הרהורים ותהיות לשביעי של פסח

klapim

New member
דוגמאות למה?

לאתרים שיש בהם ישראלים? בבקשה פידיסי יש שם מלא ישראלים כל טורניר לפחות 10 טרומאניגיים גם שם יש מלא ישראלים אבסלוט פוקר מלא ישראלים להמשיך?

2המרפא

New member
אולי אני אידיוט אבל לפחות מורווח ../images/Emo6.gif

עדיף להיות אידיוט מורווח מאשר גאון מופסד. לפחות אני לא בוכה כל פעם ששוברים אותי עם קלפי פלא בריבר.

klapim

New member
הרהורים ותהיות לשביעי של פסח

קודם כל הפורום שלכם על הפנים שניים וחצי כותבים הודעה יכולה להיות כאן שבוע ואף אחד לא מגיב בקצור פורום בדיוק כמו פוקר בטילט לעצם העניין,אני משחק פוקר לפחות ב7 אתרי פוקר שונים, ורציתי לומר לכם שדברים שקרו לי בטילט לא קרה ואני מאמין שלא יקרה בשום אתר עכשיו אותי לא מעניין סטסטיקה וכו,אבל צירוף כזה של נסיבות מביא אותי למסקנה שאתר טילט פשוט רמאי שקרו נוכל,ואין שם שום אפשרות להרוח ודבר אחרון שרציתי לומר,אני קורא כל הזמן על המשחקים שלכם בטילט ב3 חודשים האחרונים שבהם שיחקתי רק בטילט נתקלתי בישראלי 1 בודד!!!!!!!!!!!! בעוד שבאתרים האחרים הקטנים יותר,אין טורניר שלא נתקלתי לפחות ב5 ישראלים יש לך הסבר על זה? חג שמח קלפים.

2המרפא

New member
הבנתי אז ריבוי ישראלים מבטיח רמה טובה?

חחחח כנראה שמימיך לא שיחקת בפארטייה

klapim

New member
בעע מי דבר בכלל על רמה

אני רוצה לשחק ברמה נמוכה מה זה בכלל שייך המטרה שלי זה להרוח כסף ולא לשחק ברמה גבווהה בקשר לישראלים,זה סתם אנדקוטה,אתם כל הזמן מדברים על טילט רציתי שתדעו שקיימים עוד אתרים יותר קטנים ושם יש אפשרות גדולה יותר להרוח כסף בטורניר

2המרפא

New member
ואולי תחלוק איתנו את חוכמתך איך אפשר לארגן

סכף באתרים האלה (ואני מדבר על הפקדה אני אפילו לא נכנס למשיכה). בפול טילט זה די פשוט אני בסה"כ מוכר לאנשים. אני יודע שבאתרים אחרים זה גהינום פשוט, מה לעשות ישראל מדינה מפגרת. אז בבקשה אני מקשיב.

klapim

New member
אתה מבלבל בין כמה דברים

זה אני שהעליתי תטיעון שאי אפשר להפקיד באתרי פוקר ואגב אחד מהם זה טילט אבל מה לעזאזל זה שייך? אני טוען משהו מאד פשוט באתרים אחרים שאתה משחק בטורניר פשוט יש לך סכוי גבוה יותר לזכות כי אתה משחק עם פחות אנשים

ronil

New member
לאו דווקא ישראלים אתרים שניתן לשחק ומצד שני

להיות בטוחים,עד כמה שניתן, שהאתר לא ייסגר מחר. בקיצור המלצות כלליות,אני מכיר רק את סטרס וטילט.

klapim

New member
תקשיב חמוד

בעולם יש 7 מלארד בני אדם בכל אתר הכי קטן יש אלפים אני חושב שזה מספיק לך אני מבטיח לך שלא תהיי לך בעיה שלא יהיה לך עם מי לשחק הסר דאגה מליבך

ronil

New member
חמוד ,אנחנו מכירים ?,תיכף תגיד לי שגם כל

המילארדים מחוברים לאינטרנט ומשחקים פוקר,בקיצור יש מספיק סיבות למה לא כל אתר מצליח. ומה אם זה כמה ישראלים שמחר יוציאו להם צו סגירה על האתר ממי בדיוק תבקש את הכסף ?

klapim

New member
חחח זה בדיוק הבעיה שלך

למה שאתר יסגר? אם הוא אתר הגון הוא לא יסגר

2המרפא

New member
למה שאתר יסגר? אתה רוצה מספר סיבות?

אתה יודע כמה עולה תחזוקה והקמה של אתר פוקר? אתה יודע כמה עולים שרתים, אבטחה, מתכנתים, פרסום, צוות מסביב, שלא לדבר על המנוע משחק שעולה יותר ממה שאתה מתאר לעצמך. עכשיו בוא נגיד שאתר א' לא מביא מספיק אנשים בשביל לכסות את כל ההוצאות כמה זמן אתה חושב שיקח עד שהוא יפשוט רגל. ואתה חמוד לגבי אתר הגון כשאתה מציין את אבסולוט פוקר כי אם אתה לא יודע שם הייתה את שערוריית הרמאות הכי גדולה בהיסטוריה של אונליין פוקר אגב.

darkAI

New member
כבר היו מספר אתרים שפשטו את הרגל בפתאומיות

ומרבית השחקנים לא ראו יותר את הכסף שלהם. אם אתה רוצה, אני אפשפש במועדפים ואביא לך דוגמאות.

2המרפא

New member
יש אבל אתה חייב להודות שזה די משעשע

אתה חייב ליצן אחד בכל פורום שהוא

klapim

New member
אתה מנהל אדיוט חמור טיפש ודביל

אני כתבתי בשיא הרצינות ואתה קורה לי ליצן אני קורא לך אדיוט עכשיו אתה יכול לחסום אותי ותשאר עם איש וחצי מנהל וכותב תחנק אינשללה.

ronil

New member
אם כולם משחקים בשבע אתרים למי יש זמן לכתוב...

הריי אתה טוען שבשאר האתרים יש יותר ישראלים,עכשיו ברצינות תן כמה דוגמאות.

למעלה