הרהורים והתחבטות.

dahoe

New member
הרהורים והתחבטות.

על עצמי לא כתבתי הרבה זמן בפורום, והיו דווקא הרבה מחשבות שביקשו למצוא את דרכן לכאן. עכשיו הרגשתי שזמן לכתוב.
אז אוניברסיטה. וכיף והכל. והמון אנשים טובים.
ויש מישהי יפה, שפגשתי כבר בקיץ. אנחנו עושים בדיוק את אותו השילוב בתואר, והחלטנו לפרוס אותו ביחד באותה צורה בדיוק, שנישאר ביחד עד הסוף. אנחנו מבלים ביחד המון, בלימודים ובבילויים, לבד או עם חברים משותפים (ויש רבים כאן).
מאז שנפגשנו תהיתי אם אני רוצה להציע לה לצאת. עד שהחלטתי שכן היא התחילה לצאת עם מישהו שמישהי הכירה לה. ואולי בכלל לא הייתי מחליט שכן אם היא לא הייתה מתחילה.
כששאלתי איך אצלם, היא אמרה שנדמה לה ששניהם רוצים, אבל יש הרבה מבוכה וקושי להכיר. "אתה יודע" היא אמרה באופן אירוני באחת השיחות "אני חושבת שהכי טוב אם יוצאים עם מישהו שכבר מכירים".
את עצמי אתגרתי שאם זה לא ילך ביניהם, אעשה את הניסיון.
זה לא הלך ביניהם.
הערב צפינו בסרט ביחד ודיברנו בכלליות על מה אם מישהו יתחיל איתה. היא אמרה שהיא לא מרגישה שעם העבודה והלימודים היא יכולה לתת את הפנאי כדי להכיר אדם חדש, כדי לתת לבן-זוג את הזמן שהוא ידרוש ולא יעלב.
ואני עם ההבטחה שהבטחתי לעצמי. אולי דווקא יש סיכוי, אם אדע איך לעשות את זה. אני לא יודע אם פשוט להעלות את הנושא, אם לחכות לזמן מתאים. אם יש זמן מתאים... אני יודע שכדאי לעשות את זה בקרוב, ולו כדי לקבל תשובה כלשהי. וגם שלא אמצא את עצמי מצטער שוב.
זהו. נחמד לשתף קצת בדברים עם אנשים מאי-שם. אם למישהו/י יש מה להגיד, אני אשמח לכל מעורר-שיחה בפורום

סוף שבוע נעים לכולם!

אתה כותב יפה! "מחשבות שביקשו למצוא את דרכן לכאן" שמחה שהן

מצאו את הדרך :).
נקרא שכיף לך באוניברסיטה

ונקרא ש בעצם אתה יודע מה לעשות :)
תקשיב לעצמך,
מתי שתרגיש שמתאים, מניחה שזה פשוט יתגלגל לך החוצה דרך הלשון.

מה שחשוב זה, שתקח בח-ן שהיא עלולה לסרב
ואז, אולי יהיה קטע של מבוכה בהמשך המפגשים ביניכם,
אבל אם הידידות חשובה לך, תדע למוסס את זה.
(הומור תמיד עוזר בקטעים כאלה וגם דיבור ישיר על מה אתה רוצה שיקרה בהמשך).

jSb1

New member
את השלב הראשון עברת, וזה השלב של

להחליט לעשות את זה.
איך תעשה את זה? תלוי מה נוח לך. אם אתה חושב שיש סיכוי שתשאל אותה במילים, אז לך על זה. תחליט מה הסיטואציה (הריאלית) שיהיה לך נוח לשאול בה, וצור אותה.
או לחילופין, אל תמתין לסיטואציה נוחה כי בד"כ אין כזו. תמיד יש תירוצים למה עכשיו זה לא הזמן.
אם אתם מתכתבים הרבה במייל/סמס/וואטסאפ, אולי יהיה לך יותר נוח לעשות את זה ככה, כשזה לא פנים אל פנים. אולי דווקא לא.

