטן שלי.

אילה.

New member
מקסים

מקסים

לי, זה , מה שכתבת כאן. קראתי וחזרתי וקראתי וזה נוגע ללבי. הגוזל שלי בן 8 ואני מסתכלת עליו, משתוממת, לא מאמינה איך זה קרה כל כך מהר וכל כך לאט בו זמנית... איך הוא כזה קטן וכזה גדול... כל כך תמים וכל כך מתוחכם... אני חושבת שלהיות אימא זו אחת החוויות המופלאות והקסומות בחיים. שמחתי לגלות את הפורום הזה.

האמא שמאוהבת בבנה...

האמא שמאוהבת בבנה...

לי יקירתי לא נעים לי להגיד אך אני עוד לא מחכה שבני יגדל ויתאהב ויעזוב את אמא שלו שכל כך זקוקה עדיין לחום שהוא נותן, לנשיקת בוקר טוב, לברכת יום נעים ומקסים לך אמא... מתוקתי לכל דבר יש זמן בנתיים שיקח את הזמן שלו ואת האהבה שיש לו להעניק שיעניק רק לי... הרי חברה אחר כך תהיה לו כל החיים ואני סתם אביט לעברו ואראה איך האהבה שהיתה רק שלי עד עכשיו עוברת למישהיא אחרת... אני רק מקווה שימצא את הראויה לו.... טוב בנתיים הוא רק בן 5 למה לחשוב עוד 10 שנים קדימה??? למה??? תני להנות לבנתיים... ליהי

למעלה