אתה זה שמכיר הכי טוב את עצמך ויודע מה הכי סביר שיקרה ויצליח.
בהצלחה!

dahoe

New member
הזכרתי את זה בסיכום השבועי...

החל מהשבוע שלאחר מכן התחיל ריחוק בינינו שלא ציפיתי לו. בשבוע שבו הייתי בטוח שאני מרגיש בנוח לדבר איתה פשוט הפסקתי להרגיש איתה בנוח. לאחרונה מתרבים עוד קצת מכרים משותפים, הפעם אנשים שהיא מתחברת לרובם יותר ממני, ואחד שנראה שמעוניין בה בעצמו. כנראה שלא נהיה חברים קרובים כמו שחשבתי שאנחנו, וזוג בטח שלא.

Matzeket

New member
אמ;לק: מוקדם מדי לוותר :)

האמת, שזה תהליך שהוא הגיוני לגמרי;
קצת ביצה ותרנגולת וקצת נבואה שמגשימה את עצמה-
אם אנחנו מאד קרובים למישהו ומצפים שהוא יפעל באופן מסוים ומחכים ומחכים ומחכים ו...... כלום לא קורה אנחנו לרוב נחשוב שהוא פשוט לא מעוניין וזה ירחיק אותנו ממנו.

אם מישהו מתרחק מאתנו אנחנו חושבים שהוא לא מעוניין ואנחנו מתרחקים ממנו

וככה,
שני .אנשים שכל אחד מחכה לאיזשהו משהו שיקרה (צעד, הזדמנות, סיטואציה, זמן מתאים וכו' וכו') פשוט מחמיצים אחת את השני סתם כי.

אם אתה רוצה אותה - לפי איך שאתה מכיר אותה באמת(!) ולא רק לפי זה שהיא מתרחקת- אל תוותר כל כך מהר ואל תרחיק את עצמך ממנה..
זה שיש מישהו אחר שמעוניין בה לא אומר שהיא לא מעוניינת בך
יכול להיות שאם אתה מפנה את המקום שלך לא תהיה לה ברירה, אלא להתעניין בו...

זה לא רק משחק- זה גם הגנות שכל אחד שם על עצמו; אם אני לא חושבת שמישהו רוצה בי, אם נראה לי שהוא מתרחק ומרוחק ולא פועל - אני לא אהיה זו שתתעקש ותתרפס כי זה מרגיש לי תלותי ונחות ולא נעים.
וככה אני מניחה זה גם מרגיש לך...
אבל (ויש אבל) מישהו צריך לעשות את הצעד הראשון.
אפשר לאמר 'אז שהיא תעשה' , אבל זה פחות מקדם.
ואפשר לקחת אחריות , להגיד יש פה משהו שנראה לי שיכול לעבוד ואני לא רוצה לפספס את זה סתם ולפעול.

יכול להיות שהיא תגיד לא, במקרה הכי גרוע אתה תחזור לאיפה שאתה עכשיו (בפרט שהתרחקתם)
אבל גם יכול להיות שהיא תגיד כן

בכל מקרה-
לא תאזור אומץ ותנסה, לא תדע

dahoe

New member
לא. האמת שעכשיו די מאוחר.

יש אנשים שהעולם שייך להם, ויש את אלה שיכולים רק לשבת מהצד ולהתבונן.
אני מאחל להם הרבה אושר, ומאחל לעצמי נס.

Matzeket

New member
לא מסכימה עם שום דבר שכתבת

העולם לא שייך לכולם באותה מידה.

ויכול להיות, שההבדל בין מה שאתה חושב שהוא האושר שלהם ובין מה שאתה חושב שהוא הנס שלך הוא פשוט הנכונות (ויש שיאמרו אומץ) לפעול.....

dahoe

New member
כן. זה בדיוק ההבדל.

וזה נראה בדיוק כמו מה שהיה לו בזמן הקצר הזה.

למעלה